130

Анонимен

преди 4 седмици

145 - ДА НЕ БИ ПРЯТЕЛЯТ ТИ ДА Е КАТО ДЪРТИЯ ПЪН, ДЕТ МУ СПИРА ТОКА ПРЕЗ 5 СЕКУНДИ.

129

Анонимен

преди 4 седмици

До къде стигна зелето наркоман ,затворници да защитават Украйна )))но затова ЕС и сащ отново мълчат ))

128

Анонимен

преди 4 седмици

Да де, ако го пуснат веднъж от зандана, ще му видят фара след това...Вместо в кауша, директно при рашките...

127

Анонимен

преди 4 седмици

Изобщо даже не са готови, и то в никакъв случай при никакви присъди. Казват: "Вратата на килията рано или късно ще се отвори, а капака на ковчега - Не!" Така, че стига сте лъгали и манипулирали хората с такива статии. Има интернет, информация - Колкото искаш! Всеки, който реши може да щракне 2 пъти с мишката, и да се убеди, че лъжете със 120км./ч. и продължавате да ускорявате.

126

А бе

преди 4 седмици

а,ако попадне в плен условната му остава ли валидна,а в Русия го питат искаш ли да те разменим или оставаш тук?

125

ароматния пръч

преди 4 седмици

Повечето май вярват,че войната ще свърши да три години и след като са на свобода няма да бъдат мобилизирани и изпратени на фронта.

124

Анонимен

преди 4 седмици

Украинците изостават. В Русия мобилизираха затворниците още преди година и половина. Без значение за какво престъпление са в затвора. Даже обществеността в някои малки градове, където хората се познават, се възмущава че човек с 2-3 убийства, лежал година-две, след 6 месеца на фронта се връща в къщи с помилване.

123

Анонимен

преди 4 седмици

Ако Украйна беше в състояние на Война с Русия, предполагам отказът да се запишеш в армията би се приравнил на дезертьорство и дори биха разстреляли дезертьорите. Но Украйна е във Военно положение. Как Байдън и Джонсън убедиха Наркомана да се прецака така. Ако Зеленски обяви Война на Русия, НАТО ще трябва да се намеси, а така може само да "помага" на Украйна.

122

Анонимен

преди 4 седмици

"Вчера един приятел се върна от Украйна, и разправя, че хората доброволно се записват да служат в армията да се бият срещу Русия, наборните комисии не смогват, километрични опашки от доброволци."---------------------Ахахахах опашките с желаещи украинци са толкова големи, че последните са се наредили чак в Полша.

121

Анонимен

преди 4 седмици

Някак си е логично главнокомандващият престъпник да опре до услугите на други престъпници.

120

Тео до Глупости

преди 4 седмици

А приятеля ти от Украйна показа ли ти оня мармот, дето завиваше шоколада в станьол? Точно там, на Майдана се намира. Сложили са му и умалено копие на Банковая.

119

Анонимен

преди 4 седмици

Ако не идат на повиквателна ги чакат решетка

118

Evropski saioz

преди 4 седмици

къде е новината, където Урсула осъжда **качествени """журналисти"""*** като вас, Днес.беге ??? абсолютно не грамотни родопродажни "жнуралисти"

117

Глупости

преди 4 седмици

Вчера един приятел се върна от Украйна, и разправя, че хората доброволно се записват да служат в армията да се бият срещу Русия, наборните комисии не смогват, километрични опашки от доброволци.

116

волей

преди 4 седмици

Холандия - България 2-1

115

каро

преди 4 седмици

тази статия е платена и то здраво,имам приятел в кафеза в Киев повярвайте ми никой от тях не му се мре

114

Анонимен

преди 4 седмици

Само преди година соро ския пар цал ДВ писаха за руските затворници на фронта като за нещо крайно нехуманно, защото много умирали. Разбира се сега тези пропагандатори намират за нещо напълно естествено украински затворници да бъдат мобилизирани, сега вече не е нехуманно...

113

БАНКАИНСКОТО ГоВЕДО

преди 4 седмици

а РУСХКИТЕ ТРоЛОФЕ ГАЗ ПиКААТ..

112

Педерасти сър

преди 4 седмици

Нищо ново под слънцето.

111

Смело демокради!

преди 4 седмици

Много украинци отказват да се запишат в армията, а на фронта има войници, които се сражават вече над две години. Къде си Тагаренко, къде сте бодри атлантици, смели русофоби, шенгенски патриоти и обикновени пеферасти? Победата е наша!