3

Шеф

преди 4 седмици

Никога не се добавя зехтин към масло. Като добавиш зехтин към маслото ще промениш температурата на кипене на маслото ли? Пълни глупости.....

2

Анонимен

преди 4 седмици

"Когато например загрявате масло в тиган, трябва да имате предвид, че то бързо достига точката си на кипене. Ако не добавите навреме продуктите, които ще готвите в маслото, то ще загори, ще запуши и ще почернее."------------И съветът ви вместо първо да подготвим продуктите преди да слагаме маслото в тигана, е да променим вкуса на маслото добавяйки зехтин за да имаме достатъчно време да се мотаем с подготовкта на продуктите?

1

Анонимен

преди 4 седмици

Маслото го разтапяш и почваш със супена лъжица да плюскаш, да плюскаш. То тече по брадата, по бузите, по дрехите и по земята, влиза ти в ушите чак. Устата пълна, ще се задавиш, обаче плюскаш, плюскаш течното масло, пъхаш с лъжицата в устата, то половината влиза, половината пръска наоколо. И се чува едно сумтене, грухтене, едвам дишаш защото устата препълнена. Ей така се плюска масло!