6

Чорбаръ

преди 4 седмици

Видя се,че Бундеслигата е слаба ракия.Аталанта ги разкости и трите безответни гола са най малкото можеха да са двойно повече.Аталанта биха Ливърпул също с тройка в Англия а непобедимите с късмет отстраниха Карабах.Реал също ще напълни кошницата на другия немски финалист.

5

Анонимен

преди 4 седмици

Байер ще играят в ШЛ, Аталанта като носител на ЛЕ-също. Бай е шампион, Аталанта са осми с мач по-малко от Юве и Болоня, но са близо по точки и може да стане размесване. При загуба Аталанта пак щяха да играят ЛЕ като финалист. Не познавам двата отбора, гледах с интерес до 2:0, очаквах германците да натиснат след паузата, но при 3:0 ми замириса на чешме. Напомни ми подобна ситуация мача Пуул-Борусия в Англия, германците поведоха набързо с 3:0 и накрая паднаха с 5:3, даже Ловрен вкара гол.

4

Щерю

преди 4 седмици

А футболистите на Аталанта играха просто прекрасно на всички постове!

3

Анонимен

преди 4 седмици

Леверкузен мязаше на кампанията на Бербатов.Много приказки и накрая у канала.

2

Анонимен

преди 4 седмици

Аталанта играеше много агресивен и директен футбол, на което Леверкузен нямаха отговор. Гасперини смачка прехваления Алонсо и напълно заслужено вдигна купата, сега в Бергамо трябва да му вдигнат паметник

1

Анонимен

преди 4 седмици

Накефих се максимално на отбора на Гасперини.Така не се съм се кефил от онзи мач на Милан срещу прехвалената Барса от преди 30 години.