45

До 44 и 45

преди 1 месец

Доста време ти отне да намериш на картата местонахождението на Игуменица и за да докажа, че никога не си и виждал това населено место и си с изключителен комплекс кажи какво има забележително в Игуменица което е запомнящо се ? В интернет го няма не се рови там, само ако си ходил се знае !

44

до 42

преди 1 месец

Разбира се, че съм виждал Игуменица и не бих казал, че е нещо особено - просто едно гръцко рибарско село, близо до границата с шиптърите.

43

39-ти, селянина

преди 1 месец

явно си ти с изявен комплекс при това щом търсиш мерило в Игуменица ? Сигурен съм, че си гелме в София ! Не ни излагай поне повече !

42

До 39

преди 1 месец

"До 36" - ти наистина си изключителен глYпак ! Игуменица е градче-пристанище бе умствен голтак и защо да не е мерило виждал ли си го колко е красиво и чисто, а аз от там хващам ФЕРИБОТ ЗА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА в която няма такива екземпляри с комплекси като теб ! За теб кое е мерило Торонто или Лос Анхелес, а може би "римлянското" Делхи, че и то е със същата мръsотия като София и там по улиците препускат каруци с конска тяга ?

41

Анонимен

преди 1 месец

Какви стоянки искат тези обирджии ? Къде по света държава се грижи за такситата, а не за доброто на населението си ? В комунизъм ли живеем, такситата държавни ли са, че да се грижи държавата за тях ? Като не им харесват условията сменят бизнеса ! Хотелиери, ресторантьори, такситаджии, частни лекари и т.н. всичката иzмет капризничи, иска пари, а суверена кучета го яли и тези с капризите ! Ай sikтир бе, ами ние искаме тогава американски заплати и бангладешки цени, кой ще ни удовлетвори желанието ?

40

до 37

преди 1 месец

Има бе, минганите от Факултето и квартал Христо Ботев, масово са бакшиши.

39

до 36

преди 1 месец

Щом за теб Игуменица е мерило за цивилизация, ясно е от кои си. От селяните, които си мислят че смрадливите византийци, по-скоро етиопски мигани са върхът на сладоледа.

38

Шаши

преди 1 месец

Кмете, кметеее. Никога нищо не разбира и не знае този човек. Слуша само изцеди София. А те искат да няма коли в София. Всички да се качваме на автобусите. Демек, стадо.

37

Анонимен

преди 1 месец

Не познвама софиянец, който да е бакшиш. Това са най-вече селяни от провинцията, които за нищо друго не ги бива, а като са дошли в София трябва да се прехранват все пак.

36

До 32

преди 1 месец

"до 30" - на врачка ли се правиш или на "умник" ? През София само съм минавал /за ужас на автомобилът ми на път за ферибота в Игуменица / когато се прибирам от отпуска на път за цивилизацията и, ако някой ден реша да се завърна в България /да не дава Господ / никога не бих и помислил да живея в това огромно, мръсно, "***" и надменно село обладано от чалгария и простотия !

35

Български

преди 1 месец

Единствения който не може да говори български е Просто Киро Корала. Лорер апартамента и Рашков пудела също. Да ви мочам на селската промяна. Ще ви изметем от нашия град скоро.

34

До съсипи София

преди 1 месец

Бонев си е кореняк софиянец.Селянката беше Фандъкова.А ти какво си завършил,че пишеш камАни?Откъде ви намират такива неграмотни т.р.о.л.о.в.е?

33

Фандъкова

преди 1 месец

Беше си ок с Фандъкова. Не зачна ремонта в центъра, след като не можа да намери паркоместа. Тия селяни фашисти сега не им пукя за никои. Ама некои ден ще.го набият и на тебе или на дете ти. А аз ще стоя и ще се радвам. Селяни прости. Като кажете "софето" и ме напушва смях, ***.

32

до 30

преди 1 месец

От провинцията в София идвате само копейските на Коце Варненския джоревец с платените автобуси и два сандвича бонус.

31

Анонимен

преди 1 месец

Такова опростачаване на нацията, което направиха Про стия похотливец от село Банкя, дето дори не може да говори български и калинките му, дори и Славчо Чалгаря и сценаристите му не са налагали.

30

До 28

преди 1 месец

"ДО 26" - сериозно ли не подкрепяте ГЕРБ софетата ? А защо тогава ви няма никакви на площада,чакате провинцията да дойде и да ви освободи от ГЕРБ ли ? А кой управлява София като кмет 12 години ? Кой избра Фъндъкова,селяните от Имренчево ли я избраха ? Като всички сте против ГЕРБ, защо когато ви биха зад колоните нищо не направихте след това,страхливци ли сте или сте прекалено малко за да излезете и да покажете достойнство ? Нищо не става от вас,както е целия този български суверен само срам !

29

До 22

преди 1 месец

Преди 100 години София са 10 000 човека. Аз съм от тук и знам. Бонка си проследява рода от тия 10 000 човека и още 3 поколения назад? *** бегай с тия глупости на село откъдето си. На пл. Журналист си под наем, а някои си живеем в центъра откато я има София. Дано мис Бони ти го натресе някоя сутрин, докато си полузаспал. Розово пони.

28

до 26

преди 1 месец

Нещо си се объркало, точно селяните надошли в София през последните 20-ина години подкрепят Про стия крадлив похотливец и шайката му. Нито един софиянец НИКОГА НЕ Е ГЛАСУВАЛ за герб. Запомни го!

27

До 25

преди 1 месец

Батака,който създаде ГЕРБ в София,не може да бъде оправен с години

26

Ама чакайте

преди 1 месец

бре софета, вие наистина ли не вярвате, че сте най-проsтите на Балканите ? А защо тогава подкрепяте бандитите и измамниците на ГЕРБ ! Когото да питате по света интелигентен човек подкрепя ли бандит ще получите едно НЕ ! Тиквата първо беше мутра това го знаете отлично, после стана "теляк" на Тошо, след това го направихте секретар на МВР, после го избрахте за кмет и накрая го "коронясахте" да е вожд на суверена, да пълни чекмеджета и мляска торта "Сахер" из Европа ? Ами елементарно проsти сте !