77

Анонимен

преди 4 седмици

Какво ще направи Украйна с две ескадрили F-16 - един самолет F-16 срещу 130 самолети МИГ + Су? Това са приказки за наивници! Да не говорим, че човешкият ресурс е 4:1 в полза на Русия и украинските войници, особено летателният състав, танкисти, ПВО,войници на първа линия буквално изнемогват. А държавите от Западна Европа непрекъснато дават на час по лъжичка боеприпаси и подканят Хайде,още малко остана! С какво и с кого? Ако не са доставките от САЩ, Украйна отдавна да е сдала багажа

76

Чери00

преди 1 месец

Прости сме, ама много прости!Гледай какво пишат за тези самолети:Ударът на "Кинжалите" по летище Староконстантинов /Украйна/ са поразили 8 броя F-16 и цялото им обурудване!ХА СЕГА ДЕ!

75

Анонимен

преди 1 месец

ква е тая харпия?

74

Тагаренко

преди 1 месец

В Америка буквално стотици ф16ки ръждясват и на САЩ не им трябват. Ние обаче заедно с украинците сме големи приятели на американците. Те ще ни дадат директно най-новите изтребител Стелт ако се обедим и заедно нападнем руснаците.

73

Хахаха

преди 1 месец

Прикрива се от американците, но в Афганистан талибаните свалиха няколко Ф16 с калашници. За какви самолети само става въпрос.

72

Умерен консерватор

преди 1 месец

Хората ги харизват, ние плащаме и чакаме. И да не е виновен ГУлямуту брат, прегласувахме и договора с отсрочка още две години.

71

Анонимен

преди 1 месец

Като бяхме у Испания един Белокож алжирец каза чи и те имали $ихан... И в Алжир а и в Мароко сега се убедих в казаното.

70

Мухаха

преди 1 месец

Сял свят си подарява F16- ките. Щото вече за нищо не стават а ние тариккатите ги купуваме на ТРОЙНА ЦЕНА. Че и заеми теглим за да ги платим Кеш години преди да ни ги доставят.

69

Привет от Турция!

преди 1 месец

Браво на малката но щедра Белгия!!!И други дьржави ще последват примера й! Героични украинци,още малко потърпете и ще се оправят нещата,вие ще спечелите войната понеже го заслужавате!Нито за миг не забравяйте,че всички цивилизовани,свободолюбиви хора са с вас!Целият свят е с вас!Свърши ли войната всичките тия държави ще ви се притекат на помощ и Украйна ще стане по красива и по уредена от преди!Ще сте част от демократична Европа и от НАТО!Дума съм дал -ще харижа плвингдшната си заплатанавас!!!

68

Лееле!

преди 1 месец

тая се едно е пила самолетно гориво!

67

Гошо

преди 1 месец

Браво на Белгия, чак сега ще стане интересно, когато F16 започнат да падат като круши и да им се трошат колелата. Тогава на пожарникара и даскала по физкултура ще трябва да им се натрие носа кой самолет е най-добрият. Браво най-после идва видов ден...

66

Сорос

преди 1 месец

Белгия отдавна се е превърнала в Ромале джавале министри сокереси и хасмукари, като англистан, Холандиястан,..... Само Кривоносите, къде е барбара Спектра?

65

Нюланд

преди 1 месец

Разговорът между Виктория Нюланд и Джефри Пят от началото на 2014 г. е автентичен. Тя беше разпитвана в Сената заради това. Истината не може да се скрие - как Посолството реди марионетното правителство в Киев. САЩ и Британия - истинските и най-кървави военни престъпници. Помним и курабийките на Майдана, които раздаваше Нюланд. Накрая на войната, ако светът още съществува, ще има трибунал за американци, британци и ционисти

64

Анонимен

преди 1 месец

Хаха,интересно защо не сте писали че тези 30 самолета ще дойдат до 2028г. ?

63

Анонимен

преди 1 месец

Ето това са добрите новини, които дразнят нашите продажни копейки(слугите на Путин в България).

62

Анонимен

преди 1 месец

Тая на снимката е Брачетка на нашите Русофоби от етноса у Бг то се Соросяги

61

Бай Дрън

преди 1 месец

Ако се чудите, защо картбланша за Украйна и заването на Ф16 съвпада, съберете едно и едно, получавате 2. А именно-ф16 няма как да оперира на украински летища, ще трябва да се ползват натовски в Румъния и Полша. Ето за това е тая декларация на НАТО в София. Укрите и да им дадат самолети, те няма да могат да ги използват. Това ще е голям шамар за Запада. Затова и тия декларации за влизане във война...уж постепенно. Както жабата се сваарява без да разбере, така НАТО се опитва да измами Русия.

60

Анонимен

преди 1 месец

"демилитаризация на Европа" - не вярвам. На Путин му сече достатъчно акъла и знае, че в момента, в който сподели на глас подобна идея, неговите собствени "приятели" ще го оправят. Нито руският Индустриален капитал, нито руският Финансов капитал биха разрешили на Путин подобно нещо, дори само като риторика. Нека не си мислим, че Путин в всесилен, взима решенията си еднолично и цяла Русия едва ли не играе по свирката на един единствен човек.

59

Анонимен

преди 1 месец

Аз викам и ние да харижим нашите еф-ки (дето са още само на хартия) на Украйна. Поне там ще свършат реална работа. Отколкото да ги държим тука, само и само да се преструваме, че сме в НАТО...с американска техника и съветски генерали :))

58

Анонимен

преди 1 месец

Демилитаризацията на Украйна да не стане зорлем демилитаризация на Европа.