146

Анонимен

преди 4 седмици

ленин фалира русия, путин Я ЗАКРИВА ! ленин беше платен от Германия и от американски евреи. След време ще научим и за господаря на путин...

145

ленин фалира русия

преди 4 седмици

путин ЩЕ Я ЗАКРИЕ !

144

Анонимен

преди 4 седмици

РУСИЯ Е ТОТАЛНО КОРУМПИРАНА ! И ПО ВРЕМЕТО на бай Тошо ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ УВОЛНЯВАХА ПО НЯКОЙ МИНИСТЪР, ЗА ДА ГО ПРЕМЕСТЯТ НА ДРУГА СИНЕКУРА ! ПРАХ В ОЧИТЕ НА СЛЕПИТЕ ! ПРЪДНЯ ВЪВ ВИЕЛИЦА !

143

Анонимен

преди 4 седмици

МИР на руски е СВЯТ ! РУСКИ МИР значи РУСКИ СВЯТ !!! ЗА НЕГРАМОТНИТЕ, КОИТО НЕ СЕ УСЕЩАТ !!! ПУТИН ИСКА РУСКИ СВЯТ, ДА ЦАРУВА НА ЗЕМНОТО КЪЛБО, РАЗБРАХТЕ ЛИ МАМИНИ И ТАТИНИ РОЖБИ ???

142

ха-ха ха

преди 1 месец

Газ пикаят евроатлантиците !

141

Никълъс Кейдж

преди 1 месец

До Наблюдател малко полека с кисинджъра, да нема фес офф

140

читалище заря

преди 1 месец

не мина общославянската опорка, не мина опорката с безкрайните ресурси, хората им писна от реклама на несъществуващо оръжие. кво праиме, колеги? - пита началника. ши3и с небрежен жест маха две картофени кубчета от монитора, артисали от оняднешната мусака и вика "ае преди три години време четох в библията в оригинал, че китай държи външния дълг на сащ".

139

IQ 3.14

преди 1 месец

До Наблюдателтва е реплика от американски филм, а не от мемоарите на кисинджър, хюмнозавър. отивай да си лягаш

138

Наблюдател

преди 1 месец

Китай бил "завладял"??? И кого завладял, тия които печатат доларите...Ако питат китайците, какво искате, да ви връщат дълга, или да ви запазят американския пазар? Сещайте се ,кое ще изберат! Както казваше Кисинджър , ако дължиш 100 хиляди, е твой проблем, но ако дължиш 100 милиона, е проблем на банката!

137

Анонимен

преди 1 месец

дайте ползотворното сътрудничество на Зеленски със Бай Дън как върви ?Те Китайците дето държат 60 процента от външният дълг на ЩАТИТЕ не ги мислете що сега били с Руснаците приятели!Че и Европейците като видяха ефтиното се загробиха със Китайските фабрики .Сега ревът че Китай ги завладявал!

136

Hehee

преди 1 месец

До #129 бг- тата са десета категория, щом и мексиканите си прескачат оградата с милиони годишно, даже и без паспорти.

135

анонимен

преди 1 месец

Всеки, който поне малко е запознат със ставащото в руско-китайските отношения през последните 10-15 години (през тях все Путин е управлявал) знае, че Сибир и Далечният изток тотално са превзети от китайския бизнес. Тайгата безмилостно се изсича, а руснаците като роби работят за китайските си хазяева за копейки. Кремълският диктатор в желанието си да бъде нов Петър I, всъщност ще се окаже погубител на руският икономически суверенитет.

134

Китайска блатная

преди 1 месец

провинция- рашка гомняшка се надява Китай да я подкрепи във воените престъпления в Украйна... ех тия руски мечти..ха.ха Китайците да не са прости да се карат с държави от които има полза заради един джудже Путин ха ха ха

133

Анонимен

преди 1 месец

Китаеца и Путин ми приличат на Хитлер и Сталин. Имаше там некъв пакт в началото, а после стана мазалото. Разликата е, че когато китайците нападнат Русия ще я превземат за една седмица. Говорим за 1 млрд население и държава, която е в нечуван технологичен подем. Рушлята имали атоми. Ми и китайците имат, а ако се решат за 2 години ще си произведат толкова ядрени глави колкото Русия не може да произведе за 100 години!!!

132

Анонимен

преди 1 месец

Единственото предимство пред руснаците пред Китай беше армията. В момента Китай не се страхуват вече от армията на Русия, още повече, че безплатно гледат на терен как всякакви джаджи се тестват в реално време и си правят реална оценка. А Китай не могат да станат хегемон, защото света ще ги отхвърли както и всеки един хегемон

131

Анонимен

преди 1 месец

До "A какво става с визите за САЩ" - Питай Пеевски и Боко и другите намагнитени, те ще кажат кво става

130

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 138 Не, не прилича, но когато бъде нападнат от десет пъти по-мощна държава очаквам от теб лайв отзиви от избирателните секции там.

129

Олимпий Панов

преди 1 месец

Всички сме зависими от някой или от нещо!Всичко е въпрос на интерпретация!

128

Анонимен

преди 1 месец

Путин гледа и се радва като дете на което са дали близалка, а китаеца гледа с хитрите присвити очички. Русофилите ли са единствените глу паци, които не разбират какво се случва с Русия в момента. Подсказвам, требе да има геополитическа червена точка 18 някъде по ъглите. ..

127

Анонимен

преди 1 месец

Изводът от статията е - санкциите не работят.