85

Анонимен

преди 4 седмици

Ще ги подкрепяме до победата или до поражението им.

84

Путин към Митов

преди 4 седмици

Надеждааа....Говеждааа....

83

Анонимен

преди 4 седмици

Тоя ще надмине Тагаренко по милитаризъм и агресия, която за държава като БГ не е здравословна. Май е време да го кръстим в правата вяра на милитаризма на Митовенко. Цялата им боричкания е кой е по-по-най-милитарист и фанатичен комарджия.

82

Анонимен

преди 4 седмици

До Анонимен Спомням си по време на кампанията преди първия мандат на РР вторият кандидат за президент беше Ц.Цачева. Очилатият външен министър на ББ беше съветник на Цачева по агитация пред хората. Какво я съветва не си спомням, но заради публичните агитации по медиите Цачева загуби с 6%. После Борисов се оплакваше: Смятах Даниел за умен.Накарах го да си свали очилата- ами обикновена физиономия. Те очилата са му придавали интелигентен вид

81

Анонимен

преди 4 седмици

Леле ама войнствен екземпляр! Добре че не го направиха външен министър - тоя човек не си мери думите и като нищо би ни докарал една война с Русия! Да си го държи Боцето на повод, Шиши Пеевски ни стига.

80

Митка

преди 4 седмици

Оправихте България,сега ревете за укритие.образование слаб 2,здравеопазване 2, пенсионерите слаб 2, икономика,безработица и т.н.кажи колко милиарди им наляхте за сметка на българския народ.ми то в изказванията ви не говорите за нас а все за Украйна ,Украйна, Украйна... ми отивай там да живееш.всичко това в България е градено,построено и съхранено от дедите ни .какво те са постигнали,строши в страната ни.сега им давайте труда на дедите ни,родители ни и нашия труд .с чужда пита майчин помин прави

79

Анонимен

преди 4 седмици

Да Ви го нахакам на евру психопатите, покрай вас мирише на само на krъВ и cмуPT!

78

Км

преди 4 седмици

,,Пълен списък на всички войни и интервенции на САЩ,,Д-р Золтан Гросман,публикувано във Факти.

77

Гошо

преди 4 седмици

Митов, ти заблуден ли си или не си пиеш хапчетата? Коя Украйна, та тя е вече парчедисана от запада и САЩ, как иначе си плащат за оръжията?

76

ру Блата

преди 4 седмици

Преди блатните територии ги владееше Златната орда сега ги владее Zлата орда

75

Фродо

преди 4 седмици

Накрая Мордор ще изгори!

74

Анонимен

преди 4 седмици

Този как си преставя победата на Украйна..

73

чико

преди 4 седмици

Болгарский мусор.

72

Анонимен

преди 4 седмици

Ей, Митов, толкова ли си късоглед, дали от очилата, или от акъла ти, но нещо не ти е наред. Как ще победи Украйна, бе! Русия вече я е схрускала.

71

Анонимен

преди 4 седмици

Кой нормален политик в света признава Зеленски чийто мандат като президент отдавна мина и трябваше да има избори за нов но Зелевски никой нямаше да го избере.Спортни състезания в Украйна не са спирали но виж за избори било опасно а се провеждат е как тъй?

70

Анонимен

преди 4 седмици

Митов, гледай военните поръчки, не лапай мухи! Докато биете празен лаф хората взимат военни поръчки за милиарди и се кооперират в модерни производства на дронове и самолети, а България в нищо модерно и стойностно не е включена! Разбийте го тоз военен шенген дето не ни пускат още! Не стига, че сме най- бедни, лишихме се от руски и украински туристи, ами сега и ако поръчките изпуснем....

69

Анонимен

преди 4 седмици

Дори и чисто теоретично не съществува сценарий в който Украйна побеждава Русия. Ако ще и цялото натовско оръжие да закарат в Украйна.

68

А при положение

преди 4 седмици

Че самите украинци не искат да воюват с руснаците и трябва да бъдат насилвани и преследвани за да стават на пушечно месо тогава правилно и хуманно ли е страни претендиращи за цивилизовани да настояват за победа? Победа за кого? За олигарсите около Зеленски дето крадат всяка помощ за Украйна?

67

dada

преди 4 седмици

какво да каже къдравата сю? иначе оттича в канала

66

Анонимен

преди 4 седмици

Помним Кога Путин превзе Крим. Борисов каза на външния си министър тогава Даниел Митов да не говори против Путин че ще го прати в Крим да се бие.