67

Анонимен

преди 3 месеца

Главчев, предизборна пушилка ли е, че МВР системно НАРУШАВА законите и БИЕ граждани? И това ли е "пушилка", според теб? Гнусен фашист.

66

Анонимен

преди 3 месеца

ако тиквата беше взел власта преди дискусията за процентите вервайте ми че щеха да са най много 6 процента ВСИЧКИ ПОМНЯТ как бяха замръзнали пенсиите по неговото управление да кажем пенсията ти е 200 лева след 3 години пак е 200 лева

65

Анонимен

преди 3 месеца

Няма ли да подава оставка? Защо нямаме външен министър?

64

Анонимен

преди 3 месеца

37 ИНЧА ТЕЛЕВИЗОР НЕ СТИГА САМО ЗА ГЛАВАТА НА ТОЯ, ША ТРЕБЕ СЪС 2 ПЪТИ ПО ГОЛЕМ ЕКРАН.

63

Анонимен

преди 3 месеца

Статистиката показва , че при ГЕРБ пенсиите замръзват и то здраво , а Главчо си дрънка вреки некипели.... Опитаха се .. ама този път не успяха ...след това .... ще видим

62

Анонимен

преди 3 месеца

ЛЪЖЕЦ

61

Анонимен

преди 3 месеца

Главчев, пушилката я направихте ти и шефовете ти ББ и ДБ. Увеличението си беше обявено с 11% още от края на миналата година. Вие обаче се опитахте да го редуцирате до 10% за да може да откраднете едни 120 млн лв. За радост на пенсионерите, обаче се вдигна много шум и номерът ви не мина.

60

Анонимен

преди 3 месеца

Тази марионетка на ГЕРБ/ДПС да вземе да се скрие, че току и на най-малоумния електорат на етническите мафиоти им стане ясно за кого гласуват.

59

Пенсионер

преди 3 месеца

Не вдигайте пенсиите и не пипайте тока. Този номер го знаем. Дадете ни примерно сто лева , а ни вземате 150. Не , благодарим.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Асен алармира, че НОИ (ГЕРБ) се канят да дадат на пенсионерите със 100 милиона пои-малко от гласуваните пари. После тия пари отиват в перо "икономии" и накрая на годината се раздават на "наши хора". Утвърдена в годините герберска схема за кражби на едро. Алармата на Асен свърши работа и гербавите крадци в края на краищата ще дадат всички пари.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Главчев, признай че шефът ти искахте да откраднете едни 120 млн, но понеже Василев освети далаверата се отказахте.

56

Боко и ШИШИ

преди 3 месеца

Гласуваш за Боко тиквата получаваш ШИШИ свинята!!!! Човали пари от магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция и децката болница посегнаха и на пенсиите и и всичко което носи пари !!! Респект към ПП ДБ защото искаме България да бъде европейска държава а не КО ЧИНА на Боко тиквата и Пеевски свинята!

55

до 56

преди 3 месеца

И къде ги видя тези 8 млн - на последното преброяване бяха 5.8 млн, включително мъртвите души.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Ти да видиш. Пушилка е намерението да гепиш от пенсионерите 100 милиона. Не ви мина номера ГРОБАЧИИ. Невероятна алчност, сякаш сте безмъртни. Главчев защо си толкова елементарен и примитивен? Е риторика. Член си на ГЕРБ, партията на Агент Буда, т.н. "ЕВРОАТЛАНТИК", коята завлече БГ на дъното по всички показатели. Пълна гавра с простия матриал.

53

Пенсионер

преди 3 месеца

Аз си мисля, че ще има заседание на Парламента. Ще бъдат потвърдени 11% увеличение на всички пенсии от 1 юли т.г., но има шанс да бъде и вдигнът таванът на пенсиите до размера на макималния осигурителен доход, както обещаха. Вярвам, че ПП ДБ ще настояват за това. Иначе казано работиш,неработиш, осигурваш се реално, не се осигуряваш - все едно. Комунистическият принцип си остава.

52

Анонимен

преди 3 месеца

Къде ще излезете наетите Божков вече е подсигурен и в парламента влиза шарлатаните си свършиха работата Божков е свободен пари от него не чакайте Няма

51

ПроСоТо

преди 3 месеца

ХИТРО !!!...-Създаваш една "предизборна пушилка",после я "потушаваш" и готово-"мислиш за народа"..

50

до 51

преди 3 месеца

До Питам,ами какво да е,същото като останалите 8 млн.на територията,те да не са по-добри,иначе по темата-български пенсионер да си на тая Земя,няма нищо по-хубаво,отживяха си и си отживяха

49

Анонимен

преди 3 месеца

Главчев, Главчев, страшен Главанак!

48

Тенгри кан

преди 3 месеца

Може Глъфчеффф, може! Парата прай борбата, защото дава раната!;)))Затва вече идеи от рода: ша напрайм тва или онва, не фатат дикиш;))) Който даде повече, печели;))) Как ще го даде, електората не го хиеве! Електората не иска Светло Бъдеще, той иска лайф, тук и сега, щото я го има след 10 годин, я го нема! Никой веке не мой ти гарантира, чи теб шта има след 10 годин!;))) Тва са новите времена;)))