45

Населено място !

преди 1 месец

Възпитание! И първите 6 години този *** е карал с 200 километра в населено място това е не само престъпление а геноцид голям късмет е че не е изтрепал и други участници в движението или невинни хорица по тротоара язък и за другите деца в колата!

44

Жалко

преди 1 месец

Колкото и да ми се иска да не го пиша ,за мен Органите на реда не си вършат работата добре, вярно е че не може да са на всякъде но всички знаем каде се случват белите и каде се правят гонките с автомобили!

43

Стоянов

преди 1 месец

Не само в Пловдив в цялата страна МВР трябва да повиши мерките за сигурност всички знаем че по тези майски празници баловете какво се случва и че има много безразсъдни млади хора които пренебрегват правилата само яки наказания и глоби ще успокоят страстите!

42

Обективен

преди 1 месец

" Господ забавя,но не забравя " . Когато имаш 16 нарушения за три години ( а вероятно много повече прикрити ,с чадър от майката служителка в КАТ ) е редно човек да се запита дали не се е чувствал над закона ? Но явно не е бил и над физичните закони. И прокурора се изказа,че..." явно е карал малко по-бързо от разрешените 50 км......" - що за наглост е изказването му ,карал е с двеста километра в час. Това ли е " малко по-бързо " ?

41

.

преди 1 месец

За мен са вече 39 години проветряване на устите и отбиване на номера , не вярвам на нищо излизащо от устите на политиците , защото всичко откскто се помня е лъжа , фуражките продължават да клекат по храстите като жрици на любовта , нарушенията и селениите почти на всяко кръстовище , вкл. и полицейски такиваси продължават и не сложиха камери по кръстовищата и едно и също цел живот , трагедия !

40

Гацо Бацо

преди 1 месец

В Германия има "Тест за ***".за водачи с много нарушения-това и трябва на България

39

Ха ха

преди 1 месец

Това, че нямаш данни абсолютно нищо не значи. Ако имаше държава, щеше да имаш и данни. Но нали майката е служител на мвр всичко се крие. Коя е фирмата дала джип на сина? Това си е вид корупция. Или и за това нямате данни, но това е елементарно за осмисляне.

38

Анонимен

преди 1 месец

Скоростта не е била шега работа, но и заключенията на Дарвин за естествения подбор също.

37

до 36

преди 1 месец

не едно а четири дървета

36

Анонимен

преди 1 месец

МВР на Калин-ката на ГЕРБ се гаври с хората!! Никакво уважение на ушеф уше ушф пдраст!

35

Анонимен

преди 1 месец

Боклукаа е карал с 200 км/ч. Нещо да кажете?

34

Анонимен

преди 1 месец

Отрязаха 100 годишно дърво заради този ***

33

Рашко

преди 1 месец

ЗАДАЧАТА СЕГА НА ПОЛИЦИЯТА Е ДА СЛЕДИ ДА ПРОТИЧА НОРМАЛНО КУПЕНИЯ ВОТ И ФАЛШИФИЦИРАНЕТО НА ИЗБОРИТЕ....ТЕ ЗА ТОВА ИМ ВДИГНАХА И ЗАПЛАТИТЕ!

32

Анонимен

преди 1 месец

Е то вие за какво имате данни? За нищо. Излезте точно сега на бул. Цар Борис 3 и вижте колко минават на червено, колко карат с 80-90 при ограничение 50. Толкова са зле тези че за нищо не стават

31

ИСУС

преди 1 месец

ГОСПОД УДРЯ КЪДЕТО НАЙ-БОЛИ....В БЪЛГАРИЯ ЧЕНГЕТАТА И ТЕХНИТЕ ДЕЧИЦА СА НАД ЗАКОНА.....И ЕТО РЕЗУЛТАТА!!@

30

Пловдив

преди 1 месец

Сутринта, отивайки към работа, видях 1/2 от джипа да стои на върха на дървото.

29

Анонимен

преди 1 месец

Страховит разказ от касапницата в Пловдив: Труповете заклещени с часове, а джипът се усукал като...21-годишният шофьор е син на служителка на сектор "Пътна полиция" в Пловдив.Младежът зад волана имал книжка от три години. Джипът е бил регистриран на софийска фирма.

28

Този Който

преди 1 месец

Случка от преди малко: вземам си детето от детската градина. Покрай детската градина има събитие и една тумба ченгета "регулират" движението и не дават да се спира пред детската градина(къде ще си оставим колите да си вземем децата си е наш проблем). Идва един униформен с личен автомобил и той да си вземе детето. Познайте къде си спря колата? Ей това докато не се изкорени няма оправия в държавата.

27

Гонка

преди 1 месец

На това момче майка му работи в КАТ.

26

Жал

преди 1 месец

Ако това момче на 21 години беше изкарало казарма, както преди няколко десетилетия, сега той и приятелката му щяха да са живи и здрави.