46

XY продължение

преди 1 месец

Лечението беще Изопринозин, вит. С, температуропонижаващи, от които нямаше голяма полза, но като изби обривът температурата сама спадна. Аз му давах и по 2-3 пъти дневно по 5 топченца от хомеопатичното Туя 9СН.

45

XY

преди 1 месец

Моят син го изкара 2009 г. на 4-год. възраст. Започна 3 дни с висока температура 39,5. На 4-тия ден започна обрив зад ушите, после по лицето и врата. Получи конюктивит и зачервяване на венците с бели плаки в устата. На 5-ти ден обривът изби навсякъде - дребен и несърбящ, нямаше място без обрив.На 6-ти ден температурата спадна сама и повече не се вдигна. Цялата дандания беше 1 седмица. Обривът остана още около една без проблеми. След 3-ти ден бяхме в болница, за да не зарази някого. МН.ЗАРАЗНО!

44

Анонимен

преди 1 месец

Щом сме имали един случай, който не е провокирал вълна от заразяване, очевидно имаме достатъчно добро покритие с тази ваксина и едва ли ще има епидемия, макс епидемични взривове в махалите. Да му мислят тези хитреци с фалшивите картони, които разчитат на груповия имунитет.

43

Анонимен

преди 1 месец

не са боим от ни-що - нас БЦЖ, ракията, чесъна, сланинката и киселото млеко ни пазят - трябва си редовна дизинфекция с домашно и чиста храна

42

НЯМА ДАСЕ ВАКСИНИРАМ

преди 1 месец

Не, не и пак НЕ! Световното пандемично споразумение нещо зацикли, а?

41

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До 40: И не само :), картинката е пълна и прекрасна, 'щото от същите тези забавни заболявания ще се натръшкат и маса възрастни - ваксините не носят безкраен имунитет и се разчита на стаден, а като децата нямат и се натръшкат (обикновено) първи, следват и по-дъртите :). Това си е перфектна рецепта за редуциране на бройката без да се прави почти нищо, просто остави тези с IQ стайна температура да почнат да вземат безумни хаотични решения, чупейки системата за превенция на инфекции :).

40

Анонимен

преди 1 месец

тоз пък - децата цел на унищожаване - но пък имаш право - с толкоз много вакси никое човешко същество не мой оцелей от вредата от ваксините - то бива ли да ти набучат 10-20 ваксини до 3 годишна възраст бре

39

Анонимен

преди 1 месец

Това беше и целта на вълните антиваксърство пред годините (визирам задължителните ваксини за деца). Родителите без много, много да четат и мислят се настроиха отрицателно. Фалшифицират се масово документи, че децата са ваксинирани, а не са. И сега ни очакват вълни от такива страшни заболявания сред децата, завършващи и летално. По-малко хора, по-малко проблеми. Беше ясно, че в един момент децата ще станат цел за унищожаване и ето, вече се случва.

38

D

преди 1 месец

Пробутаха къде що имаше ваксина за коклюш, сега трда пласират и тази за морбили. давайте направо да си сложим всичките, къде що съществуват и да се приключва.

37

Анонимен

преди 1 месец

мотото "Нито ЕДНА вакса повече" или "Me too No vaksa"

36

ДО имам данни от соц

преди 1 месец

ПРЪДНА МИ НА УУУЙЙЙЙЯЯЯ АДАМИНЧЕ,ТА ЧАК КРЯСЪКЪТ ТИ СТИГНА ДО ЮКОН...

35

Анонимен

преди 1 месец

Тези 'лекари' да си заврът хипократовата клетва в задното отверстие ! Само страх и паника се внушава !

34

имам данни от соца

преди 1 месец

До Анонимен 31Не, обаче имам данни от времето на Соца, когато всички под строй ви ваксинираха заедно с децата ви и мълчахте като пундели . А данни от СЗО тогава ти и останалите специалисти по болести едва ли сте имали, че не сте можели да си вдигнете главата от страх.Ама колко е било хубаво тогава и колко лоши време са сега, нали така ?

33

Анонимен

преди 1 месец

КАКТО КАЗВА МЪДРОСТТА: "ПО ДОБРЕ СПИН,ОТКОЛКОТО СПУН!!" - (У)-УМСТВЕНА...

32

Бърен

преди 1 месец

Тук отчита ли се фактора "ваксинация в мивката"?Който сее ветрове (преувеличава и лъже в ковид времена) - жъне бури (поражда общо недоверие към ваксините).

31

Е няма нужда

преди 1 месец

До Анонимен 30 Няма нужда да ни пръскат, по напръскан народ от българския няма на света

30

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантичеки Геноцид.

29

Анонимен

преди 1 месец

ИМАТЕ ЛИ ДАННИ ОТ САЙТА ДА НИ СВЕТНЕТЕ КОЛКО ОТ 30 000-ТЕ СЛУЧАИ НА СЗО ЗА 2023 СА С ЛЕТАЛЕН КРАЙ, КОЛКО СА С УВРЕЖДАНИЯ И КОЛКО % ОТ СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ (ЗАЩОТО ТОВА Е СЗО), КОЕТО Е 7,5-8 000 000 000 ПРЕДСТАВЛЯВАТ ТЕЗИ 30 000???

28

Анонимен

преди 1 месец

абе направо да зареждат самолетите и да ни пръскат с буламача от вакси и да се свършва - квой то туй всяка седмица нова ваксиниа и нов бустер

27

malgiorno a tutti

преди 1 месец

До Стига бе (19): Мдам, от които "от 3 до 8" деца половината ги изтрепят разни инфекции или други болести и накрая - колкото останат, а от време на време и майките се гътват от някое красиво усложнение при / след раждането :). Средна продължителност на живота - достолепните 30-40-50 години, пряко сили :). Апропо, аз чакам след коклюша да пламне чумна епидемия (прич. Y. pestis), за по-весело и забавно, да има за какво да изреват на умряло инфекционистите (и не само) :).