6

Мухаха

преди 3 месеца

Всъщност основателите на ПейПал сред които никога не е бил Мъск, изкупуват Х.ком който е основан от Мъск и още 3-*** тъй като са им били конкуренти в бъзнеса , макар и посредствени . С парите които получава Мъск става инвеститор в Tесла и на свой ред гони двамата истински основатели. Мъск едва през 2017г. си купува обратно домейна х.ком от ПейПал след дългги молби и врънкане.... Това е. END...

5

та така

преди 3 месеца

а нас нормалните тва не ни интересува !

4

До 2-ри

преди 3 месеца

До до 1-ви . Руснаците си купуват директно от Мъск приемниците за Старлинк и си ги активират и ползват. Дори имаше скандал в САЩ наскоро, как тъй е станало и кой е виновен.. ама не "намериха" виновните за тези продажби. Припомнете си изказванията на Мъск че Крим трябва да си остане руски и че Украйна трябва да се предаде. Кулеба, украинския Хари Потър тогава много му се разсърди. Чак се разплака. Всъщност един от малкото езици които Мъск говори перфектно е руски. Факт.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Мъск си е хикс, нормално :)))

2

до 1-ви

преди 3 месеца

Руснаците също ползват Старлинк. Плениха доста приемници, имаше видео преди няколко месеца.

1

Анонимен

преди 3 месеца

На 10-ти май сутринта, когато е започнало нападението на руснаците в Харковска област всички старлинки на Мъск в областта са били заглушени, не са функционирали. Преди десетина часа руснаците са извели в космоса нова ракета с военно оборудване.