10

Бизнес

преди 1 месец

В Испания на донорките на яйцеклетки даваха по 700 евро на цикъл преди 15 години. Сега вероятно е двойно. На чиккиджан даваха по 50чка в евро.

9

Никво донорство

преди 1 месец

Това е Търговия с органи

8

Софиянец

преди 1 месец

Това трябва да е личен избор. Става въпрос за на всеки личното тяло и има куп етични съображения затова. Не може с пропаганда да принуждаваш хората да правят нещо против волята им! Вече навлизаме в една много неприятна територия.

7

ШО ТРИЕШ МА

преди 1 месец

продавам бъбрека си, 500 000 лв :)))

6

Анонимен

преди 1 месец

Побъркана държава сме, някаква се стъргала и ръгала като разпрана и накрая като не може да има деца- хайде данъкоплатеца да й плати процедурите и ще иска бутиково бебе със сини очички. Ами като иска да бъде майка има милиони деца без родители по света, осинови едно, пък ако ще да е негърче, дете е. И защо трябва да е за сметка на другите?

5

Анонимен

преди 1 месец

Тази фондация дали не върти лекичка търговийка с яйчниковия резерв на наивните? Защото чувам от познати за разни цени...

4

Анонимен

преди 1 месец

Тая колко яйцеклетки е дарила,че тръгнала да убеждава други да даряват??? Процесът на изваждането на яйцеклетката не е толкова лесен и безпроблемен! Жените се тъпчат предварително с хормони,което не е безобидно,а и изваждането на узрялата яйцеклетка не е безопасно,което може да има неприятни последици за дарителката! Освен това яйцеклетките са определен брой,ако се изчерпат по-бързо,организмът не произвежда повече.

3

Анонимен

преди 1 месец

Ставам донор само през канала, която иска идва и поема!

2

Общинска Пералня

преди 1 месец

Най - лесният път за избягване на данъци е чрез фондация. Като дарения. :)) така се прави от големите! Малките мислят за ...текста и името на фондацията. Името няма значение, важното е функцията и.

1

Линда Убийцова

преди 1 месец

Подкрепям! Ще има направя намаление на козунаците само по 120лв за членове на организацията им!