9

Анонимен

преди 1 месец

До пияница мистик: Важното е че първо ще затрие кривоносковците от Jew York и другите щати, дето таковат мамата на света

8

Анонимен

преди 1 месец

Кой каквото е заслужил задължително ще го сполети. Не изщлючвам и себе си.

7

Цъ до 6

преди 1 месец

Маааалко преувеличаваш. Ще има трусове и наводнения все повече. Докато не зацепим, че начинът ни на мислене, който определя и начина на живеене, са тотално погрешни! Така мисля, може и да греша?

6

пияница мистик

преди 1 месец

До Анонимен 4 === Абе Везувий да си изригва, не е чак толкова опасно. Ама ако супервулкана изтрещи ей къде е Италия. На един хвърлей място. Цяла България ще замине. Сигурно пирокластичния облак ще изпържи половин Европа

5

Анонимен

преди 1 месец

Започна се!

4

Анонимен

преди 1 месец

Преди изригването на Везувий също е имало земетресения. Явно Земята не ни иска, защото се превърнахме в ***. Алчност и страх от бедност разтърстват из основи Човешкото в нас. Нямаме развитие.

3

АРИФ ХОДЖА

преди 1 месец

ОЧАКВАЙТЕ НА 1 ЮНИ В 01Ч 42МИН ИЗРИГВАНЕТО НА ВУЛКАНА ФЛЕГРЕЙСКИТЕ ПОЛЕТА!!!...

2

пияница мистик

преди 1 месец

"В западната част на Неаполския залив се намира националният парк Кампи флегрей. Мястото е интересно с това, че лежи върху супервулкан, чиято калдера е с ширина около 15 км. Вулканът лежи в административните граници на Неапол, където живеят над 1,5 млн. души. Наблизо е и активният вулкан Везувий, което прави района един от най-опасните в света." ===Ха честито :)))

1

пияница мистик

преди 1 месец

Някои дрогаре тук много искат да изригне супервулкана Йелоустоун, че да затрие Америка. Явно не си дават сметката, че това ще е глобална катастрофа и целият свят ще го закъса много яко. Особено като Слънцето изчезне от облака, който ще покрие цялата Земя за година две и всичката растителност и стопански култури умрат. От там и животните. Но аз имам една още по-добра новина за тях. След малко в друг пост ще им я публикувам :)))