201

ФЕРДО Е РАБОТИЛ

преди 1 месец

ЗА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ НА БАЛКАНИТЕ > НА РУСИЯ СЛЕД ПСВ СА БИЛИ ОБЕЩАНИ ПРОЛИВИТЕ С ЦАРИГРАД И ЗАТОВА НИКОЛАЙ ВТОРИ НЕ Е ИСКАЛ ОБЕДИНЕНА И СИЛНА БЪЛГАРИЯ ЗА СЪСЕД > елем. Уотсън

200

И СЕГА ОСТАВА

преди 1 месец

ВНУКА МУ ОТ НЕЗАКОННИЯ СИН ДА ГО ОХРАНЯВА.

199

до 203

преди 1 месец

До РАЗКРИХТЕ ГО,УМОВЕ !комуно *** не знаеш ли че Хитлер се ражда четвърт вег след като Фердинаднд почава . и няма как фердинад да е хителрист.Това не го ли учите в клуба по интереси и в милиционерските училища бу ервени оклуци!

198

87 годишен

преди 1 месец

Неговият син не го е допускал за миг да стъпи в България, днешните управници плюят на иторията, плюят върху паметта на хилядите убити заради Фердиннд. Моят баща остава сирак, заради тази очразна ооба. Егати управницинте ни.

197

РАЗКРИХТЕ ГО,УМОВЕ !

преди 1 месец

ГЕРМАНСКОТО ХИТЛЕРИСТКО КУЧЕ ФЕРДИНАНД защо от град КОБУРГ директно не е погребан в АМСТЕРДАМ по настояване на хитлериста Шолц и хитлеристката Лайден 20 минути преди 24 май резолюция ОНЕВИНЯВАЩА ВОЕННИТЕ НА ООН сред главните виновници за клането!Двореца КОБУРГ най-любим на АДОЛФ ХИТЛЕР на датата на ФРЕНСКИЯТ КОМУНИЗЪМ 14 ЮЛИ САЩ и НАТО Хитлеро-Маркс СДЕЛКАТА с ИРАН!ЦАР БОРИС ТРЕТИ е ДЖИМ МОРИСЪН THE DOORS изпял песента:"ТАТО ФЕРДИНАНД ИСКАМ ДА ТЕ УБИЯ ЗАЩОТО ТИ МЕ СЪЮЗИ С ХИТЛЕРИСТИТЕ".....

196

Анонимен

преди 1 месец

майната им на тия царе и царици! Да си идват пак *** и да сме си добре !

195

Симеончо

преди 1 месец

преди *** използва момента на безвластие и липсата на парламент, та да докара гюбрето на дяда си у нас. Мен, ако ме питат бих ги изритал с ритници всички и_д_t_i от България и с глоби за съсипването на Боровец!

194

Анонимен

преди 1 месец

Проваленият внук ще погребва проваленият си дядо. Провалената династия не вълнува днешното българско общество. Само шепа царедворци се навъртат около мадридският крадец, слуга на КГБ и ДС, отречен и вече забравен от българския народ.

193

Кърджали

преди 1 месец

До всички севдо патриоти дето проспали 550 години. Значи и аз ще изчакам 4 може 5 петилетки за да построим паметник на Сюлеман паша на Шипка.

192

Niki13

преди 1 месец

две национални катастрофи, син и внук със спорна репутация , взели престола в нарушение на Търновската конституция , щом толкова ви влече. Срам за България!

191

ФЕРДО Е ПОЛУЧИЛ

преди 1 месец

ОГРОМЕН РУШВЕТ, ПОД ФОРМАТА НА ЗАЕМ ОТ НИКОЛАЙ ВТОРИ, ЗА ДА СКАРА БЪЛГАРИЯ СЪС ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ И РУСНАЦИТЕ ДА НЯМАТ СИЛНА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ДО ПРОЛИВИТЕ

190

висок

преди 1 месец

българи..... този който ни направи независима държава вместо васално княжество.... ще го оплюем!

189

111

преди 1 месец

Кой е дал тази едеотска едея!?

188

бай Гошо

преди 1 месец

да де, ама май ще има изпълнения по повод на тва. На някои от партиите никак няма да им хареса това прехвърляне. И не е зле да се порови каква полза и интерес от тази акция има прехваленният т.нар. "академик" историк Георги Марков

187

Анонимен

преди 1 месец

Костите на тоя ......нямат място тук

186

Анонимен

преди 1 месец

Не е лошо , да ни инфо. през 5 минути , до къде са стигналЕ останките .

185

Анонимен

преди 1 месец

Кой знае , на ''кой'' са останките !

184

Анонимен

преди 1 месец

ТН АКАДЕМИК ИСТОРИК гЕРГИ мАРКОВ С ОПРАВДАВАНЕТО НА НЕГОВАТА ПРОВАЛЕНА ПОЛИТИКА ПОКАЗА ЧЕ Е ТОЛКОВА АКАДЕМИК КОЛКОТО И САПУНДЖИЙСКИЯ АКАДЕМИК. В БЪЛГАРИЯ НЯМА НАУКА ЗА АКАДЕМИЦИ СЕ УРЕЖДАТ ХОРА БЕЗ НИКАКВИ НАУЧНИ ДОСТИЖЕНИЯ.

183

Анонимен

преди 1 месец

и НЕЗАВИСИМОСТТА НЕ Е ПО НЕГОВА СВОБОДНА ВОЛЯ А ПО АВСТРИЙСКО НАРЕЖДАНЕ, ЗА ДА ЗАГРАБИ В ОТГОВОР АВСТРИЯ БОСНА ОКОНЧАТЕЛНО, ПРЕДИ ТОВА СА Я ОКУПИРАЛИ УЖГ ЗА 30 ГОДИНИ. ТОВА Е ЕДИН ЛАКЕЙ НА АВСТРО-ГЕРМАНСКИЯ МИЛИТАРИЗЪМ И НИЩО ПОВЕЧЕ.

182

Анонимен

преди 1 месец

Всеки българин има предци, загинали невинни в името на тези от прокълнатата династия натрапници и чуждопоставенници в свещената български земя. Политиката напълно подчинена на германо-австрийските интереси и във вреда на българските интереси. Отмяна на Търновската конституция, едноличен тоталитарен режим, забрана на всички партии, нечестни избори, терор над инакомислещите от всички партии, организация на преврати и възползване от преврати, политически убийства, узаконяване на преврати, ПОЗОР!!!!