201

Въпросче

преди 4 седмици

Хм, странно. Неизвестно защо, за 3 ( трети ) път ме трият. Да не би да има някакви правила, които не спазвам ? Кой да ти каже...Та, да питам пак.Забелязал съм, че ако напишеш к.U.r. или някоя друга неприлична дума, те цензурират със звездички. Ето така - ***. Обаче ако напишеш путин, не те цензурират. Някой знае ли, защо е така ?

200

Анонимен

преди 1 месец

"Всички насилствено окупирани и асимилирани от тях през вековете нации и народности(а те са стотици)" - То няма стотици "нации" по сввта (освен ако не броим македонци за отделна нация), ти твъедил, *** едва ли не Ръшъта завладяла толкова ....

199

Ще има гибел

преди 1 месец

...тоя път ще загубят и това,което им остана от ссср!Всички насилствено окупирани и асимилирани от тях през вековете нации и народности(а те са стотици)откога чакат отслабването на властта в Кремъл и ще се хвърлят отгоре на руснаците при първа възможност да си вьзвьрнат правата!Първи ще са кавкзките народи,които въпреки числеността си са храбри войници и мразят вековния си враг-руснаците най много от всички!Поживм увидим!Филма ще е интересен,многосериен с влакове,коне,водка и плачещи руш...ляц

198

Чист феодализъм

преди 1 месец

В Блатната Империя на злото цари абсолютен феодализъм . Богатият цар Жужак и свръхбогатите олигарси тънат в разкош и само си местят яхтите от Анталия в Дубай и обратно , с крепостните гинат като мухи на фронта.

197

Винаги

преди 1 месец

Надменна Русия винаги е била диктатура и там винаги са живели най-нещастните крепостни. Началниците на Блатная винаги са били неадекватни психоболни

196

Път към гибел

преди 1 месец

Тия некадърници и нещастници още от сьздаването на държавата им живеят в мизерия,освен една шепа хора ,,отбрани".Така е било при царя,комунистите така е и сега!В момента мнозина усетиха силата и сладостта на парите и ще крадат,ще крадат!Никакви уволнения,закони и колонии не са в състояние да ги озаптят!Това със забрани не става!Сталин е бил по неумолим и жесток но даже той не можал да ги оправи!Човек,който не вярва в бог и няма страх от него никакви закони не могат да го спрат да краде!

195

Без страх

преди 1 месец

Масковският Жужак не го е страх от НАТО , само се е преместил от един бункер в друг , че предишният е одрискан

194

Анонимен

преди 1 месец

Русия винаги се е управлявала от психопати. Кое не е ясно?

193

Коце Копея

преди 1 месец

Руските олигарси и приятели на Вова Шаломович-Авен,Дерипаска,Милер, Абрамович, Микелсон,Мордашов и Фридман са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическият българин!

192

Анонимен

преди 1 месец

Вероятно на военните им идва в повече загиването на десетки хиляди руски момчета заради прищявките на Путин и са се възпротивили. И той сега ги разчиства. От императорска Русия до ден днешен обикновенния руснак е просто пушечно месо. Още повече от източните части.... Ако украйнците загиват защитавайки земята си, русначетата не се знае за какво загиват.

191

Тиква

преди 1 месец

Това което прави Владимир Путин,за пример,ние и натовските прислуги на Фащ, още по дълбоко заседнахме в корупция и безхаберието, нямаме армия,но имаме предатели и калинки,във всички етажи на управлението.

190

Анонимен

преди 1 месец

Русия винаги се е управлявала от самодържец. Какво не е ясно.

189

Анонимен

преди 1 месец

Да, ще разчисти охъркващите пърдялници с мазни ръце.

188

АМИ ПРАВИЛНО

преди 1 месец

Така трябва и У нас--- всички виновни за провалите в БКП/ БСП--- трябва да бъдат отстранени от Партията.ДА СЕ ОЧИСТИМ ОТ ПРЕДАТЕЛИ И ВРАГОВЕ!

187

АМИ, ДА....

преди 1 месец

Всички виновни за неуспехите на Русия, трябва да заминат на работа в лагерите на Сибир.

186

do Да допълня...

преди 1 месец

миролюбив, зер. *** сме станали, иначе тая експанзия при първото и второто царство, че и борбите по останалите извън границите ни земи до 1920те години БАШ са били щот' сме били миролюбиви. страшилище сме били, и сме правили всичко докрай и както трябва. а сега... абе пий си соевото мляко, яж си безглутеновия кроасан и чилвай.

185

Да допълня...

преди 1 месец

До ВРАГЪТ НА РУСИЯ 217 Врага на Русия е самия Путин и никой друг.Руснаците ще го разберат , ама по късно , когато им мине възторга от успехите на фронта и избитите руснаци.Пр-им-ити-вен народ.Такъв ще си останат.Генетика..

184

ВРАГЪТ НА РУСИЯ

преди 1 месец

....Е ВЪТРЕ В САМАТА РУСИЯ И ТРЯБВА ДА БЪДЕ СМАЗАН!

183

Да!

преди 1 месец

КИЕВ ЗА 3- ДНИ...А, НЕ ЗА 3- ГОДИНИ! ...ВИНОВНИТЕ ЗА ТОЗИ ПРОВАЛ, ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ИЗ ОСНОВИ.

182

Да допълня...

преди 1 месец

До Факт 208 Истинска държава , ама много войнствена и агресивна бе, брат.Всички я намразиха. Не може да ни бъде за пример.Ние сме миролюбив народ.