29

В

преди 1 месец

Европа страните с най-ниски данъци върху печалбата са Естония, Чернагора, Сърбия, Кипър, Ирландия, България, Латвия, Литва, Македония, Румънияи Унгария. Да прочетохте името на просперираща държава? Прибавете и валутния борд и после говорете за пазарна икономика в справедливата държава на мутрите.

28

Много опасно

преди 1 месец

Десни икономисти, които умишлено заблуждават обществеността за действителното състояние на икономиката на държавата. Колко от проспериращите държави са едновременно във валутен борд и имат плосък данък?

27

Анонимен

преди 1 месец

Защо не го питат някои по-трудни въпроси? 1)Хърватия е в точно същия списък, под риск за пране на пари, а си е в Еврозоната преспокойно, очевидно списикът е ирелевантен 2) за еврото- Чехия и Словакия са съседки, както и Финландия и Швеция. Чехия е по-добре от Словакия, Швеция е по-добре от Финландия. Дания, Швеция, Чехия, Полша - все проспериращи държави, не искат даже и да разгледат скорошно присъединяване към Еврозоната. Защо на тях не се опита да развие теориите си, да видим отговора?

26

Анонимен

преди 1 месец

Тези чалгари не се ли умориха да рипкат за власт? ЖЦаллка работа!

25

######

преди 1 месец

Да спестяваме ама кои ? Такива като теб си вдигат сами заплатите. Наскоро.Софийските кмет и съветници. А ние другите какво ???? И аз искам десет бона заплата да си гласувам сам. А за грабежа от държавата ,това е цяла епопея на прехода. Нещата няма как да се случат.

24

Анонимен

преди 1 месец

мишок!

23

Анонимен

преди 1 месец

василев как може да спи спокойно след катастрофата с влака при която загинаха 9 души, когато той беше транспортен министър

22

Агент Чък

преди 1 месец

Нивга еврозона няма да видите гоиголтаци , вие сте предна фронтова държава.

21

Скръндза

преди 1 месец

То по тази логика за населението че е намаляло следва и да намалим броя на депутатите.

20

Анонимен

преди 1 месец

Вдигане на лихвете по всякакви кредити в България веднага! И стига с оправданието, че сме имали много спестявания по банките. Като имаме толкова много, ами нека започнем да даваме кредити на други държави! Нима е лоша идея да има държави, които да са длъжници на нашата ?

19

Алекс

преди 1 месец

Няма да стане от 01/01/2025.В ЕЦБ се усетиха,че Асен Василев е Шарлатанин и статистиката за инфлацията и дефицита всъщност е стъкмистика.

18

Анонимен

преди 1 месец

Оо, кандидата за премиер на ИТН, който щеше да оправи България. Смях в залата....

17

Анонимен

преди 1 месец

Час по-скоро да се въведе еврото в България само това е гаранция за правилното развитие на държавата!

16

Хмм...

преди 1 месец

Я се скрий бе дребен!

15

Анонимен

преди 1 месец

Бордът си е супер. Просто рязко вдигнете лихвите по всякакви кредити!

14

ъ

преди 1 месец

Айде стига с това евро, бе! Като ни намилат всеки ден за него няма да станем по-подготвени за Зоната, пък не ни и трябва. Само се получава обратен ефект - както бях неутрален, така вече не го искам. По една проста причина - не помня за последните 35 години управниците да са направили нещо добро за мен или близките ми. И нямам основание да мисля, че точно с еврото ще е нещо различно.

13

Хер Флик

преди 1 месец

Хельга, скачай в танка! Ще спасяваме родината!

12

Анонимен

преди 1 месец

Този *** казваше, че ако станел премиер щял да ваксинира цялото българско население. От такъв *** като този мнение не трябва да се иска.

11

555

преди 1 месец

Кой направи тази безумна проинфлационна политика, кой направи огромните дефицити, кой направи така че да се повишава постоянно външния ни дълг, кой направи така че инвеститорите да ни заобикалят, кой направи така,че мудис да ни забие с ввв. Преди 5-6 години мудис ни даваше висок кредитен рейтинг.Преди 4-5 години бяхме в чакалнята на Шенген и еврозоната и щяхме скоро да сме там, ако не бяха спуснали тук парашутисти-шарлатани, които обърнаха България с хастара навън.Иначе безу-м-ците нека са с ПП.

10

Анонимен

преди 1 месец

Tоя е фашага...