16

Паоло Куельо

преди 4 седмици

? Моля горещо всички...Пийте добавки , лекарства и каквото още искате. Само не спирайте!ПАХХАХАХАААА

15

Съмнения

преди 4 седмици

Защитата вие мръсни *** по пътя на Германия.Вашият гуро Лаутербах първо с натиск с уплаха ваксинира 82% сега иска да забрани хомоопатията,това се чува и в независимата ни България като настояват да се затварят паралелки за студенти желаещи да учат по алтернативно лечение.Хора събодете се!

14

Анонимен

преди 4 седмици

Няма се стресирате , така е и цялата държава!

13

Анонимен

преди 4 седмици

Това означава че БАХ не си върши работата а има корупционни схеми

12

Дзъ

преди 4 седмици

Ами с тая мания по природни продукти с които ще живеете у вечна младост - що да няма бум. Всеки втори гараж вече пакетира секакви трици с лечебни свойства. Аптеките се превърнаха в кинкалерии, а фармацевтите, които са учили като шашави - в продавачи на т ъ п о т и и.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Имам източник на натурални аминокиселини и протеини...Разни забранителки могат да го хванат.

10

до 5

преди 4 седмици

До Емигрант,ами тая администрация от къде е дошла,от Марс ли,алчна администрация от още по-алчен народ,няма такава алчност като българската по света

9

ъ

преди 4 седмици

Демек, проблемът не е, че ръгат добавки, а че част от тях не са "регламентирани". Няма ги в някой регламент на ЕС, демек. Пък "регламентираните" добавки са много хубави и безкрайно полезни за здравето човешко, щот ги има в регламент на ЕС. Демек.

8

Анонимен

преди 4 седмици

В ТУРЦИЯ ВСИЧКО Е МЕНТЕ, НЕ САМО ХРАНИ, ДРЕХИ, ИНАЧЕ ГИ ДОКАРВАТ НА ВЪНШЕН ВИД АМА ДОТАМ,БОЛНИЦИ ВСИЧКО. РАЗВАЛИХ СИ ДРЕХИТЕ С ТУРСКИ ПРАХОВЕ,СЕГА ПОЛЗВАМ УНГАРСКИ ПЕРВОЛ И ГРЪЦКИ АРИЕЛ. ДА, МАЛКО ПО-СКЪП, АМА Е 6 ТОЧКИ. ТУРЦИЯ Е ДЪРЖАВАТА НА МЕНТЕТЕ, НА АЛЪШВЕРИША, КОНТРАБАНДАТА И МИЗЕРИЯТА, АПЕЛИРАМ КЪМ ВСИЧКИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ, АКО СА ОСТАНАЛИ ТАКИВА, НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ

7

Анонимен

преди 4 седмици

Хора, не ходете да се лекувате в Турция, връщат ви в ковчег след кто сте дали 120-140 хиляди евро за 2-3 дни. Не им купувайте и турските храни, пълни са с канцерогени и пестициди. Не ходете там на почивки, Турция е против Бългрия но са лицемери. България плаща по 1 милион лв на ден на Боташ за въздух, за нищо

6

Анонимен

преди 4 седмици

Ми направете една официална страница и напишете кои са и кои не са регламентирани. Напишете и кои производители мамят и тровят потребителите си - стига с тея кокошкарски изявления - "един производител на мляко" или "една нерегламентирана добавка". Тоя ваш страх стува човешки живот. Вземете та станете накрая това за което ви плащат - ***!

5

Емигрант

преди 4 седмици

Тези от БАБХ не са наясно с нищо което се съдържа в хранителните продукти, само разбират от подкупи с пачки ! Как така е разрешено производството на ИМИТИРАЩИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ, а добавките са НЕРЕГЛАМЕНТИРАНИ "демек" МЕНТЕ ? Явно защото Тиквата и сие са "наблегнали" на имитациите и те не са вредни, a ПОЛЕЗНИ ? Срамна държава с администрация безхаберна, но алчна за пари ! Дълбаете дъното много усърдно и качествено !

4

С2Н5ОН диета течна

преди 4 седмици

държи проблемите далече.

3

Анонимен

преди 4 седмици

И аз тъй мисля. Л уд народ яде квото му рекламират

2

Анонимен

преди 4 седмици

абе друго си е да се бодеш сяка седмица с препарти за всяка измислена болест дето ни заливат по новините

1

д-р Ханс

преди 4 седмици

Над 2/3 от хората са доказано безнадеждно ***. Никаква добавка не помага при тях. Да опитат друго.