14

Анонимен

преди 4 седмици

Леле ,кой го казва това .Какъв изтънчен и виден корифей на диетологията и фитнес културата .Изказване на кварталния готвач, дето козунаците за 20-30 и над 80лв са нещо като насъщен хлябСмях, леш бейби

13

Анонимен

преди 4 седмици

До 1 И водата е химия. Буквално водата е химикал. Ти си съставен изцяло от химикали.

12

Анонимен

преди 4 седмици

T. нар. сърбеж е напълно безопасен. Тези добавки, които се нарочват, всъщност са окей. Обратното, тези, които уж са най-проверявани от държавните органи са точно с най-голяма потенциална опасност, като например сурватъчните протеини. Суроватката за тях често идва от Китай, където я замърсяват с урея и други много вредни вещества. Проверките не хващат това.

11

Анонимен

преди 4 седмици

Който взема анаболи става като Спецка, жената на В. Хасанов.

10

от 2

преди 4 седмици

До неуместна ирония! "Сърбежът е свързан с алергия" -------------- глупоости! В случая визират "сърбежът" от бета-аланина, който се съдържа в азотните бустери и други предтренировъчни препарати. Бета-аланинът като страничен ефект стимулира нервите в кожата, което се изразява в чувство подобно на сърбеж (парестезия) и отшумява в рамките на час като носи само дискомфорт. И следващият път преди да пишеш глууупости, хвани проучи за какво става въпрос!

9

гълъбин боевски с

преди 4 седмици

кокаина - щерка му се натрови с препарат за отслабване . Имал миша отрова . В ММС се отчита гр на килограм за забранените субстанции . изгоряха щангисти , плувци и т.н. На гълъбин му взеха титлите . ментак наркос . Всичко е за пари . мацка с мустаци - гребкиня . хахахахахахаха

8

най-много се заяква

преди 4 седмици

Тестостерон и Хормони , стероидни анаболи . Всичко се продава . Алкохола пресича протеина и няма ефект . Но другите не се пресичат . мма спортистите вземат и амфети . гледаме по морето англичаните . оня анаболист в русе го хванаха от гдбоп . навремето борците зобеха и бяха свръх-човеци , няма военен , няма полицай . Биеха наред . 300 от лежанка и 500 от лег . Всико пиеха . За смелост и идиотия .

7

Анонимен

преди 4 седмици

А дъртите да внимават с приема на Салам народен :)))

6

неуместна ирония!

преди 4 седмици

До Анонимен 2. Сърбежът е свързан с алергия, а алергията е доста сериозно заболяване! Има хора умрели от алергичен шок.

5

Анонимен

преди 4 седмици

В Бг всичко е фалшиво и много по-опасно за здравето, от храните, през добавките, чак до цигарите.

4

Повръща ми се

преди 4 седмици

От тази ши б ана държава България!!!!!

3

Химика на Боку

преди 4 седмици

А с приемът на синтетични добавки да не внимават щото от това печели полиция служби мафия ДС и политици цялата Хунта държаща Цългария под военно милицюнерски режим сато в Африканските държави.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Ауу.. това сърбежът е много опасно нещо.. основна причина за смърт при младите хора!

1

Анонимен

преди 4 седмици

Всички фитнес добавки са една химия, която малко или много е вредна.