22

Анонимен

преди 4 седмици

Вече съм фен на папата!

21

Стоян Стелий

преди 4 седмици

Бухахахахахаха "Gей-климат" мухахахахахахахахахахахаха,това обяснява ясно и категорично какво е "кли3матичен преход" и "глобалното затопляне" :) :) :)

20

Атмаджа

преди 4 седмици

Либерализмът и демокрацията не бива да се отклоняват от вярата в Бога,морала и добродетелта,"скрити удобно зад маската" на човешките права.

19

Атмаджа

преди 4 седмици

Ако някой не иска да бъде обект на враждебно отношение,тогава следва да внимава за своите действия,думи и поведение в обществото.Всеки който се опитва да развращава,да заблуждава и да отклонява обществото от вярата,добродетелта и морала не може да очаква "топло посрещане".Ако някой иска да говори за своите предпочитания и вкусове,следва да го прави само сред хора със същите наклонности,а не да се натрапва и препоръчва на всички като "пример за подражание".

18

Лагрестин

преди 4 седмици

Т.нар."различни" хора не бива да се опитват да моделират другите хора,внушавайки им да следват определен тип поведение,"мода" и т.н.Нямат правото и да принуждават обществото да изучава в детайли техния начин на живот и сексуалност.За това си има специалисти,а ако някой има подобен интерес,той може сам да се обърне към тях.По въпроса с осиновяването и отглеждането на деца също следва да се има предвид,че детето има голяма вероятност да усвои онзи модел на поведение,който имат осиновителите му.

17

Лагрестин

преди 4 седмици

На всеки трябва да му стане ясно,че освен права човек има и задължения.От една страна,различните не бива да бъдат подигравани и преследвани,но от друга - самите те нямат право публични демонстрации поощряващи даден порок.Развратът,както и всяко отклоняващо се от морала,добродетелта и вярата,следва да не се толерира.Ако човек иска да живее по свои си правила,тогава следва да не ги натрапва публично и най-нахално на другите,щом те се разминават с общоприетите морални норми.

16

Анонимен

преди 4 седмици

В "добро" време живеем, на кой каквото не му хареса, веднага го обявява за хомофобия, дискриминация, език на омраза и още куп подобни, предоставени ни от либералното ни общество.

15

Гризел

преди 4 седмици

Няма какво да го обвиняват,човекът е напълно прав.В Писанията и посланията ясно е писано,че всеки свещеник и епископ трябва да е морален,с добро име в обществото и т.н.Също така,църквата не е някакъв бордей или увеселителен клуб,за да се съобразява с очакванията на разни покварени хора.Божието учение трябва да се пази от изопачаване и местата където се събират вярващите следва да се пазят от всякаква поквара,за да не заприличват на езически събрания.

14

Митрополит Ники

преди 4 седмици

Ако си обратен ти, противоположен, в православните среди, си ръкоположен!

13

стига бе

преди 4 седмици

Как само извъртате нещата. Не е обидил никой. Нали ония искат свобода, демокрация и свободно изразяване. Да се определят или да не се определят като еди какви си. Папата е казал да не бъдат обучавани за свещеници пИииидали, пееразззи, защото има прекалено много в определени семинарии. Сигурно е наясно и е информиран, така че защо се обиждат от истината? И ако не сте наясно, вие сте да ни информирате, а не да ни манипулирате.

12

казал това

преди 4 седмици

По време на частната среща преди една седмица 87-годишният понтифик е използвал термина "frociaggine", който се превежда свободно на английски като "faggots" или "poofs" и на български като "*** или ***".Твърди се, че той е казал на италианските епископи да не позволяват на хомосексуални мъже да се обучават за свещеници, отбелязва Corriere della *** като се аргументирал, че в някои семинарии вече има "твърде много "'frociaggine".

11

Анонимен

преди 4 седмици

Цитат:/Папа Франциск е казал на италианските епископи да не разрешават на хомосексуални мъже да се обучават за свещеници, съобщи Си Ен Ен./ Е ако и в религията се допуснат масово и проповядват онова, в което са ориентирани, какво ще стане. Ако пастора води ста-дото по неговия път, то не след дълго няма да има ста-до.:))

10

Аз

преди 4 седмици

Значи през 2005 г. може, а през 2024 г. - не може. Нека сега да видим къде се обърка (обърна) идеологията на християнството! Аз мисля, че основно за това са "виновни" "модерните" сбъркани управници на "модерните" държави, които са в основата на различни международни организации и съюзи (ЕС). Държави, в които "различното" не е вече "мода", а идентификация с "престиж" и др. модерни думички. Т. е. колкото сексуално си по-сбъркан, толкова повече се котираш на политическия пазар. Резил, срам и позор!

9

Анонимен

преди 4 седмици

Нали в свещените християнски книги е казано, че е тежък грях, ако мъж легне с мъж като с жена? Тогава какво искат от папата?

8

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя папа излезе голям пич, решенията му почти винаги са логични и адекватни.

7

Анонимен

преди 4 седмици

Католическата Църква се бори с всички леви тоталитаризми и идеологии.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Ако така натискат папата, то какво остава за нас освен да ни извият врата и да признаем, че Охридската архиепископия е македонска.... Всичко вече е възможно и новата идеология, като един нов комунизъм мачка навред!

5

Един Българин

преди 4 седмици

Значи признавате че не му е майчин език и пак голямата новина. Ами нормално е да не е много прецизен, но с оглед историята на католическата църква и вековните хо м о насилия е съвсем нормално да се притеснява и да ги реже. И без това любовта в католическата църква не е много разрешена ако искат да си е обичат активно да е извън църквата. Аз съм активен хетеро и не съм свещеник , макар тук да може.

4

Гундяев

преди 4 седмици

Ние в КГБ нямаме такива проблеми, през цялата си кариера активно ни обучават да сме толерантно приемащи членовете на гейобщността!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Ей ... няма по-нахална *** от долните леви амбриа жи.