44

ПорЦелан

преди 4 седмици

Гледам че до 27 мнение някой с евроатлантическа сексуална ориентация е манипулирал мненията. Не се труди мойто момче, до Евровизия няма да стигнеш!

43

Анонимен

преди 1 месец

Явно специалната военна операция на Русия в Украйна ще приключи при пълната денацификация и демилитаризация на Украйна.

42

Анонимен

преди 1 месец

Всички български граждани, които гласуват за партии, подкепящи войната чрез изпращане на българско оръжив и чрез приемане на натовски бази в Бълария, са част от тези убийци. ВСИЧКИ носят вина! Изборът е отговорност.

41

Анонимен

преди 1 месец

руснаците трябва да получат от същото, което сервират на украинците, това е честно и нормално, малко им е на колхозниците!

40

ъ

преди 1 месец

Значи буферната зона трябва да се разшири. Най-добре до границите с Полша, Унгария, Румъния и Молдова. Зеля от друго не разбира.

39

Анонимен

преди 1 месец

Не мога да съчувствам на Украйна, при положение, че върши същото, в което обвинява Русия.

38

Анонимен

преди 1 месец

Та колко метра останаха до Киев?

37

Анонимен

преди 1 месец

Укритата не използват никога подарените им оръжия от САЩ и ЕС за атаки, използват ги само за защита! И никога не атакуват невинни цивилни, атакуват само военни обекти! Нананай на най най...

36

Анонимен

преди 1 месец

Жалко за жертвите, но за всичко е виновен путин. Сърдете се на него.

35

Зеленски убиец

преди 1 месец

Ужасяващи кадри в ютуб,момчета не можещи да стрелят дори,исипвани на фронта от ВСУ и загиващи в първите минути на боя....викове,кръв.

34

1914

преди 1 месец

Мръсните копейки трябва да са наясно, че когато дойде моментът ще ядат дървото, че и нещо друго и то много качествено. За предателите на българщината няма да има прошка!

33

Да

преди 1 месец

Кринки падна пътя към Одеса е отворен.

32

1914

преди 1 месец

Даже ми е още по-сладко, че се бомбят цивилни обекти и умират цивилни ***, а не военни. Азиатската *** никога няма да има нищо общо с Европа, колкото и да им се иска. Малко ми приличат на южните ни съседи от Турция, ама често казано кучетата на исляма са ми по-приятни, отколкото руските ***

31

Съпричастен булгарин

преди 1 месец

В знак на дълбока съпричастност искам България да замяза на Украйна нали в знак на солидарност , добра воля .....Да опънем знамена с надмиси България е Украйна ! Да пращаме булгарските мъже на фронта , а украинските да ги приемаме тук да оплождат вдовиците !

30

Анонимен

преди 1 месец

Подигравката беше към КуКлус!

29

ХХХ

преди 1 месец

Чудя се още защо Зеленски не е вкарал няколко ракети в Полша или Румъния и да обвини Русия разбира се ? От толкова шмъркане не му идва на акъла ли ?

28

КуКлус

преди 1 месец

Укрофашагите защо удрят села където няма военни обекти ? Нали Зеленски уж искаше само да се защитава и ....там какво беше мир да имало ? Разбирам да има военна цел , инфраструктура ала бала......Зеленски не му пука Укри ли ще мрът или каквито и други да са ! Важно е смърт да има ! Нациста си е нацист !

27

Фют

преди 1 месец

До 25. А Пу ги изпраща на бал, нали:)))))))))

26

1914

преди 1 месец

Ммм, страхотна новина, трябваше да са повече, но нищо, и днес е ден

25

Сата НАТО

преди 1 месец

А така, бавно и полека, да свикват да страдат!Нали такъв е плана на Блъдимир Блъдимирович!