12

Аз

преди 4 седмици

Шести и седми съвет. Чете коментарите на точно определени мъже под тази и други статии в рубриката и ги избягва с цената на живота си. Живее по начин, който я прави щастлива, без да информира хора с ограничени разбирания за бъдещите си планове и мечти, които вярва, че ще реализира с упоритост и постоянство.

11

За щастие

преди 4 седмици

И много преди 40 години се научаваме да не пускаме на ръбове като СУФ, който иска да се поддържаме, но не си сменя чорапите и чаршафите със седмици.

10

СУФ

преди 4 седмици

На 40 без солиден спонсор е много трудно. Козметичните процедури са скъпи, а работещите дами нямат време и достатъчно пари за поддръжка.

9

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен 6 - За съжаление, повечето жени могат да си позволят второ дете едва след като навлязат в попрезряла възраст. Но в повечето случаи се отказват от тази идея не само защото ги е страх от усложнения, но и защото много от сънародничките ни все още робуват на предразсъдъка, който се съдържа в твоя коментар. Ти може и да се шегуваш, но много хора порицават такива жени. Същевременно много жени се ръководят от общественото мнение. А не бива!

8

Анонимен

преди 4 седмици

До Съвет /2/ Затова народът е създал една песен, "Давай, давай Радо, докато си младо, тебе да олекне, мене да омекне. Че ще дойде време, он че да задреме. И да дигаш нога, я че да не мога!"

7

Ценен съвет

преди 4 седмици

До теб да има потентен мъж! Тогава ще имаш и самочувствие, и добро настроение. Имаш ли тези две неща, ще намериш сили да се справиш с много предизвикателства.

6

Анонимен

преди 4 седмици

Умна, красива и работлива!

5

Анонимен

преди 4 седмици

на 40 и кусир кви деца ша раждаш :)))

4

До 4

преди 4 седмици

Абе важното е да пуска там, пък ръцете - все тая...

3

Slayter

преди 4 седмици

Да хваща с две ръце дупарата, та да е по удобно!

2

Трифон

преди 4 седмици

Да си купи лозе 1 дк, все ще се намери лозар съседняк да й помага.

1

Съвет

преди 4 седмици

Да пуща на койт и иска щот утре нема да иска