15

Анонимен

преди 2 седмици

да бе, затова за март , дето беше +15 градуса, ни одрусахте с надписани сметки като за -20 градуса! Да се закрива тази черна дупка! Или да се продаде на западна компания.

14

Анонимен

преди 2 седмици

ГЕРБ купува гласове предизборно дългът на Топлофикация ще го покрие държавата. Със заем естествено.

13

Анонимен

преди 2 седмици

Топлофикация е Черната каса на ГЕРБ. И така е вече повече от 20 години. Откакто шофьорът на Маргините, генералите от ДС го направиха първо главен секретар, после кмет и накрая премиер.

12

Анонимен

преди 2 седмици

Мдааа, а изводът е, че колкото по-далеч от Русия, толкова по-евтино парното.

11

Анонимен

преди 2 седмици

29% ? Кой ще им плаща дълговете.. Или предизборно гербдпс лъже по маф.отски както винаги

10

Анонимен

преди 2 седмици

ТЕЦ-София или Топлофикация София. Вземете научете най-после разликата.

9

До 6

преди 2 седмици

И да, дори и да имам нови топломери с дистанционно отчитане, то въпросните съседи нямали и поради тази причина не можело да се изчисли коректно прогнозното изчисление- обяснение от call center на Топлофикация

8

До 6

преди 2 седмици

Предходният отоплителен сезон бях във Вашата ситуация и Ви казвам веднага- цяло лято протакане на връщането на въпросните 300 лв., като разбира се през това време съм си плащал новите сметки. Началото на септември се получи ново изравняване от Топлофикация ( имало уж неправилно изчислени и невключени трима съседи) и към началото на октомври радостно ми съобщиха, че им дължа 200 лв. за отоплителният сезон ( имаше лихва върху близо 450 лв.) Така че очаквайте общо около 500 лв.

7

От 6

преди 2 седмици

И да не забравя - с модерни, готини и скъпи топломери с дистанционно отчитане. С нетърпение очаквам изравнителната сметка и си представям как два радиатора с все топломерите им се стоварват на главите!

6

Анонимен

преди 2 седмици

Е друго си е парното между юли и ноември да ни е с 30% по-евтино! Много ми е чудно, какво ще ми върне Топлофикация София за празната двустайка този сезон, изцяло вътрешна, южна, с хубава дограма и изолация (на стената с прозорците), с две малки 100% изключени радиаторчета, за които платих 1800 (хиляда и осемстотин) лева тази зима! Лихвичка нещо ще ми възстанови ли, или ще има - ей ти 300лв и се радвай на живота.

5

Анонимен

преди 2 седмици

Трупайте още загуби, а после цяла България да ви плаща загубите през цени на ток и данъци.

4

Анонимен

преди 2 седмици

До онзи ден разправяха че продават на загуба тъй като себестойността им била висока. Сега предлагат намаление. И догодина пак от държавния бюджет 1.5млрд.ше ще хвръкнат за да погасяват дълго ровете на Топлофикация София. Аман! При частните топлофикации по градовете няма проблеми. Но в сф цялата държава трябва да плаща парното.

3

Анонимен

преди 2 седмици

И от октромври за сезона пак нагоре

2

Направо

преди 2 седмици

Токът и топлото с 200% нагоре за да има за премии

1

Ееее

преди 2 седмици

Баси дрането, баси крадците