134

Анонимен

преди 1 месец

Новини от контрата няма ли или са заети и не им е до телефони?

133

Анонимен

преди 1 месец

Ф-16 победиха ли във Виетнам?Май Виетнам четата с Миг-21 им разказаха играта.Ксто сложиш джипиес на трабант той не става Мерцедес.Днес да се произведе трабант е по-скъпо от Мерцедес,защото няма вече поточни линии и трябват нови.

132

Анонимен

преди 1 месец

Знаем ве кАпейки, самая могучия даже вече е завладяла 110% от укрите, вече са демилитаризирани това и путинарко го каза преди 2 год и тия дивотии вече ги слушаме 3 та поредна година. Как не ви омръзна да ви лъжат? Как да ви омръзне като колхозниците ви лъжат вече 3 то поколение. Ама лошо няма де, путинарко ше дойде и ше настъпи рая за вас. Нищо, че ни една кАпейка не иска да иде да види рая в пРосията, ама тука като настъпи охоо. Всяка кАпейка ше има по3 iPhone и по 2 мерцедеса, нали кАпейковци

131

До 132

преди 1 месец

Тия стари кутии ф16 ще падат като круши още с излитането. Ще гледаме шоу

130

До 130

преди 1 месец

Да се предаде ли ! Та Русия е завладяла около 35% от укро територията и напредва за още толкова ако не и цялата територия та ще се предава. Ти изглежда си се родил някъде след 2000 година и имаш жълто около устата но не зная от какво е

129

Анонимен

преди 1 месец

Егати фалшивата пропаганда ! Я вижте в Телеграм, ТикТок така ли е наистина.

128

Анонимен

преди 1 месец

вече 2.5г руснаците не могат нищо да вземат. Хитлер за 2 месеца превзе цяла западна европа, а тия слабици са силни само кога жертват 10-20 милиона. Сериозно ли има хора де защитават русия?

127

Анонимен

преди 1 месец

Фронтът в зациклил, нито едните правят особени пробиви, нито другите пък контра настъпват. И ме разбирам това злорадстване на гърба на убити близки народи, и едните и другите са си проливали кръвта за нашата свобода.

126

емо

преди 1 месец

поредната русофобска помия, имаща за цел промиване на елементарни, немислещи мозъци, която, с оглед част от коментарите, например на агент мълдер, има частичен успех.

125

Км

преди 1 месец

Гражданина Зеленски!!!!!!!!!

124

КАЛИН ОРЕЛА

преди 1 месец

До агент Мъдлър ЦРУ/ Вчера Русия е влезнала от 3 до 5 километра по целия фронт и тези сънища за западна победа само искуфели като теб които пишат идват като лъжи!

123

Я па ти..

преди 1 месец

До Закривай окрайна! 110 Вън наглите украинци...! От къде вън бе не---ник ? Украинците са си у дома.Руснаците са нашествениците. Интрудерс. Пиша го на български , ама пак няма да разбереш.

122

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Дойде оръжие от Нато и Раша сгъна. Що такой?

121

Анонимен

преди 1 месец

Доларите, както винаги, потекоха, но към американските фирми, произвеждащи оръжия. А след снощния пореден погром над зе-фашистите, Украйна изгуби нови 400 военни. Украинците искат мир, но окепаторине им от САЩ не позволяват, не им изнася.

120

Анонимен

преди 1 месец

Доларите потекоха и Русия се огъна отново.

119

HeinrichHimmler

преди 1 месец

На тия статии с въпросителни може само да си избършем Дто с тях. Аман от толерастка пропаганда

118

123

преди 1 месец

Като чета коментарите виждам, че Костя пак си е изпуснал копейките. Даже Чорапа не смърди толкова, колкото тия от "Изражд$не".

117

Ехе браво

преди 1 месец

Въпреки че всички го очаквахме това !

116

Анонимен

преди 1 месец

Крим ли върнаха? Върнаха ли вече Крим?.

115

Анонимен

преди 1 месец

Добре поне, че сте сложили въпросителна на поредната си партенка. Да не е тъй груба лъжата.