125

Феса Светльо Жив ков

преди 3 седмици

Не съм съгласен с колегата от осно баши бозука в налето образование. Ето аз съм известен с прякорът ми Фе са сред колегите и студентите в С У. Преподавам история така, че да залича истината и да прокарам ключовите опорки с които сме запознаеани и са ни поставяни задачи да внедряваме на симпозиуми и конференции. Съответно обслужвам и политически парти според конюнктурната ситуация в даден момент ту съм консерватор, ту съм прогресивен демократ с розов оттенък, ту съм републиканец.

124

Ника

преди 4 седмици

Поклон,проф.Семов!!!

123

Реалиста

преди 4 седмици

БРАВО НА ПРОФЕСОРА.ТОВА Е ЖИВАТА ИСТИНАДЪРЖАВАТА Е В КАТАСТРОФА.

122

Стилиян

преди 4 седмици

Браво. Един от малкото мислещи хора в България който не го е страх да казва нещата такива каквито са. Жалко че те се броят на пръсти

121

Ханс

преди 4 седмици

Всеки османист ще Ви каже истината : българите да били част от управляващите империята, българите са си купували роби от пазарите в Египет.Турците са били най - долния и презрян етнос след *** в империята и Мустафа Кемал се възползва от това по най-добрия начин 1923г.

120

СмъртНаСДСБашибозука

преди 4 седмици

Ако преди четвърт век, когато трябваше бяхме се събудили и избесили на пилоните пред "Орлов мост" СДС- башибозука, начело с Ал Фашагата и КостоФ Айдука, нямаше да има повод за тази статия тука .Да си припомним,че СДС-башибозука беше откърмен от англо- краварските шпиони, пардон - партньори, чрез англо-краварските Морал и ценностна система.

119

Анонимен

преди 4 седмици

До Емигрант 120 - Този, че не е стока, не е. Но ти господине, ти какво прави, когато едни се деряха по митингите вярвайки, че България ще стане нормална държава, а другите задкулисно изнасяха пари, ценности и всичко друго, каквото могат да изтъргуват и после да сложат парите в банковите си сметки?

118

Емигрант

преди 4 седмици

Добро утро, професоре? Сега ли се събудихте?Да питам - само там ли вилнее башибозук ?"Кой не скача е червен и четиридесет и пет години стигат." Помните ли? И вие ли скачахте, и ходехте със свещи в ръце с оня Ид.и.от от СДС-то ,за да правите бдения,докато башибозука кормеше Държавата, крадеше Родината и опростачване нацията, под напътствията на господарите от Козяк ?Къде бяхте и какво правехте тогава ?

117

Емигрант

преди 4 седмици

Добро утро, професоре? Сега ли се събудихте?Да питам - само там ли вилнее башибозук ?"Кой не скача е червен и четиридесет и пет години стигат." Помните ли? И вие ли скачахте, и ходехте със свещи в ръце с оня *** от СДС-то ,за да правите бдения,докато башибозука кормеше Държавата, крадеше Родината и опростачване нацията, под напътствията на господарите от Козяк ?Къде бяхте и какво правехте тогава ?

116

Радек от Боктор

преди 4 седмици

Махнете делегираните бюджети!!! Дайте власт в ръцете на учителите и подкрепяйте децата, които искат да учат!!! Напълнихте системата с пенсионери с издухани мозъци и млади неграмотни и некадърни недоносчета от смотаните ни университети!!! Е.....те затова най-умните ни деца бягат и няма да се върнат!

115

Анонимен

преди 4 седмици

Извинявам се че ви питам ,,господа турски роби", ама как сте го преживяли тоя ,,духовен и физически гнет" 200 години преди да сте родени?

114

Българин

преди 4 седмици

Искаме си робството, и да те освободи символа на робството Русия! И да се цитира кой поет какво е казал! Пък и да не го е казал, нищо!

113

Абе, Семов

преди 4 седмици

Що искаше да ставаш президент на България, а не се хвана за учител да дечицата от Филиповци..?.....На какъв се правиш, другарю ?

112

даскал

преди 4 седмици

Съвременният башибозук се нарича гербаджия. При нас докараха един такъв гербаджия, който е на 55 и има 5 години педагогически стаж, нищо не разбира от образование, но е верен на партията и тя плътно го защитава. Зад гърба му е плътно началничката на РУО и експертите, които са назначени от Герб, те му организираха един красив конкурс, който той като вълшебник спечели отлично, обявяват го за "отличен" директор, всички проверки се правят след предварително обаждане. И начело на всичко е министърът!

111

Анонимен

преди 4 седмици

Всичко, казано от професора, е вярно.

110

=

преди 4 седмици

Не 25 а 35 г. Нашето образование беше изградено по германски образец и функционираше отлично. Пръв реформатор се оказа Сендов и направи куп поразии още по времето на живков. След него плеяда превъзбудени некадърници довършиха пъкленото си дело и сега имаме трагично ниво на образованието. Ако един зрелостник не е ходил постоянно на частни уроци не е годен за студент. А повечето студенти са полуграмотни

109

Анонимен

преди 4 седмици

ИСЛЯМА не е религия, не е и култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот. КОМУНИЗМА и ЧАЛГАТА не е религия, не е и култ. Във цялата си форма това е цялостна, тотална форма на живот. От миналото и от сегашното избирам "СВОБОДА НА СЛОВОТО"- ЛЮБОВ към БЪЛГАРИЯ! (((ЗАГРЕЯ))) - (((СЛЪНЦЕТО))) е моя БОГ - ТВОРЕЦ НА ВСИЧКО ЖИВО НА ЗЕМЯТА.. но и затова Исус Навин помолил Бог - (((СЛЪНЦЕТО) да удължи денят за да завърши успешно започнатата битка за Бъдещето на Рая на Земята България!

108

читалище заря

преди 4 седмици

тва пак ли пренаписвате стари статии, та пъкват с готови коментари? читалищна работа.

107

Анонимен

преди 4 седмици

Last Roman "Источната Римска Империя, преименувана на Византия е била щитът на Европа на исток срещу исляма..." Лично за мен Источната Римска Империя губи всички решителни битки с исляма от неговото зараждане, до падането на Константинопол през 1453г. Най - значителната за цялата история на ИРИ и същевременно най- решителна за бъдещето на исляма битка се води край Ярмук. Следваща срещу (Селджукския Султанат) при Мацинкен и битката при Мириокефалон 1176г. Останалото е агония.

106

IQ 3.14

преди 4 седмици

Ред, законност и справедливост Политическа партия Основатели: Яне Георгиев Янев, Атанас Семов, Емил Василев. казионните казиончици се изказват казионно. като оня фантомас дето уж немаше да е просветен министър, а месец преди назначаването обиколи всички медии да сочи с пръст "виновните".