69

Семит Паси

преди 4 седмици

Хе хе требваше да бъдат две войни за да се разбере, че Фердинанд е германски агент.

68

Анонимен

преди 1 месец

"След 5 години новият комунистически вожд Вълко Червенков дава заповед гробът на Борис, заедно с параклиса, да бъдат взривени." - И днес разни бивши и настоящи комунисти ми говорят и пишат за традиционни ценности, за религия, за Бог и т.н. Ето това са традиционните ви ценности - взривяване на параклиси. До нормалните български граждани - Никога не забравяйте, че преди 89-а ходенето на църква е било забранено, както и вярата в Господ!

67

читалище заря

преди 1 месец

ае, самодейци, вие виждали ли сте некой облечен с пембяно или по анцуг в мавзолея на ленин?

66

Анонимен

преди 1 месец

Не е ли руско, значи е добро.

65

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

ама татарката е журналист от кариерата, в гробницата на батенберг с розавко, се едно ше ходи на чалга парти в студентски град

64

IQ 3.14

преди 1 месец

дневна доза неизчерпаеми братски ресурси : Използвайки възобновяеми източници, Xizang в югозападен Китай планира да предаде 2 милиарда kWh до 16 други региона в страната през 2024 г., за да помогне за намаляване на емисиите на CO2 с 1,6 милиона тона, според регионалната енергийна компания.

63

читалище заря

преди 1 месец

и батенберг и фердинанд са князе, неукяни. последния български цар е н.в. борис трети.

62

ЯнкошумкарчетаМр1сни

преди 1 месец

Значи ДС поп може с държавни почести и бтр да му теглят ковчега а за цар на България не може така ли?!

61

яаааа

преди 1 месец

До Ина АнгеловаМила госпожо, преди да напишете нещо, прочетете! Ако можете, разбира се... Пет години, след 1046 г., а не след смъртта му през 1943....!!!

60

Анонимен

преди 1 месец

Те са си я направили такава

59

Неееееее

преди 1 месец

Не в България. Не му е мястото тук. Пък и държавни почести. Това е цинизъм. България не е гробище. Симеон да си хваща отрепките и вън. Да си ходи при родата.

58

Ина Ангелова

преди 1 месец

5 години след 1943 год прави 1948 год. Вълко Червенков още не е на власт. Всичките ни историци като Вас са пишман лъжци, Преиначават историята.

57

Анонимен

преди 1 месец

Хахахаха, тия дори не са българи. Особено пък Фердинанд - един от главните виновници за две национални катастрофи, не че другите двама са цвете за мирисане.

56

Хмм...

преди 1 месец

Пак ли с тоя Фердинанд бре? Ама какъв български цар е той бре? Натрапен от вън и сега простолюдието кипи от екстаз, все едно става дума за мощите на истински български цар! Ей за това и след 1000 години тая територия никога повече да бъде държава! Хаха, ако изобщо я има и като територия до тогава!

55

Точно!

преди 1 месец

Винаги с Германия, никога срещу Русия..................това го каза даже Симеон Сакскобутрготски...........................той е масон и ги разбира тия неща, но БГ-продажни политици тръгнаха срещу Русия..................голяма гфрешка!!!

54

Анонимен

преди 1 месец

Няма база за сравнение между Батенберг и Фердинанд ! Единия е положил отново основите на Велика България от любов към тази страна, макар и да се разочарова от нас в последствие, а другия ненавиждащ българите, вижда в тях средство за себеизява и причинява две национални катастрофи ! Положението в днешно време много наподобява изминалите времена, пак ставаме донор за чужди интереси ! Та, ненавиждам Кобурга ! Няма място на българска земя, питайте белите кости осеяни на бедните български войници !

53

ПО Дифолт

преди 1 месец

Мразете фащ! Никого не е освобождавал! Фащ е поробител който ни поробва!

52

А

преди 1 месец

Български царе ???

51

ПО Дифолт!

преди 1 месец

Мразете Русия!Никого не е освобождавала!Пусия е поробител която ни поробва два пъти!Последният път е от 44 до сега!

50

Гледайте

преди 1 месец

Второто освобождение има го в Ютуб безплатно!И после ми говорете за любов към Русия да ви го на бия!