193

Я, па Я

преди 1 месец

Брутално наглата руска пропаганда забрави, че в Рускии мир се влиза в колкония (концлагер) само като излезеш на улицата с бял лист хартия или ако някой чиновник те наклевети или някой учител докладва, че детето ти в училище е казало нещо което не е угодно на властта. Но за общества като това в РФ и онова във Третия Райх това са нормални неща и чуждестраните агенти трябва да се преследва... Русия и СССР бяха страни с режим на Крепостно право. РФ е обречена на това, заради робския си манталитет.

192

Я, па Я

преди 1 месец

До тя: Ако това беше вярно, ти вече щеше да чукаш камъни за настилки на новите магистрали...

191

агент Мъдлър ЦРУ

преди 1 месец

Бухаха и това идва от мюсолманска държава, в която само един се яви на изборите и ги спечели на 120%. Нато, удри! Тея са нещастници.

190

тя

преди 1 месец

Западна демокрация - не трябва да имаш друго мнение освен на официалната власт !

189

Анонимен

преди 1 месец

Лъжльовците от Кремъл пак надават вой. Няма журналист в ЕС, който да е вкаран в затвора заради професионалната дейност. В Путия това е ежедневие.

188

Лицемерна Русия

преди 1 месец

В Русия под ръководството на Путин няма свобода на словото , няма и опозиция всичко е унищожено . Може да се гледа и слуша само ЖужаКъсий кремльовский

187

Свободна Русия

преди 1 месец

Свобода на словото в Путиноландия. Който каже нещо различно от мнението на Путин , го пращат за 15 години в Сибир . Затова 2 милиона руснаци емигрираха за последните 2-3 години.

186

ХОХОХОХО

преди 1 месец

РУСИЯ УНИЩОЖИ ПРАВОТО НА ЖИВОТ НА ЧОВЕКА, ВЗЕЛА ДА РЕВЕ ЧЕ ИМ ОТРЯЗАХА РУZКИТЕ МЕДИИ И ТЕЛЕВИЗИИ В ЕВРОПА...

185

Сът

преди 1 месец

Свобода на словото и Русия в едно изречение е оксиморон.

184

Анонимен

преди 1 месец

ЕС е несполучливо копие на СССР. Така е, СССР победи нацизма, изпрати първия човек в космоса, деколонизора Африка и много други. ЕСЕСССР най-много да си смени пола и да оде на гейпарада.

183

Анонимен

преди 1 месец

Едно време по таваните слушахме Гласът на Америка. Днес хита е 1-вый Канал. На който не му харесва, да включи bTV новините.

182

Анонимен

преди 1 месец

ЕС дълбоко са се объркали. Толкова дълбоко, че ако един ден си признаят, ще ги нарекат руски агенти. Толкова за свободата на словото.

181

Анонимен

преди 1 месец

Въпреки забраната на руската пропаганда, вече все по-малко чуваме Урсула или Борел да разказват за провала на Русия и победата на бойното поле. Банда безотговорни авантюристи.

180

Анонимен

преди 1 месец

Докато се борехме с комунизма, на запад имаше свобода на словото. Когато комунизмът си отиде, с него замина и тази свобода. Вече няма нужда от нея. Свободата на словото ще съсипе днешния западен елит. А свободата на платеното и управляемо слово ще го държи докато не дойде поражението. А то с всеки ден се приближава.

179

Мужик

преди 1 месец

Ха ха ха, злите джуджета бъркат свободата на словото със свобода на пропагандата!

178

Анонимен

преди 1 месец

да пращаш хората в затвора затова че носят плакат с надпис "нет война" и да говориш за свобода на словото, е върха на наглоста, ама от кремълските разбойници друго неможе да се очаква

177

ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА

преди 1 месец

ПРАВО, ДА ВИДИ И ДРУГАТА ГЛЕДНА ТОЧКА

176

ГЬОБЕЛС РЯПА ДА ЯДЕ

преди 1 месец

ПРЕД ЗАПАДНИТЕ "ДЕМОКРАТИ"

175

Анонимен

преди 1 месец

Къде по света няма цензура?

174

Анонимен

преди 1 месец

Няма свобода на словото в 100% никъде по света! Това е фикция!