120

Анонимен

преди 4 месеца

Маша, имаш си достатъчно бело, шмъркай и не мъркай

119

Анонимен

преди 4 месеца

Разваляла му апетита... Предполагам аки ти покажат снимка на Путин и сваляш 10 кила ;) за седмица ;) А като се има в предвид, че е най - споменавания политик на десетилетието, вероятно си анорексик ;))))Айде на фронта в Харково, че твойте нямат войници.

118

Анонимен

преди 4 месеца

стига се слагали тоя жабок на снимката че ми разваля апетита

117

Стефан

преди 4 месеца

Украина бие България по корупция. Оказва се от 300 милиона американска военна помощ за отбранителни линии, 170 липсват. Траншеите около Харков изкопани само то кръста, драконовите зъби, цимента като хоросан се разпада, руснаците напредват. ВСУшници, какво става? Съжелявам горките захистници. Нацистите в Киев всички в съда.

116

Стефан

преди 4 месеца

Не знам дали знаете, но предателите българи са дали на Украина 105 български Т72 танка. Далаверка да става, нали така. Не искам да съм българин. Хора без морал и без история. Стават само за слуги и роби. Това не е нация, това е начин на живот. От последния майстор, който ще ти дойде за ремонти в къщата, ще ти пие тайно от виното, краде от бензина, хубав нож от сервизите ти, строителните материали до премиер министър Боко или Киро. Всички са такива.

115

Чери00

преди 4 месеца

Ех урки, урки, много сте прости за да се вържите на западните лъжи за някаква победа и сега хем да ревете хем да бягате!НО НЯМА НИЩО, ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ!

114

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Крайно време е безаналоговите да ударят някой военен обект в Украйна. Стига са бомбардирали само болници и жилищни блокове.

113

Поправка!!!

преди 4 месеца

Захарова не се заканва, тя ОБЕЩАВА !!!!

112

Анонимен

преди 4 месеца

Украинците не мислеха. Тях ги купиха. И те се продадоха.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Що бе, те американските, английските и френсйките ракети да не са по - нови? Руснаците пуснаха в серийнои производство прес 2023 1 нов модел с няколко варианта, през 2020 един, отделно имат модернизирани варианти след 2015 произведени. Минутмените последните са построени 70 - тe години???

110

Анонимен

преди 4 месеца

Те и украинците мислеха, че само ги плашат!

109

Анонимен

преди 4 месеца

Къде се води войната? - На украинска територия! На кого му трябва военна и финансова помощ! - На Украйна! Това означава, че и без ядрени заплахи, Русия побеждава! Жалко за загиналите вийници и мирно население, както на Украйна, така и на Росия. Да умираш на фронта, за интересите на трети страни - това не го разбирам!

108

МНОГО НАПРЕГНАТА

преди 4 месеца

- Дама ! Все заплахи няма усмивка една такав скована ,няма ли някой да я поразтрие да я поотпусне да се поусмихне ,язък така ще си иде .

107

Сът

преди 4 месеца

До анонимен-: Според кого е ядрена сила номер едно?! Дали съветските ракети ,лежащи 40г в силозите ще излетят? Справка Курск.. Като знаем техниката на рашистите Няма да забравя клипчето,как Путин отива да пробва новата Лада ли беше,какво беше и вратата заяде хахахахах. Изобщо едва ли се знае реално,кой е ядрена сила номер едно или номер две! И при ядрен сблъсък не знам ще има ли значение това

106

Анонимен

преди 4 месеца

Плаши гаргите. В бункера са уплашени, пардят на умрело. Само заплашват с апокалипсис, това им остана. Накрая ще пият студена водица от Сибир.

105

Кравар Евроатлантик

преди 4 месеца

Скоро Шойгу ще се присъедини към Пригожин и Герасимов.

104

Анонимен

преди 4 месеца

русия ще загуби позорно тая война

103

Анонимен

преди 4 месеца

и русия ще е цел маша стига плаши гаргите с кухи закани смешма си и спри да пиеш видът ти е наистина страшен

102

Анонимен

преди 4 месеца

Който си мисли, че Русия ще изгуби войната, не е в час. Срещу ядрена сила номер едно, не става. Сметки без кръчмар на западните колонизатори. Искат Украйна да им върши работата. До последният украинец.

101

агент Мъдлър ЦРУ

преди 4 месеца

Бабо, притеснявайте се за вас. Зеления получи хиляди ракети атакмс. Като почнат да падат, ще видим кой е военна цел.