25

Шаши

преди 4 седмици

Кмете, кметеее. Само глупости пляскаш. Не ти се е забивал кърлеж някъде. Или се е забил, дето не трябва. Контейнерите стоят пет месеца в парка, празни. Храстите орязани си стоят. Свали очилата, огледай се! Тук е далече от Мелмак.

24

45HY

преди 4 седмици

Васко, в Унгария имат държавна политика. Не е случайно, че след Китайското посещение наскоро Маджарите ще станат третия по големина производител на автомобилни батерии след САЩ и Чайна. А тук Тома Белевци спират не само заводи а текущи ремонти на паркове.

23

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя с телефончето, на всяка снимка е така. Да не би някой да му диктува какво да говори, защото май две приказки нормално не може да свърже?

22

Абе,

преди 4 седмици

това момче сега в парковете ли се загледа? Каквото пипне да оправя го съсипва!

21

Кмета се изрепчи:

преди 4 седмици

Бъл."Витошка"и "Патриарха" са на отговорното управление с визия и с мисъл.Майната му на задръстванията и паркоместата....Важно е че мис Бони ще има къде да си търкаля тротинетката....

20

Витоша парк

преди 4 седмици

Альоууу...кметеее...оти ми спря лифтовете бре харсъзинооо????Така ли ще планираш и управляваш парковете в София?

19

ХайлХимарс

преди 4 седмици

Имах един учител по философия и на подобни изказвания казваше :сириоозноо?

18

Жомши

преди 4 седмици

Но в Унгария, сорос и дждндърите са забранени

17

Анонимен

преди 4 седмици

на нуждите на кл0шарите дето живеят там ли :))))

16

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя софиянци няма да го изберат ,и много съжалявст че са гласували за ПП мошениците и крадците

15

Анонимен

преди 4 седмици

Айде тоя ще затрие и парковете в София. Както затри ливтовете, булевардите...сега дойде ред и на парковете.

14

Парк Въртопо

преди 4 седмици

Терзиев ще дои козите и ще реже бодливи храсти у Въртопо. Който е по-див и от най-дивите зони на витоша.

13

Анонимен

преди 4 седмици

Шопия била град с визия и мисъл . Да видим първо визията . Тоя бутна паметник от бронз и гранит вечни и луксозни материали от най голямата война в човешката история с безпорна историческа стойност обаче оствя бордеите в центъра на София . Явно така ,,визията,, е по хубава . Лифт който лошите комунисти са построили тоя не може даже да го ремонтира обаче може да иска 9000 лв заплата .И тука идваме до ,,мисълта,, за София де не за заплатата която сам си дава .Най хубуто е че шопите сами се набутаха

12

Анонимен

преди 4 седмици

БРАВО НА ВАСИЛ ТЕРЗИЕВ! ОТЛИЧЕН КМЕТ! ЗАТВОРИ МИРИЗЛИВИТЕ УСТИ НА МУТРЕНСКИТЕ КРАДЛИВИ РАЗСИПНИЦИ.

11

аман

преди 4 седмици

Не разбрахте ли, че този кмет е най-неможещия от всички кметове. Натресоха го и матряла го избра заради грешката на Бойко да избере Хекимян за кандидата на ГЕРБ. Най доброто решение от кандидатите беше Вили Лилков, но малцина мислят като пускат бюлетината. Сега още 3 години и малко ще сърбаме попарата на новите комисионери в общината.

10

Анонимен

преди 4 седмици

Никой не упражнява контрол в Северния парк!Езерото е като блато.Миналата година.преди изборите го източиха и преместиха тинята и мърсотията в единия край.Не я извозиха и отново напълниха с вода.Беседките пълни с *** ,мърсотия,бюлетини.Кмета на район ,,Надежда'' е същия и реда в парка е същия.

9

Анонимен

преди 4 седмици

"София е град с визия и мисъл". Да, за разлика от теб и СС....

8

AZ

преди 4 седмици

Много силна визия, чалгария и простотия.

7

Анонимен

преди 4 седмици

спрете всякакво строителство в софия предвид промените в климата всяко свободномясто да се засади с дървета за кислород задава се катализъм невероятни жегимислете навреме и не се заиграваите с живота ни тази зима нямаше сняг в язовиранад софия има ли вода за населението оправете женския пазар там е невероятнаанархия от години

6

Бони Бонева

преди 4 седмици

софия е прашна *** с всичко изпочупено дуп чица и най- грозна евро столица..а да не говорим че улиците са като след погром от военна офанзива..