120

Паню Баирски

преди 1 месец

Радев винаги е бил позор за България!

119

Юлиян

преди 1 месец

Търсят се още "шарани"!Да"кълват" и те като украинците-на "гола кука". КОЙ още?Търси се?Гарантираме метър и половина на два и половина.За повече информация търсете НАТО-то.

118

Юлиян

преди 1 месец

...И всяка си носи отговорността!

117

мак

преди 1 месец

В ес отдавна няма такова нещо - г-н Х решава, че неговата страна повече няма да помага на укр., защото досега е помогнала достатъчно. Ще бъде заклеймен като поддръжник на путин, че и глобен. фоннещо си каза, че трябва да бъдем подготвени за евентуална война, така че и войници ще пращат скъпите ни политици, които ни въвлякоха в тази война от първия ден и първа санкция.

116

Доктор Хук

преди 1 месец

Този коментатор ТРЯБВА да знае че украйна няма двпйно гражданство по закон и да не налива лужлива информация

115

иво

преди 1 месец

Полковник Марков отдавна казва истината за тези ***.Крайно време е да видим осъдени и вкарани по затворите политици,олигарси и магистрати.Всички антибългари-по килиите.

114

Анонимен

преди 1 месец

Запада и на Украйна и народа на украйна не казваше че ще го тикне в тригодишна война с Русия... на нас също едва ли ще кажат. Просто ще ни тикнат па да се оправяме.

113

Анонимен

преди 1 месец

А така сложили флага на агресора отзад и давайте как да обслужим агресора. Две говорещи глави казват едно и също за милионен път. Нама спор няма дискусия. Цензура и пропаганда.

112

ами

преди 1 месец

"не може да очакваме от тази Парламентарна асамблея задължителни за държавите решения".Абе защо ми се правите на "дръж ми шапката",много ясно никой в прав текст няма да каже това,но с разни хватки,тези които се дърпат ще го направят доброзорно.Просто така действа съвремената "демокрация"......

111

Анонимен

преди 1 месец

Политическият климат не може да изпрати вийници на фронта. Пропагандаторите на войната печелят пари за нищо!

110

До 105

преди 1 месец

Ти и без това си гласоподавателГендар на ПП та не се прави на възмутен

109

Аз

преди 1 месец

До 112Нека да говорят за да отвращават все повече нормални хора.

108

ddd

преди 1 месец

До Време е!Може и да е време, но някак ми се струва тендециозно изпуснати възраждане и бсп в листата. Иначе за тотално измитане подкрепям напълно, но тотално на всичката ***.

107

Анонимен

преди 1 месец

Всеки вече знае как функционира системата!!!Всичко е една илюзия!По добре спрете да говорите ще, почвате да дразните хората само:)

106

Крундел

преди 1 месец

че всеки подкрепя украйна, особено като видиш фпв дрон със снаряд, на който е написано твоето име как произвежда руска салата от ***...

105

О, боже!

преди 1 месец

Тия двамата, колко ли пари прибират, за да ги дрънкат тия небивалици в ефир?

104

Време е!

преди 1 месец

Време е народът да си каже думата! Всички на площада и да вдигаме бесилките за престъпниците и предателите от ППДБГЕРБДПСЛГБТИ+ . В Трета световна война на грешната страна и Трета и последна национална катастрофа? Още има време да го избегнем, но часовникът тиктака неумолимо

103

хе хе хе

преди 1 месец

Много малко коментари, не се стараят достатъчно атлантите. Да не са ви намалили центовете бе, камради:)

102

Чак-чакай малко!

преди 1 месец

Украйна не можела да открие огън по групировките по границата, понеже имало забрана?! :D А Белгород от коя страна границата е и с какво го обстрелват него? Айде смешниците да се скриват в полата на Галя от посолството.

101

Анонимен

преди 1 месец

"До 100 "Имам предвид..." - нищо нямаш предвид. Повярвай ми. И като те чета - няма смисъл да ти обяснявам." - Няма смисъл, защото няма какво да обясняваш. Лъ_жите ти са като на 10-годишно момченце, което се чуди как да се оправдае пред някого. Мутрите му били виновни. Виновни са да, но любимците ти ги създадоха, а не демокрацията. Костов му бил виновен. Я виж средна работна заплата в началото и в края на мандата на Костов. Кой беше преди Костов? Хайде у лево лъ_жец такъв...