92

Адрес 4000

преди 4 седмици

Бай *** из Европа!!!!Разбра, че НАТО е в България и офейка!!!Няма да си последния Байно!

91

Паню Баирски

преди 4 седмици

Радев е един жалък руски слуга като Орбан!

90

Някой

преди 1 месец

Погледнете внимателно снимката! Откакто извика "Мутри вън", в какво се е превърнал? А и това, как руският Поп му наби канчето ,спомогна!

89

емо

преди 1 месец

умна, държавническа позиция на Радев и на унгарския президент за разлика от евро-атлантическия слугинаж в страната ни, който ни управлява.

88

Джордж Оруел

преди 1 месец

Аналогична ситуация: германските войски напредват и СССР е пред пълен разгром. САЩ сключват сепаративен мир с Германия, за да предотвратят по-нататъшното разрастване на войната и многобройните жертви. Всъщност още древните са били наясно: ако една война е неизбежна, но ти не искаш да воюваш, само я отлагаш. Войната рано или по-късно ще те застигне, но вече ще е на твоя територия! Диктатори като Путин разбират само един език: езикът на силата. За тях дипломацията е езикът на слабите!

87

Анонимен

преди 1 месец

до 79, като са искали в Европа, защо са отишли в Русия?

86

Мдаа,

преди 1 месец

Гумен Крадев е по-гъвкав и хлъзгав и от Буци и про100 ХараКиро взети заедно.Усеща вятъра на промяната и заема стратегически неопределена позиция в стойка шпагат... И само като си помисля как сбърках,че гласувах за него първия мандат,но алтернативата тогава беше де66ел мъж с червило и оскубани вежди,не му помня заглавието вече.Трябваше да изберем Луна за президент,нямаше как да е по-зле :) :) :)

85

Анонимен

преди 1 месец

РАДЕВ Е ИНОВАТОР- БОРИМ ВОЙНИТЕ, КАТО УНИЩОЖАВАМЕ ОРЪЖИЕТО, СПИРАМЕ ПРОИЗВОДСТВОТО МУ!

84

Анонимен

преди 1 месец

Ей, чукайте си на дървените глави, война да не разбирате какво е. Не е слугинаж Радев, просто е много по-наясно какво може да стане. Тая приказка: "По-добре лош мир, отколкото добра война" не е случайна. Едва ли сте готови да губите деца, братя, бащи, приятели и роднини в безсмислени войни, още повече сами да умирате.

83

Анонимен

преди 1 месец

аими, става! Радев и Орбан са аверчетга с путин, да отидат при него и да го вразумят, да го напляскат и той да миряса!

82

Striker

преди 1 месец

Добре, бе! До кога *** ще срами страната ни?!! Толкова ли няма безработни снайперисти?! Не е толкова скъпо, егаси! С всяко отваряне на устата му, излизат "невнятни" путлерастки простотии! Да си отива при *** и да се маха той и Деса-*** от ЕС! Тук е НАТО, а не Мужикистан!

81

Миролюб

преди 1 месец

Ако част от сделката по примирието е връщането на Русия на всички продажни марионетки като Радев, Орбан, Копейкин, си струва да се обмисли.

80

Анонимен

преди 1 месец

В България винаги е било така . Само Руски слугинаж, германски слугинаж.

79

Анонимен

преди 1 месец

Хубави неща е казал,обаче не разбирам как ще сме надежден снабдител на енергия като родните натовски слуги видяха сметката на енергетиката?

78

До Анонимен 79

преди 1 месец

"Бесарабските българи искат в Европа. Не искат в Русия." - Бесарабските българи си искат родните места, но искат да живеят в мир. По никаква Европа не са хукнали.

77

Оля

преди 1 месец

Вова, един българин ми свали банските на плажа във Варна и ми говори на български, не на руски. Пращай армията. Президента им е убеден пацифист и е оставил армията им без оръжие, за да не предизвиква агресия.

76

Минуващ

преди 1 месец

". . .осем години предизвикваха нахлуването , включително с изтребление на собствени граждани , естествено рускоговорящи" -- Нали се сещаш че някой в Кремъл може да реши, че и ние ги предизвикваме и че избиваме рускоговорящи във Варна. Типична руска опорка, която няма абсолютно нищо общо с действителността нито с международното право. Не може защото си по-силен да нахлуваш с червената армия в съседна държава, така че престанете да повтаряте изтъркани опорки като папагали.

75

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен Искат Европа , ама получават първо НАТО , а далш искат НАТО никой ги не пита . Всъщност какво искат бесарапските българи никой от нас не знае , но вероятно искат мир и нормален живот , което всъщност и ние би следвало да искама , ама какво ни се предлага е друга тема и тук не е само Путин , или вероятно той е най-малко .

74

ДРУГАРЮ РАДЕВ

преди 1 месец

Накажи най-сетне кремълската национал/фашистка хунта, която унищожи Бългсрските училища в окупираните територии. Забрани изучаването на Български език е Българските училища на окупираните територии .

73

Анонимен

преди 1 месец

Бесарабските българи искат в Европа. Не искат в Русия.