32

Анонимен

преди 4 седмици

Предлагам чорбананов да заеме дойстойно място до "светецът" фердо катастрофата" и 2-та да полегнат нейде, дето никой не минава

31

от киреча

преди 4 седмици

Ей,много лоши тия комунисти,бе!Да "демонизират" тоя шапшал,решил да възстановява Византийската империя с кръвта на българските момчета!Моите прадядовци загиват в Междусъюзническата война!Единия оставя трима сирака,другия-двама!Още са били млади!Пет пари не давам ни за Русия,ни за нашенските предатели русофилите!Но да ги обвиняваш по този начин ми идва в повече!Аман от демократични и продажни некадърници!Прочетете "Записки до сина",има ги в нета,за мнението му за българите!!!

30

ОцелялОтНДСВ-Чумата

преди 4 седмици

Ако сме народ като народ и истински патриоти, трябва да посрещнем Кобургота подобаващо - с камъни, с павета, със сопи и с търнокопи,пък да става каквото ще.

29

ОцелялОтНДСВ-Чумата

преди 4 седмици

Ако с е народ като народ и истински патриоти, трябва да посрещнем Кобургота подобаващо - с камъни, с павета, със сопи и с търнокопи,пък да става каквото ще.

28

ВънСатанатаОтРодинат

преди 4 седмици

***, комарджия и българофоб.Те това е бил. Всичките сакскобурготи са такива - алчни, безскрупулни, морално и душевно нечистоплътни.И Мадридският Комарджия дойде уж с добри намерения, та ни оправи за 800 дни.Най-първо присвои държавни имоти,а подир това изсече до подраст стотици декари вековни гори и оголи Чамкориятата,която е заприличала на лунен пейзаж ,защото клюновете( дядо му и баща му) са се грбили да ги залесяват.

27

Анонимен

преди 4 седмици

Фердинанд е изгонен от България, буквално, в 1919, в полза на неговия син. Комунистите дойдоха 1944. Правете сами изводи.

26

Анонимен

преди 4 седмици

Защо Чобански не каже за личния заем на Фердинанд с германските банки? Едно корумпе е бил, както гербочобаните и пепероните сега.

25

Анонимен

преди 4 седмици

Странни изказвания от историк. Фердинанд е лично отговорен за фиаското от 2-та Балканска, довело впоследствие до желание за реваншизъм и националната катастрофа след ПСВ. "Ваше величество, ние цял век копахме кладенец с игла, а Вие за една нощ го зарихте", са думите на Екзарх Йосиф към най-некадърния и безотговорен български владетел. Чобанов да си гледа работата. А Крадлив Дедо от злоба ни го натресе тоя, да дразни.

24

Анонимен

преди 4 седмици

Тед Бънди и Джак Изкормвача са избили по-малко българи от тоя. Хайде да ги закопаем в центъра в мавзолей

23

Анонимен

преди 4 седмици

Мястото на българските владетели е в България! Много правилно е да си дойде тук и то във Врана! Не е той единствен отговорен за провала във войните- имаме и много калпава буржуазия и германофили офицери и изобщо една нездрава атмосфера. Въпреки всичко сме най- голямата държава на Балканите ако не броим румънците и гърчите с тия осторвчета.

22

Анонимен

преди 4 седмици

ей и като умре не му стига каквото е лапал приживе ами да вземе и два квадратни метра от България...

21

Анонимен

преди 4 седмици

Фердинанд не е роден в България, да си почива у дома

20

Анонимен

преди 4 седмици

Този Чобанов бе посредствен като зам. кмет на София и бе натирен от Фандъкова заради кражби. Като историк е още по-посредствен и преподава при Стоян Денчев в Библиотекарско-сарайския "университет". Какви ли глупости говори на клетите студенти? Преди две седмици проф. П. Ангелов го направи за смях в предаването "История БГ", но момчето е т ъпо и упорито, даже и за цар Фердинанд ще ви каже "цялата истина".

19

Има една картина

преди 4 седмици

на Салвадор Дали. Казва се "Българче". Толкова за царските особи.

18

Анонимен

преди 4 седмици

Никой не обича губещите.Що в Австрия не погребат Хитлер ?Щото е губещ.

17

Ха-ха-ха-ха-ха-ха

преди 4 седмици

Доц. Чобанов е демонизиран от д-р Иванов в карлуковската клиника.

16

Анонимен

преди 4 седмици

Ей като тоя доцен пренаписват учебниците и програмите.

15

Анонимен

преди 4 седмици

За информация на журналята,написали в подзаглавието,че владетелите трябва да почиват на родна земя: БЪЛГАРИЯ не е родната земя на причинилия две национални катастрофи на РОДИНАТА ни кобург!!! Ковчегът му е точно там,където му е мястото! Тук няма никаква работа! А въпросния чобанов да си хвърли дипломата и върне пачките,които е получил за това светотатсство срещу ДЪРЖАВАТА ни!!!

14

Анонимен

преди 4 седмици

Такива като тоя пренаписват историята и утре ще ни убеждават, че двете национални катастрофи са ги измислили комунистите.

13

Анонимен

преди 4 седмици

По-близо ще ние да го храчим и да хвърляме канъни по новодокараните Мумии на десните фашисти.