135

ароматния пръч

преди 4 седмици

Като чета,че Западът сега се е "заел" да се оправя със свръхпроизводството в Китай,а след повишените мита неминуемо ще последва ответен отговор на Европата ще и трябва помощ.А Украйна каквото и да променя и цялата военна техника на Запада да получи изходът е ясен от самото начало,каквито и приказки за демокрация, справедливост,заповеди за задържане от МНС в Хага да се леят и заклинания да се пеят,временни успехи да има,краят на мача срещу Мечката е винаги с един и същи краен резултат.

134

Дo агент Мъдлър

преди 4 седмици

Така е, Наполеончо. А сега си пий хапченцата и си лягай моето момче за да не пратя санитаря

133

свръхзвук

преди 4 седмици

Само един трррол е евроатлантическият парррцал. Пише истерично, по няколко пъти, за да прави вятър!

132

Юлиян

преди 4 седмици

Те фронта го мръднаха.Утре ще го мръднат пак,на другия ден също,а украинските мъже се"топят",усеща се остър недостиг на мъже във всяка една област на функционирането на държавата.На фронта направо критичен,почти катастрофален недостиг на обучени,боеспособни кадри.В края на лятната кампания украинските сили ще са изправени пред колапс.Всичко,което е било изгребано ще е почти унищожено.Следваща масова мобилизация ще бъде на практика невъзможна.Това сочи простата логика.

131

Юлиян

преди 4 седмици

Украйна вече няма никакъв шанс да обърне нещата на фронта в своя полза.Няма вече необходимите човешки ресурси.Няма и оръжейните.

130

Юлиян

преди 4 седмици

Тук само ви заблуждават.Истината няма да я чуете.Няма да допуснат да ви я представим.Вече започна цензурирането на коментарите,дръзващи да кажат реалната,единствена истина,а не тази,която е нужна на Запада.

129

Анонимен

преди 4 седмици

Само хора били дълго на слънце могат да вярват,че имат шанс срещу Русия.Наполеон си е корсиканец,а Хитлер е слънчасал на терасата си в планинската си резиденция Ах,тези солариуми.

128

До 137

преди 4 седмици

Нито рано,нито късно,Авганистан не коленичи пред москва! Докато гледаме клипове на руска ПВО С-400"Триумф" струваща 1 милиард долара как гори като факла,и вече сме отекчени от многобройни видеа,показващи руски танкове Т-90М(4.5милиона)да гърмят,като пуканки в микровълнова,а виновник да е FPV дрон на стойност 500 долара,подобна опасност,за каквато пишеш,остава,само и единствено в твойте надежди!

127

Анонимен

преди 4 седмици

За да станат съветите изпълними на Киев трябва да му дадат балистични ракети,тъй като по въздух до Владивосток е над 7000 км по пряка линия,но лошото е,че ако сбъркат без да искат или ако искат ще могат да ударят както Токио,така и Ел Ей.Да не са толкова хахо?

126

Анонимен

преди 4 седмици

Рано или късно, Киев ще падни на колоно прод Путин и ще моли за пощада. Колкото по-рано, толкова по-добре за украинският народ. В противен случай следва пълно зануляване на украйна като нация. Изборът е на Зеленски.

125

Анонимен

преди 4 седмици

Как е на фронта?Падат планираните бомби с точно насочване по всяка позиция,сгорещиха ли ги във Вовчанск с баритни боеприпаси?Пробиха ли руските позиции подкрепленията от целия фронт или и те са вече в глуха отбрана.Как е духът след като над съседната рота се изсипе падаща бомба ФАБ,висок ли е?Още има ли колумбийски командоси?А леопардите добре ли са или дадоха фира?

124

Bormann

преди 4 седмици

Сделката ще бъде същата както след войната между янките и мексико по миналия век :)) Прощай Зеленчу бухахах ббуахахахахах

123

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

За Украйна е предвиден план Маршал 2 ве пич. Успокой се, парите ще ги връщат ручляците с Ладите.

122

Западните държави

преди 4 седмици

и западните банки заробиха Украйна за 300 години напред.................остатъчна Украйна (това, което ще остане от Украйна след войната) ще трябва да взема огромни дългове от западните банки, ако иска да бъде нещо като държава след войната!!!

121

Траш

преди 4 седмици

Цункайте гениталите на дрътият Байдън и на Столтенберг,koneuku! Цункайте и лижете така,както Пymuн ги цунка,че да не пращат оръжие на укрите както си требе,че русната ще бъде наритана далеч в руската пустош! Само ugeom може да мисли,че ако НАТО искаше да победи бързо Украйна,досега да не е станало. Планът си върви и само времето ше покаже,какъв е бил замисъла.

120

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Давам ти 500 рубли да спреш да пишеш. Ама няма къде да ги изхарчиш хаха. Дори в руски магазин берьозка няма да ти дадат нищо. Смeшнuk.

119

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 седмици

Тука някои хора не схванах, че войната кофа свършва ще го реши Нато. И в бункера ще звънне телефона, да им кажат да излязат като пocpaни.

118

Америакномучилките,

преди 4 седмици

Усещате ли че преди година в друга тоналност беше медийната песен! Нещо минорно отиват пенията а? :):)

117

Анонимен

преди 4 седмици

Войната върви много добре за Русия . Западната помощ намалява ;) Русия просто трябва да удължава войната за да видим как Киев си връща огромните дългове . Като дойде този момент и тия дето не са искали в Русия и те ще преискат :))) Не трябва да се бърза за да не се стигне после до втора война . В близките 30 - 40 години ще има още много войни . ЕС не може да се справи с дъртите си режими и като се сменят поколенията ще има много войни срещу Брюксел и неговите дърти *** .

116

Русия

преди 4 седмици

си взема още територии, най-вероятно и Одеска област и Украйна става 2 пъти по-малка по площ и без излаз на море с около 15 милиона население ..................Зеленски няма полезен ход!!!Следва капитулация на режима в Киев!!!