94

Анонимен

преди 3 седмици

В Афера на Томова са подпъхнали фалшива снимка на Киро Корнелия и Асен. Погледнете, Лицето на Корнелия е от снимка където тя е симетрично фронтално осветена. Киро и Асан са осветени от горе на долу. Зад телата им, на мебелите няма никаква сянка която би останала при каквото и да е осветление. Челото и дясната буза на Асен са осветени. Киро има осветени челото и дасната му скула, но в пълна сянка е лицето му под носа

93

Анонимен

преди 3 седмици

Докога ще ни занимавате с този случай?Двете загинали деца в Пловдив по-малко важни ли са?

92

Анонимен

преди 3 седмици

за къде е бързал Кирчу простото никой във Варна не го чака,уби 1 човек и осакати друг.измамник лъжец и любовчия забравих и бавноразвиващ се.

91

Анонимен

преди 3 седмици

Свидетели казват,че е било с 160,но всичко ще покрият и затова преасфалтираха.Хората ще ги накажат като не гласуват за тях.Има психари,които твърдят,че е било нагласено.Да се лекуват!Няма луди в България да се правят на камикадзета,а и никой не е карал насила Кирчо с такава скорост да кара все едно някой го гони да връща 10-те изчезнали милиарда...С Асенчо редовно хвърчат по улиците.

90

Затова

преди 3 седмици

Точно затова скоростно асфалтираха и заличиха всички физически следи.Наредителят на асфалтирането е съучастник в престъплението на Киртака.

89

Щирлиц

преди 3 седмици

Пропуснал е да направи една бърза бяла линия,та затова.Пък нали Зеленелски му е кумир,не трябва да изостава от модата.

88

До 77 Анонимен

преди 4 седмици

Как, за къде е бързал наш Кирчо - да бърка под полата на Ленчето Бориславова.

87

Анонимен

преди 4 седмици

Това са минимум 40 м/с, когато цивилната кола е била на стопа и шофьора е гледал наляво мутромобила още е бил зад завоя никакви махнати знаци е нямало да помогнат. Но нарушение задължително има, отнели са на невидимия състезател предимството, как може мутра в България да е виновна за нещо, веднага трябва да се намери извинение. За несменени зимни гуми наказанието е Кирчо с джип да те утепа.

86

Сата НАТО

преди 4 седмици

Хазарта е един от най-големите бо-клудзи, който е влизал в НС. Който иска може да си намери клиповете, където пиян реве срещу жена "да ти с*рем у устата!". Когато миналата година събираха помощи за Украйна, вместо да им преведе парите, той надълго и нашироко раздуваше как са обикаляли Германия, за да намерят "най-подходящия бус". Той си направил екскурзия и ПР, из рода...

85

Анонимен

преди 4 седмици

За сведение Ицо Хазарта има само средно образование и знае 5 думи английски. До скоро имаше проблеми с дрогата и алкохола. Егати идържавата, щом го изпраща евподепутат?!

84

Анонимен

преди 4 седмици

Отвръщава ме безхаберието към криминалните изпълнения на Кирил Петков, Лена Бориславова, Асен Василев, Даниел Лорер...ПП,ДБ. А те са много. Сякаш са от тефлон, всичко пада от тях.И какво си мислят младите българи, като гледат всичко това? Просто бягат по-далеч от тази безправова държава, от хаоса, който създадоха ПП и компания. Хората учат, стараят се, посещават лекции, Ицо хазарта със средно образвание, който показва среден пръст в парламента, става европейски депутат.Бай, България!

83

аз съм против

преди 4 седмици

на тия ниско ентелегенти стражари да им се дава да управляват МПС.за таа работа си требват професионални шофери ,стига с тия амуджи връзкари се праат на рамбовци по родните шосета

82

Анонимен

преди 4 седмици

резидента каза:Всичко е наред,спете спокойно деца от УБО...

81

До 82

преди 4 седмици

Виж на снимката в какво състояние е Аудито - шофьорската врата е почти при пътническата. Освен това няма следи по покрива => не е имало преобръщане, което би станало при билярден удар от по-висока кола (кинетичната сила се събира надолу като скочиш върху спирачката). Вероятно и бързото асфалтиране го направиха за да скрият липсата на спирачен път.

80

Анонимен

преди 4 седмици

Са ясно ли е защо Кирта си запази двойното гржданство, не произведе една ел кола и диабетисва хората с тулумби от шекерджийница "Инзолинета Разходка"

79

Анонимен

преди 4 седмици

"ако го беше ударил със 130, аудито щеше да стане на ламарина 2мм. Тоя "експерт" " - А кой по дяволите си ти, че да си "по-експерт""?

78

Анонимен

преди 4 седмици

"В такива коли и картинки и гласове се записват. Истината е записана както в самолетните че.ни купии. " - Не, не работи така, освен ако не си при американски застраховател.

77

Анонимен

преди 4 седмици

От снимките и написаното следва: От 130 - 140 км/ч излиза че удрящата кола е имала скорост от 3 до 4 м/секунда. Новият асвалт е с дължина поне 10м и е унищожил спирачен път 5-6 метра. Това вече е скорост 150 - 200км/ч, което показва колко далеко е отхвърлена ударената кола. В такива коли и картинки и гласове се записват. Истината е записана както в самолетните че.ни купии. Нека не чакаме Афера пак първа да публикува

76

ловец

преди 4 седмици

ако го беше ударил със 130, аудито щеше да стане на ламарина 2мм. Тоя "експерт" от изодзадзе ли си е изсмукал експертизата?

75

Анонимен

преди 4 седмици

НСО били изрядни с поддръжката на колата! Щяло и да не е така, нали за нея щедро плаща целокупния български народ, който след това същото НСО и разни новоизлюпени политикани газят по пътищата!