26

баба мара

преди 1 месец

всички проблеми ще се решат след изборите ако гласувате за герб да ама не

25

Боби

преди 1 месец

Напразни обещаня преди изборите, хахаха. Как пък досега не ги решиха тези проблеми, че сега ще ги решават след изборите.

24

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята

23

Радослав

преди 1 месец

До 9: питат те за открития на тези които циврят за заплати днес! Това, че някой, някога си е свършил нещо не ти дава правото да се кичиш с постиженията му! И още нещо, ебаата в икономиста щом ще чакаш държавата да се смили над теб и да ти даде социална помощ! И тоя образ който като ромче циври за помощи трябва да учи децата как да правят пари в реалната икономика и кла да управляват милиони, хаха.

22

Смотаняка

преди 1 месец

Ами учителските заплати, и тук ще имате проблем голям, само след не повече от година.90% от учителите са над 56-70 години, идващите млади след първия месец сменят професията, оставащите след третия вече са си намерили по доходоносна и платена работа, НЕ СЕ КРИЙТЕ ЗАД ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА, А ГИ РЕШЕТЕ!УСПЕХ!

21

Анонимен

преди 1 месец

Оппааа!Тия вече се видяха като управляващи.Само да не им мине котка път.

20

Качество=0

преди 1 месец

Проблемът е ясен, ректори и академичен състав - най-голям брой на глава от населението. Същевременно качеството на образование е плачевно - няма български университет в топ 500. Нека отговорят ректорите на въпроса защо няма чуждестранни студенти от Европа. Къде са студентите от Германия, Франция, Белгия, Холандия?

19

един там

преди 1 месец

Поредните, които ще ни оправят за 800 дни, ама другия път.

18

бУгарин

преди 1 месец

Най ме кефи когато бУгарите плюяT сами себе си :)) Още повече ме кефи, когато се чудят защо са най-зле.

17

Анонимен

преди 1 месец

А кирилицата от солунските двама братя ли е измислена или от Климент Охридски, който е 100% българин?

16

Проблема на

преди 1 месец

Библиотекарите е че искат много да Чакълят държавния бюджет

15

This is Spartaaa

преди 1 месец

15 Да знаеме че Солунските двама братя от Тесолоники са гърци.

14

Кво Работят Тия

преди 1 месец

Ше решим проблемите ни ама друг път са да го ду х а т бедните

13

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

" И вълкът сит и агнето цяло ! " . Подялба на "хубавците " и " хубавиците " между политиците и преподавателите , но през следващия мандат на управление на другаря Бойко Борисов .

12

До MaйMyнaтa

преди 1 месец

вадил с жипката, щото не са били раззчистени преспите, а защо не са били разчистени, щото тоя дето ви вади си е прибрал парите за почистването

11

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ-СДС към ректорите: ще ви решим проблемите, които се натрупаха през нашето дългогодишно управление ама някой друг път!

10

Анонимен

преди 1 месец

До реалист: Прав си, основната заплата е 2000 лв., а реалната е 1500 лв. А чистачката ми взема на месец по над 2000 лв. нето.

9

Анонимен

преди 1 месец

Само малка извадка от открития на българи: кирилицата (уха, защо ли изобщо я има?!), фотоелектричният ефект, Молекулно-кинетична теория за формирането и растежа на кристалите, лактобацилиус булгарикус, шести сърдечен тон, нивалин, OGLE-TR-56b, касетофон, български самолети, V-Ray, Правец ... Абе няма голямо разнообразие, ама ако някой от пишещите тук направи поне едно от тези неща, няма да е зле поне да си затвори устичката (като например номер 4)!

8

Реалист

преди 1 месец

Основната заплата не е важна, интересно е колко е реалната? Щото ако основната е 2000, реалнагта със сигурност е повече, че и доста повече.

7

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Плюете Баце а той ви вадеше от преспите с жипката