33

СУФ

преди 1 месец

Нещастниците се разпознават от далече. Чак 10 знака :)

32

една жена

преди 1 месец

До една жена 32 Извинявам се, думата "никога".

31

една жена

преди 1 месец

До Анонимен 31 Със сигурност можем да кажем, че никой от тях не е по-висок от 5 м. Времето ли си губим? Аз възразих срещу думата "винаги" в коментар 19. С живота си.

30

Анонимен

преди 1 месец

Е, ако кажем, че повечето от тези 4 милиарда мъже примерно не са по-високи от 2 метра, ще сбъркаме ли? И нужно ли е да измерим всеки един от тях поотделно, за да стигнем до този извод? ;)

29

една жена

преди 1 месец

До до една жена 29 Аз нямам нужда да правя никакви обобщения. В момента по света живеят над 4 милиарда мъже. Няма начин да знам какви са дори повечето, да не говорим за всички. За мен всеки човек е различен и се опитвам да го опозная, вместо да го класифицирам в някаква група.

28

до една жена

преди 1 месец

Наистина, не е нужно да се обобщава с "всички жени..." - достатъчно е и "повечето жени...". Лично аз нямам мотивация да пробвам коя е и коя не е някаква. Приемам "повечето" за определящи и това ми е достатъчно. Също както правят жените по отношение на мъжете, нали? ;)

27

една жена

преди 1 месец

До До една жена 24 21 Никой човек на Земята няма достатъчен личен житейски опит, за да прави такива обобщения. Нямате представа каква съм, затова избягвайте да говорите за "100тина, като теб"! По-добре поработете над правописа си, вместо да се занимавате с мен!

26

Анонимен

преди 1 месец

..., в която беше започнал работа. Изоставеното момиче, с което беше съжителствал почти 5 години още не може да дойде на себе си. По-малкият му брат пък се омъжи за едно такова наивно софиянче, току що завършило гимназия, а той беше към края на първикурс. Беше си я хванал за гадже още като ученичка в последния клас на гимназията и няколко години я залъгва, че не искада имат деца докато той незавърши и не бъде в състояние сам да храни семейство. И малко преди абсолвентския си бал я напусна.

25

Пк до 22

преди 1 месец

Но сме виждали и зализани фазанчета, които изоставят наивните си съвсем млади съпруги веднага след като подкрепата на тъстовете вече не им е необходима. От времето на студентските си години помня двама такива братя от градче в Североизт.България, които още в началото на следването си се събраха с по една софиянка със собствено жилище и докато се дипломират бяха на издръжка на тъстовете им. Единият дори не беше сключил брак и набързо хвана щерката на шефа на фирмата, в която започна /продълж./

24

До 22 /До До 17/

преди 1 месец

Още се разказва в квартала как през 1990 г. една от новите софиянки (самоковлийка) набързо напуснала мъжа си, който дотогава работил в ЦК на ДКМС и набързо станала гадже на председателя на местната организация на "Екогласност", който тогава се вихрел като ентусиазиран седесар. И за една друга, която не е от нашия квартал, но я познават. Тя пък била успяла да хване едно офицерче от онези служби, но скоропостижно се развела. След 1-2 г. и двете бяха за окайване, разведени дропли на около 40 г.

23

Анонимен

преди 1 месец

А-най убавото нещо е кога са спрели водатааа...

22

опитът

преди 1 месец

Който пробва едно и също нещо, очаквайки различен резултат...не е много умен, така да го кажем.

21

Анонимен

преди 1 месец

Е нема по-лошо нещо от тва да ми свърши рикията и жената да ми е изпушила последната цигара.

20

До една жена 24

преди 1 месец

демек достатъчния житейски опит са едно 100тина като теб за 10 години :-)

19

една жена

преди 1 месец

До до 17 24 Може ли да ни спестите обобщения от "висотата на големия си житейски опит" с 5 жени за 10 години.

18

до 17

преди 1 месец

Ако изобщо някой ти подаде ръка, когато си зле, то това никога не е жената. Тя първа те изоставя. Така че мъжът трябва много добре да прецени кое е ценно. Например ценно ли е да бъде с някого, който мисли, че "трябва да е силен, да не плаче, сам да си решава проблемите и да има само успехи". Според мен - не е.

17

6 без 10

преди 1 месец

Когато му се счупи маникюра или му излезе бримка, го приема много тежко и драматично.

16

Трифон до 7

преди 1 месец

Това е тип Нищоправ Мастиков, уж не е от Рим, но с тая брада няма да мине фейс контрола на метрото. 40+ годишното момче с характер на жена в менопауза от няколко години е активно неработещ. Жена му го издържа, но за сметка на това той й вдига скандал ежедневно.

15

Анонимен

преди 1 месец

Нещастен е, когато и майка му се чуди, какво да го прави, ели пък некоя жена

14

До оцета

преди 1 месец

Краката ти миришат на оцет щото си една тлъсссссста сфиннннняяяяяяя!!! Дебелото мирише много лошо, не само на оцет но и на ***!