29

Анонимен

преди 3 седмици

който пие зло не мисли малко се пие и друса в държавата.декриминализиране на употребата на алкохол и наркотици от водачите на мпс.

28

Тая

преди 3 седмици

Тая *** адвокатката пак ли щеше да плямпа, че било по непредпазливост ако под колата бе нейното дете? Дори това да и е работата няма никакъв морал!

27

Анонимен

преди 3 седмици

От 1989г. , има дрогирани и пияни шофьори , чак сега ли се сетихте , НОЖА ОПРЯ ЛИ ДО КОКАЛА ?Аз мисля че вече е КЪС-НО !При тая ''демокрация'' и тая ''корупция'' в Бг , никакъв шанс за нещо по-добро . Съжалявам че говоря така , но това е истината !

26

Анонимен

преди 3 седмици

А някой от НС дали ще разбере , за какво е този протест , щото 34г. , не го разбраха !Така ще е до като има ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНИЯ В СЪД. СИСТЕМА ... Пресен случай с най-най-''образованата'' КАЛИНКА на герб , нейно високо мошеничество , г-жа колибарката Деса Атанасова , и тя е ''отличничката'' на Баце , като Лилето Павлова , която отнесе парите от язовира в Перник , някъде по европата !

25

Анонимен

преди 3 седмици

Последните дни във Варна станаха 4 катастрофи с 3 загинали и 6 ранени! Пътищата са бойно поле.

24

Сифилиско

преди 3 седмици

Хубаво пияните и дрогираните, а какво правим с останалите 99% от катастрофите, или те щом не са пияни или дрогирани са ок?

23

...

преди 3 седмици

закони и сега има! но спазването им е никакво! така, че докато няма обесени да висят месец два по площадите до тогава ще има и кражби и убийства и карал пил и дрогиран и каквото от сорта искаш! Няма ли наказания закони и да има и да няма все тая!

22

ЦПД

преди 3 седмици

до Iordan Ivanov Geolog : нуждаеш се от спешна психиатрична помощ !

21

Iordan Ivanov Geolog

преди 3 седмици

Внимание ЛЕПЕНЕТО НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА СТИКЕРИ Е ЗАБРАНЕНО!НАгли престъпници на власт в София провеждат ЛИКВИДАЦИОНЕН ТЕРОР чрез холограмни оръжия за МАСОВА Ликвидация монтирани в ЛИчни документи вкл...В МОмента следят чрез холограми над 5 000 000 БЪлгари ПОИМЕННО ВКЛ Поени с пси активни нарко спец добавки в Турция ,активирани да гласуват за ДПС!!ДА Се проверяват всички влизащи в БЪлгария от Турция за СПЕЦ НАРКОТИЦИ..НАкроманизираните се разпознават видимо вкл от КАМЕРи по гран

20

ИВАН

преди 3 седмици

ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ ВИНАГИ ЩЕ ИМА И НЯМА КАКВО ДА ГИ СПРЕ! ПИТАМ АЗ ЗАЩО НЕ СЕ ПРАВЯТ ПОДЛЕЗИ И НАДЛЕЗИ В ПРЕНАСЕЛЕНА СОФИЯ, ЗА ДА СЕ УЛЕСНИ ДВИЖЕНИЕТО ЗА НАС, ПРОСПЕРИРАЩИТЕ И РАБОТЕЩИТЕ?!? ПИТАМ АЗ!

19

Анонимен

преди 3 седмици

А дали протестирастищите са "ангели" на пътя и спазват всичко или като Еко-меките...за пред камерите едно, а после друго

18

Анонимен

преди 3 седмици

След оргазъм тялото е уморено и ти се доспива. Отнема се колата след секс.

17

Анонимен

преди 3 седмици

Само забрани, а какво разрешиха, че нещо не мога да си спомня.

16

Анонимен

преди 3 седмици

При Борисов и Фандъкова пияни и дрогирани нямаше. Ама хич.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Пак да повторя, нека има такъв закон, но да гласи, "Под въздействие", а не след употреба.

14

Анонимен

преди 3 седмици

Принципно това отнемане на колите на уж пияни или уж дрогирани шофьори, води до това, че тези шофьори утре ще започнат да шофират наистина пияни и дрогирани.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Това отнемане на колата е противоконституционно и несправедливо, както и да го погледнеш.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Реалността е, че такива като организаторите на шествието, поставят искания, които увеличават брой на катастрофите, ранените и загиналите, въпреки че те твърдят, че щели да се намалят.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Тия на които искате да привлечете вниманието са ония които прикриват участниците в ПТП с асфалтиране. Глупави ли сте или заработвате за НПО-то?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Ами мерките по въпроса са меко казано неадекватни! Ще отнемат колата, която често се ползва от цялото семмейство, защото някой не спазва закона... А защо този някой не бъде изпратен да си изработи глобата? Има достатъчно варианти да се носи персонална отговорност, обаче по-удобно е да се замаже положенито с някакви си половинчати мерки.Резултата е че умират повече хора по пътищата, отколкото на война!