5

Анонимен

преди 3 месеца

За нечелите има два процеса на усвояване на храна.Въглехидратите вдигат глюкозата, от там и инсулина.Той блокира усвояването на мазнини от клетките.Черният дроб до 4ч опитва да усвои глюкозата и почва да трупа нови мазнини, ако не я изгори.Вторият режим е с до 20-30% въглехидрати.Тялото, ако има глюкоза, я изгаря, започва с глюкогени за още 14ч средно.След това започва горенето на мазнини.Ако ядеш храни без въглехидрати, тялото просто гори собствените мазнини при нужда и с 1 ядене на ден си сит.

4

Анонимен

преди 3 месеца

До ААА Не е съвсем точно. Калориите в храната не са равностойни заради различното усвояване. 2000 от въглехидрати са под нормата за нужда, но не сваляш, защото ве гориш мазнини. 3-4000 от месо и наситени мазнини водят за седмица до 4-5кг надолу, защото тялото гори мазнини. Повечето хора удрят на зеленчуци, ориз(въглехидрати), карат организма да полудее, ако свалят, е от глада, и бързо отказват и връщат теглото. Просто не ядат правилно.

3

ААА

преди 3 месеца

Ако не можеш да отслабнеш значи консумираш повече отколкото изразходваш. Ако не можеш да се контролираш какво ядеш ходи на психолог, защото проблема ти е в главата.

2

Навитак

преди 3 месеца

Мише, а как се отразяват психологическите блокажи на секса?

1

Признание

преди 3 месеца

Съдейки по себе си, туй се нарича се Мързел!!!