31

Анонимен

преди 1 месец

Кеша се дава директно на Информационно обслужване. Там са истинските манипулации. Не мисля, че при това управление и при излезлите компромати ППи ДБ мога да съберат и 4%.

30

Анонимен

преди 1 месец

А нешщо разследване за тия записаните за кеша?Или само ще си говорим колко е лошо копуването и продаването.

29

До 12

преди 1 месец

До Един Българин Напротив, най-лесно се манипулират машините, при това няма нужда да се мориш, да агитираш хората, да търсиш чрез кого да плащаш! Купуваш си IT компания и си готов, твоята партия е първа! Не случайно в Германия и други страни съдебно забраниха машинното гласуване!

28

Експертинът

преди 1 месец

Купуването на гласове е най-ниското стъпало на изборната манипулация, по-високото е купуване на изборни комисии, колкото по-високо, толкова по-високо. Какъв колос на мисълта...

27

Анонимен

преди 1 месец

! Никъде другаде няма забрана за купуване и продаване! Само овцете спират на бариерата!

26

История даге

преди 1 месец

Длъжниците и осъжданите на над 5 години затвор да нямат право на глас. Без средно образование за родените след 1969г. Също. Иначе някакви, дилъри, кумарджии, престъпници и неграмотни дегенарти избират крадци за парламента срещу 50 лв ., една две дози или 5% от дълга.

25

Хамстер

преди 1 месец

То за това е незаконния кеш с който се хвалят ПП то в записа ...

24

Анонимен

преди 1 месец

Най-високото стъпало на изборната манипулация си е дезинформацията във всичките й форми, включително липсата на информация. Тъй че, като се замислите, купуването на гласове до някъде компенсира влиянието на дезинформацията.

23

Анонимен

преди 1 месец

След всяко провеждане на избори , нещата в Бг стават все по-зле !Как да убедим народа в Бг да заобича ЕС и НАТО , с тези ''резултати '' ?

22

Анонимен

преди 1 месец

На кой да вярваме , след като на всички избори , и сега ,... арестуват купувачи на гласове , от герб и ДПС , и ОСЪДЕНИ ВСЕ НЯМА !

21

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще се допитват до Зеленски и по този въпрос , както бе , за зърнарите ?Зеленски е забранил ИЗБОРИТЕ В УКРАЙНА , може и в Бг за бъдат забранени !

20

Анонимен

преди 1 месец

От години е тази практика.Интересното е че се говори само а нищо не се върши! Хващат там двама трима купувачи и до там се спира.А защо никой не търси поръчителите? И защо партии който са доказани като купувачи не са заличени от изборният процес? И най интересното доста поставени като водачи и спечелили места в парламента после се отказват и вкарват калинки на техните позиции,примери много . Защо???

19

Анонимен

преди 1 месец

Откак се демократизиране си е все така.

18

Анонимен

преди 1 месец

За какви избори се говори , много отдавна държава НЯМА !ПОДГОТВЕНИТЕ ЧУВАЛИ , ПОДМЕНЯТ ГЛАСОВЕТЕ НИ !Жив пример е Костинброд !!!!

17

до 9

преди 1 месец

До Анонимен, не е вярно,на българите им се плаща на едро-великденски добавки,пенсии и заплати увеличени като им се слага по една нула отзад,ток,вода без пари,малко ли ти се струва,българин няма добър ден да ти каже гратис,щял да гласува без пари,хахаха,егати вица

16

Реалност

преди 1 месец

До АнонименЗа армията за вземат и над 50 годишните, тях безтова частниците не ги вземат. Иначе вдигат пенсионната възразт до 67г , а след 50 г. никой не ги иска на работа. Поне да служат до 65г. щом според управляващите до 67г си пълноценен работник. Иначе е пълна алоджийска история това . Да си годен до 67, а реално след 50 тата да си нежелан реално.Другия изход е пенсиониране на 52 г. или революция в целия ЕС!

15

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен--23 Ами как , 6 % за герб , 5 % за ДПС , 3 % за възраждане , 0.5 % за БСП , 0.3 % за ПП , 0. 2 % за ИТН ,... за ДБ не останали ,... и ето ти 15 % / реални !

14

Анонимен

преди 1 месец

Ак избирателите са под 15 % , БСП , ВЪЗРАЖДАНЕ , ПП-ДБ , герб и ДПС , как биха си поделили %-тите ?

13

Решението

преди 1 месец

За родените след 1960г. гласуване само със средно образование (истинско,не печатано в некой гараж ) !

12

Анонимен

преди 1 месец

Нямало кандидати за Бг армия ? Ами как да има , частната държава на Баце и ПееСки ли ще защитават ....?