67

ха, ха

преди 4 седмици

Алек направо за орден Стара планина,че издържа два месеца на атаките на психодиспансера които му вкара продукцията.Толкова много психически нестабилни и пошли женчета трудно се изтърпяват.Дано поне е взел добър хонорар.

66

ами,

преди 4 седмици

СЕМ да глоби продуцентите,сценаристите и режисьорите на предаването защото единствено техен е замисъла млади срещу стари.Видя се още от подбраните кандидатки и темите за скандалите които те задаваха.Нарочно избраха 28 г. ерген а му набутаха доста по-възрастни от него жени.Имаше и една 44 г.Младите пък бяха с чалгарски манталитет т.е изгубени души.

65

Анонимен

преди 4 седмици

Насила са ги накарали момите да участват. Под дулото на пистолет, базука, два гранатомета, джобно ножче за респект и канче , девойките пищейки, са влезли в имението.Там пак насила им даваха да ядът,пият и веселят. Е,последното не беше баш така, но признайте ,че поне си показаха "интелекта" и силиконите. Вероятно и насила са подписали договорите си

64

Мен

преди 4 седмици

Това предаване е унизително за жените ! Тоя трябва да бъде съден за подигравките към тях ! Ние Българите обичаме да се смеем на чужд гръб ,но унижението което изпитаха последните две жени е недопустимо !!!

63

Мухаха

преди 4 седмици

СЕМкаджиите ша направят това предаване Велико.... Очакваме следващия сезон с 68 годишен стар ерген с развит бизнес за продаване на печено семе от ромски произход и разнобразни кандидатки. С наднормено тегло, криви зъби и квадратни краттуни. Няколко от етноса , няколко ултра феминистки и представителки на третия пол , както и няколко мъже самоопределили се като жени.... Ще бъде интересно. Продавачите на торбички за повръщщане ще станат милиардери до края на сезона. Ура.

62

Анонимен

преди 4 седмици

Семейна черта?

61

Анонимен

преди 4 седмици

Подигравка с чувствата!

60

Анонимен

преди 4 седмици

Обидно и подсъдно!

59

Анонимен

преди 4 седмици

Твърде много ефирно време за тази глупост. Един час е напълно достатъчен за чуждите драми, режисирани предварително и платени разбира се.

58

Анонимен

преди 4 седмици

То кое му е наред на това предаване. Може да писнат всички, участвали в него по една или друга причина. Да си бяха казали нещата директно, нямаше да има проблем сега.

57

1984

преди 4 седмици

Естественото с което мога да се съглася е че това не е предаване за "детския" часови пояс. Всичко друго е обяснено и подписано в договори; също така никъде не пише че е научно-образователно предаване. Невероятно е как с толкова много разнообразие светът става все по-сив.

56

Елементарно Уотсън

преди 4 седмици

Кандидатките щяха да се избият една друга, а той избра мамчето си накрая хаха. Но според мен предаването наистина е нагласено защото нито един от ергените до сега не създаде връзка накрая.

55

Анонимен

преди 4 седмици

Много се впечатлих как половината се влюбиха от раз.

54

Сам се смее на вица

преди 4 седмици

На никой не му пука забавно ли ни е, продуцентите смучат държавна пара и се лиготят едни и същи дупедавци. Сами си ръкопляскат, сами си се хвалят, сами си избират жури да ги избере тях, така или иначе няма кой да ги гледа или да им спре кранчето.

53

Анонимен

преди 4 седмици

Това шоу в България е нагласено. Има си сценарии, които е написан предварително и се следва от участниците.Най-добре е да се излъчва американската версия на това шоу.

52

Да бе да

преди 4 седмици

Предаването виновно че кукувиците си показаха цялата дивотия.

51

Ddd

преди 4 седмици

Има и расова дискриминация, защо в предаването не участват африканки, мексиканки, китайки и индианки. Расисти брат. Дано тия от женското сдружение разберат сарказма ми. А дано ама надали.

50

Анонимен

преди 4 седмици

" Ергенът" дава пример как един куп жени трябва да СЕ БОРЯТ, БИЯТ, МАНИПУЛИРАТ, МАМЯТ И КЛЮКАРЯТ, за да се докопат до мъж!!! С една дума - нямат никаква друга цел в живота, освен да се омъжат! А в днешните времена това въобще не е така - жените имат избор, слава Богу! Второ - целуването с всяка една ПРЕНАСЯ бактерии от една уста в друга. Нито е хигиенично, нито препоръчително - пренасят се доста зарази по този начин. Както и по другия.

49

Истина

преди 4 седмици

e то има и полова дискриминация, защо ергенът да не си избере мъж.... няма ли да има сигнал, че кандидатките са само жени.... никаква толерантност към толерастите ....

48

Анонимен

преди 4 седмици

Не гледах предаването,но доколкото разбрах е имало над 15 кандидатки за тоя ерген.И от всички тях той оставя на финала една с 10 години по-дърта и една с дете.Та да има повод да се оправдае защо не е избрал никоя.А със сигурност е имало и моми,които са по-млади или на близка до него възраст. Наистина поведение на льольо.Един мъж не постъпва така.