26

Анонимен

преди 1 месец

Какъв бизнес, някаква гаражна търговия

25

VladTepes

преди 1 месец

Да представят исканията си пред компетентните служители протопрезвитер Кусан Хадавян и архиепископ Датев Акобян.

24

A

преди 1 месец

Аз като ходя в прованса на кафе не сума с колата. Да се научат селяните

23

Васко ДС и Мис Бони

преди 1 месец

Харесва ли ви промяната?!

22

Анонимен

преди 1 месец

Нормално е да се мразят бандитите и мошениците!

21

Карлос Сайнц

преди 1 месец

Не се сещам за европейска столица, в центъра на която паркирането да е лесно и евтино.Ето примерно до нас паркоместа има, ама са по 200 лева на месец.

20

Анонимен

преди 1 месец

Абе Алибегов като не плаче за пари, какво ли прави? Сигурно е само през нощта и спи

19

Стамат

преди 1 месец

Ковид Варварина пак се отчита пред Сачева. Че не се знае дали няма да остане на сухо.

18

ОлигУфрен

преди 1 месец

Ааам сега тез, такива, кат не ме пускат на Витошка, как ше си показвам 10-годишното беенве на силиконовите квври, м? Веднага да се пуснат автомобили по Витошка, веднага! Щот без беенвето си съм пълен мизерабъл и не знам де да си тура мазните ръчички!!

17

До 17

преди 1 месец

А ти си пий в празното заведение - сам.

16

Пешо

преди 1 месец

Не просто трябва да е зона в събота и неделя, ами трябва и да е червена - изобщо да не се допускат автомобили на разходка в центъра на София. Спират си на буферния паркинг на Цариградско и в Надежда, които и без това стоят празни, качват се на метрото и отиват спокойно да си пият в заведенията в центъра на София. Заведенията слагат такива цени и предлагат такова обслужване, така че на хората да им е кеф да стигнат до тях с метрото - много е лесно!

15

Анонимен

преди 1 месец

Сигурен съм, че от провинцията специално идват в София на заведение, като на всичкото отгоре ще пият газирано (нали са с кола), вместо да отидат в селската кръчма. Като живеещ в синя зона, до парк, определено съм за зона в неделя. Става пълно лудница, спират един върху друг

14

Анонимен

преди 1 месец

Ама естествено че ще крякат, защото им е много по-удобно да зареждат когато им скимне и да не се съобразяват с никакви правила и норми.

13

духа

преди 1 месец

Само така, напред и още повече ще гласуваме за вас. Най сетне започнаха да се случват добри неща. Затова гласуваме за добрите сили

12

Анонимен

преди 1 месец

Мечта ми е, като пътувам от бедното ми безработно село с 30 годишната трошка, да мога да спра не даже отпред, ами направо вътре в столичното заведение и от седалката да сляза направо на стола и да споделя моите жълти стотинки бакшиш с някоя завъртяна сервитьорка.

11

Анонимен

преди 1 месец

Не е тайна колко адски много печелят столичните заведения. Да построят многоетажни паркинги в близост до тях не е финансов проблем за собствениците. Просто са твърде скръндзави.

10

Анонимен

преди 1 месец

все пак Общинският съвет си гласуваха доста значително увеличение на заплатите ,догодина синята зона ще е 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата! Пари трябват пари много пари .А стадото е и доволно че го доят.Ще има бонуси за общинарите.

9

Анонимен

преди 1 месец

Ще паркират на буферен паркинг и с метрото, ай сиктир от селинджъри, ние плащаме данъци в тоя град

8

Анонимен

преди 1 месец

Още гласувайте за Бонев и Терзиев

7

Анонимен

преди 1 месец

Напрежението породено от Окради София с експеримента им нараства като снежна топка по склон. Вероятно скоро ще достигне иницииралите го. При всяко положение ще донесе негативи на изборите за партията свързана с тях и Терзиев.В България наказателният вот е много популярен.