16

Осран комунист

преди 3 седмици

Едно време при бай Тошо при щастливия социализъм инсулти нямаше.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Екстра тамън да се отървем от източно влияние по-скоро...

14

Анонимен

преди 3 седмици

Ало мисирката, ако това е вяярно да сме свършили за два месеца.

13

Анонимен

преди 3 седмици

Паника, страх и стрес затриват хората.:))

12

Анонимен

преди 3 седмици

Да бе на 10 минути ама друг път.

11

Анонимен

преди 3 седмици

Начин винаги има, ако не е ковид, ще е ваксина или друго - слънчево изригване, лунно затъмнение. Е вече че се лечите електронно, нема друг начин, това е от новара промена:)):)):))

10

Анонимен

преди 3 седмици

До Кеч22, a как точно да преговарям с ДНК-то си? И изцяло да спра захарта и тестото, ще си удължа живота може би с около 5-10 години, но не повече... А иначе това което си написал, е доста близо до реалността - заложено е в ДНК-то ни, за да не пренаселим планетата

9

Toni Ivanov

преди 3 седмици

Всички българи ги е ударил инсулта още преди 12 години и още гласуват за цървула от Банкя.

8

Анонимен

преди 3 седмици

До От ваксините ли Стига с глупости, бе. От цяла Европа ние имахме най-ниска ковид ваксинация и като резултат дадохме най-много жертви. По инсулти и инфакти сме шампионите на Европа. Причината е дебелоглавието на българина и глупашкия начин на живот: пушене като за световно, пиене и всякакви вредни хранителни и двигателни навици.Идете в някакъв град на запад от Буда Пеща и ще се чудите къде да запалите цигара.

7

абе до 3

преди 3 седмици

Мен не ме вълнува твърде какво става в Русия. Интересува ме какво става в просперираща БГ, част от проспериращия Запат. А става това, че има много болни, може би заради хубавия европейски живот. Пък няма болници и персонал.

6

Кеч22

преди 3 седмици

Това е заложено в ДНК молекулата да се чисти популацията от неспособни индивиди. Няма нищо случайно. Всички сме пътници, безсмислено е да се противодейства и упорства. Още повече хората сами си го причиняват като нарочно се хранят с добавена захар, пушат и пият защото не искат да преговарят с терористи, ДНК молекулата е терорист, живота е пристрастяващ терорист. затова имат и деца, които също са резултат от тяхно пристрастяване, механизъм който ги кара да ради и да побърза да умре. Двоен капан.

5

От ваксините ли

преди 3 седмици

Оже ли статистика колко от тях са били ваксинирани за SARS nCov 2 ? Или това са "лични данни"...и не могат да се споделят?!?

4

МВР служител

преди 3 седмици

Контрабандистът Борисов ревеше в следствието, че ще получи инсулт през цялата нощ

3

Анонимен

преди 3 седмици

До абе, инсулти получават по целия свят, а в Путинова Рус средната продължителност на живота е с 10 - 15 години ПО-НИСКА, отколкото във всички нормални европейски държави! До тук с опита ти за опрока

2

абе

преди 3 седмици

Туй е, защото животът в БГ стана много хубав. От хубавия живот в просперираща европейска БГ, част от проспериращия атлантически Запат.

1

Анонимен

преди 3 седмици

Несъвършенствата на човешкия организъм - тресне ли те това чудо, и да оцелееш, от там нататък е мъка, а не живот...