24

90 г съдът беше

преди 4 месеца

рай за ключови убиици . Лобисти срещу пари уреждаха 2 3 ни убиици , мутри . Все под гаранция пускаха мутри , спортисти . То побойща, убииства, кражби , наркотици и изнасилвания . Пандизчии загорели като ги пуснат и помилват и веднага правят престъпления . Да . Петрова и щерка и ще вземат много пари - 2 милиона и още .

23

Анонимен

преди 4 месеца

До Мда и До ДругПожелавам Ви искренно да Ви се случи същото...заради такива като вас държавата е на това положение.Дори и да сте само провокатори от сайта - нещастни хора - както ви е в главите.А тези трите муленца се опитва да им се направят бъдещето по-светло, за да не почнат да пеят за местния търговски преставител на весели вещества.Бащата и той е негов служител.Но ако излезнете присъдата може някой друг да Ви я изпълни, затова си стоите на топло по-добре - завинаги!

22

Идвайте мигранти!

преди 4 месеца

Българите само рушат и крадат.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Пак ли Путин и Ромите са виновни???

20

Анонимен

преди 4 месеца

Нелигитимен съд, кво да очаквате...съдът извършва анти държавна подривна дейност на феморализация, обезверяване, криза и увеличава потенцяла за евентуален конфликт.Хората се молят за справедливост като рая в османската империя!! Това ли е свободна и европейска държава??!

19

Анонимен

преди 4 месеца

До ДругГлупак-тримата диви селянини са го повикали да го питат нещо. След това са го убили от бой.Единственият шанс който е имал е ако е носел пистолет бързо да ги застреля и тримата ypoди.И тъй като животът не е екшън филм и малко хора се разхождат със заредени пистолети в ръка готови за стрелба убийството се е случило.

18

Чингис Хан

преди 4 месеца

Единственият вариант според мен е , да се заплати на някои да ги остави парализирани тези близнаци както и този който им е платил , така дъртите им родители ще им сменят памперсите докато накрая и те не пукнат, а близнаците и третият ще дишат и пълзят като червеи, това означава право-съдие. А не измислените закони от разни тюфлеци в парламента

17

дръжте се българи

преди 4 месеца

Ще дойдат хиляди мигранти да облагородят страната. Дотогава ще се избивате и самоизяждате.

16

Защо ли ?!

преди 4 месеца

При "трима българи-чета с предател" само Военен режим Пиночет оправя нещата!

15

Анонимен

преди 4 месеца

пп драма след драма Дами и Господа

14

Българин

преди 4 месеца

До 7 ще хвърлим тебе, о р к!

13

Х

преди 4 месеца

Промяната на кирчу и кукоррчу е факт

12

Анонимен

преди 4 месеца

Бащата е от пп

11

Бойко Българоубиец

преди 4 месеца

Моите електорати са над закона хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

10

Полицай

преди 4 месеца

ГЕРБ Е ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В КОЯТО УЧАСТВАТ 650 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ!

9

Исторически парк

преди 4 месеца

Бащата е гербаджия

8

Юрист

преди 4 месеца

В бегето един живот струва 5000лв.. толкова е рушветът за убийство ;) аз десетки дела съм печелил така хехе клиентът убиец плаща, аз нося хехе

7

Анонимен

преди 4 месеца

Тя е майка, на която са убили детето. Има право всякак да се държи и всичко да иска. А Мда-то да *** на дърво да не изпада в нейното положение, нищо че сега всичко му било ясно.

6

Анонимен

преди 4 месеца

Фърляй са у Марица :)))

5

До Мда

преди 4 месеца

Абе koppeле гербаджийско баща им на тия близнаци е върл бойковист, те с дни са лъгали и мълчали пред полицията, след убийството са отишли с родителите си на море, копали са му гроба на сметището, а ти ги оправдаваш!!!!! БАклук с бАклука ти!!!!