192

Я, па Я

преди 3 месеца

Плевнелиев не заслужава обидите и оплюванията.След Ж. Желев това е следващият достоен президент на България.Обаче ние имаме брутално просташкия манталитет да смачкваме,стъпчем,сдъвчем и изплюем всеки що-годе светен човек който се опитва да направи нещо за страната.Още Ботев го е казал,"Свестните у нас считат за луди...". Забравихте ли как П.Стоянов ходи при Елцин за разрешие БГ да кандидатства за НАТО и ЕС.Или сте забравили "Тройният шлем" на Първанов който ни правеше руска провинция. А Радев...

191

VladTepes

преди 3 месеца

Стига вече с бившия завеждащ отдел в Окръжен комитет на Комсомола Ч.ехльо Плевнелиев.

190

Анонимен

преди 3 месеца

Плевналиев да не се меси в чужди държави, още повече, че са ни съседи, че и славяни. Оставете ги сърбите вече на мира!

189

Деси Банова

преди 3 месеца

Росене, ти защо не си купил хляб, бе??? Само да ми се прибереш...

188

НЕМА ЛАБАВО

преди 3 месеца

Росен Плевнелиев е безчувствен жесток побойник дето в мрака дебне бившата си съпруга да я пребие а после се прибере вкъщи и пребива другата си съпруга че даже от Пловдив А НЕ от къщата в Копривщица му изпратили от оня бухалки с надпис:"НЯМА ГОСПОД" влизали в употреба при пешово-костовото управление

187

ЕС ИМАШЕ РОМАНТИЧНА

преди 3 месеца

ПРЕДСТАВА ЗА УКРАЙНА, НО СЕ СЪБУДИ

186

Анонимен

преди 3 месеца

До да ама не...А да не би , да не си го ЗАСЛУЖАВАМЕ ,.... А ?

185

Анонимен

преди 3 месеца

До да ама не..Е да , ама ДА !ИЗБЪРШИ СИ МЛЯКОТО ОКОЛО УСТАТА !

184

Анонимен

преди 3 месеца

Гусин Плю... , и ние гласоподавателите иМАхме , не само ''романтична'' , но и ''розова '' представа за теб , но се ОСЪЗНАХМЕ !

183

Анонимен

преди 3 месеца

ЕС има романтична (нереалистична) представа за много неща.

182

да ама не

преди 3 месеца

Всичко което изпитва Сърбия към България но го премълчава го казват македонските ръководители .Сърбия като и Русия искат да въстановят бившите с и империи СССР и сЪРБОСЛАВИЯ като в полселдната вклъчвята и цяла България и се надявяат на руска помощ за да ни завладеят.!

181

Анти Тяло

преди 3 месеца

Не четох статията, само ще преброя колко хора искат да любят Росинант!!!!

180

FUCKEU

преди 3 месеца

Такива предани евроатлантици първи ще променят ориентацията си,ако утре запада ги изостави.

179

Посмесище

преди 3 месеца

Ех, Пастирке ирландска, нагла,но и преродена !Знаеш ли как ме е гнус само да те гледам, камо ли да слушам простотиите ти !Историята със сигурност ще те запомни.

178

Македония

преди 3 месеца

такава държава няма.................................има само географски области Мизия, Тракия и Македония.................които все са части от България!!

177

Кармен Златарева

преди 3 месеца

***,какво да го правиш

176

полковник Колев

преди 3 месеца

Ръси политически глупости,а си няма и понятие от политика и дипломация....От 1990 год.само мошеници и продажници на власт. За разлика от него,бившата му съпруга беше със здрав расъдак и ставаше за много добър политик....

175

БГ сме с Украйна

преди 3 месеца

БРаво на г-н Плевнелиев. единствения свестен български президент.

174

asd

преди 3 месеца

Търговията не може да се српе напълно, както и да се прекъсват всички връзки също никога не е правено и не води до нищои добро. Обикновено търговията се ограничава, но не се спира напълно, за да се запазят някакви взаимоотношения. А и надеждата е диктаторите са временни, народите и съседите си остават и след тях.

173

Деди

преди 3 месеца

Този женчо има романтична представа за ЕС(гвар)гейския свят, Боже помогни му - тръгнал да съди "сръбския" (както го нарича) свят! Абе, главчо нейдин, да не би "светът" на макетата да е твоят "сръбски" свят? Горкият, "загрижил" се за Балканите!