21

Анонимен

преди 1 месец

като окъпеш македонец и изхвърлиш сръбската помия остава чист българин

20

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от преди РСМ в момента се оглежда за бъдеще, различно от ЕС и тези заплахи трудно биха ги стреснали. Никога не биха изнагляли толкова ако не си вярваха, че с другия лагер биха били по-добре. Също така и населението им не протестира. Видно е, че завиват в посока Сърбия/Китай/Русия. Само не знам с НАТО как ще се оправят. Излъгаха се да влязат, НАТО веднъж настани ли се няма връщане назад.

19

Анонимен

преди 1 месец

Това което беше преди 2014та в Украйна с руснаците и българите е официализирано в РСМ.Тоест псевдопатриотизма който си е нацизъм е приет от държавните органи и се преподава на децата и следващите поколения ! "Братчедите " гърци им го измислиха това Северна Македония ,сега северномакедонците трябва да мълчат ! Каквото сам си направиш ,НИКОЙ друг не може да ти го направи.

18

Анонимен

преди 1 месец

За Македония е достатъчно да е в НАТО и да има най-голямата военна Американска База на Балканския полуостров!

17

Анонимен

преди 1 месец

Швейцария и Люксембург не са в ЕС и не им пречи да са най-богатите в Европа. Само съдебни реформи и икономически реформи може да оправят една държава. Борбата с корупцията също така. Аз ако съм на място на Македонците, не бих кандидатсвал за ЕС при тези безумни искания на България и Гърция.

16

Анонимен

преди 1 месец

На Македония не и трябва Европейски Съюз, а реформи. Ако ги направят и премахнат корупцията, не и е необходим ЕС.НАТО и стига.

15

Анонимен

преди 1 месец

Да погледнем нещата от хубавата им страна: ромеите ще свършат цялата работа вместо нас! Язък за дисниленд-площадчето на Скопие!

14

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 Кражбата на чуждо име и история не е никакво право още повече фундаментално. Самоопределението не включва присвояване на чужда идентичност. Това е измама и кражба.

13

Анонимен

преди 1 месец

РСМ нямат бъдеще. Те искат да се наричат македонци и те самите не знаят защо, само защото така са им казали. Ще стоят в изолация и мизерия докато не се разпаднат или албанците не ги превземат. Сами си утежняват положението.

12

Анонимен

преди 1 месец

това е фундаментлно човешко право да наричаш държавата си както искаш...това е все едно аз да съм иван и да нямам право да се начричам така...гърция няма право!

11

Анонимен

преди 1 месец

представете си,че гордана силяновска не е президент а обикновен гражданин на държавата...е той има ли демократичното право да нарича своята земя македония?така както никой не пречи на гърция да нарича северните си провинции македония...

10

Анонимен

преди 1 месец

напротив гърция не спазва споразумението от преспа 2018 г.!!!

9

Алекс

преди 1 месец

Твърдият гръцки отговор не закъсня.Както и се очакваше.Гордана ако не се осъзнае,ще ги удари ново гръцко вето.

8

Аха

преди 1 месец

Каквото един македонец може да си направи, никой друг не може да му го направи....

7

Киро Пералнята

преди 1 месец

БЮРМ е протеже на Сърбия. Гърците и да скачат и да не скачат, пътят на тази държава се пише в Белград ! Ако наистина има желание от ЕС и НАТО БЮРМ да продължи напред просто трябва да ударят Сърбия.За жалост, дивият неолиберализъм дава криле на сръбския шовинизъм и това е резлутатът. Опити за дестабилизация на Босна, Косово, Черна Гора, БЮРМ..една плюнка държава като Сърбия *** цял един континент..

6

anon

преди 1 месец

Те не случайно от ЕС бързаха да стартират процеса по евро интеграция. Сега като поемат РСМ към Русия, и от запад имаме 2 съседки които са сателити на Русия... Питам ви тогава по-добре ли ще ни е на нас. А ако региона стане нестабилен?

5

Анонимен

преди 1 месец

Тук македонците много сбъркаха щото Гърция не е България и има силно лоби в Америка, а и дължи доста пари на яки кредитори и си има протекции свише! Гърция е ключова и за Китай дори с пристанището в Пирея, така че македонците много ни помогнаха да пакетираме донякъде и нашата позиция и да преборим тази държава - хулиган!

4

Анонимен

преди 1 месец

Държава, която иска да има бъдеще, не се навира в "Зона за сигурност около ЕС", наричана Западни Балкани. Това го пише в по-горната статия. Ние сме точно държава от "Зоната за сигурност" и такава държава ще си останем.

3

Анонимен

преди 1 месец

Айде сега пак горете български знамена макета, нали ние сме ви виновни за всичко :)))

2

Анонимен

преди 1 месец

Крайно време е тая пародия на държава да бъде разделена между Гърция, България и Албания, и да се приключи с жалкoто й, и безсмислено съществуване...