82

malgiorno a tutti

преди 3 седмици

Сега са просто стадо кози, а на следващия ден ще са пияни кат' тикви :).

81

007

преди 4 седмици

Имат крава пият мляко. Но за мен това си е чиста показност и за 500-600 лева можеш да си купиш хубави обувки.

80

Анонимен

преди 1 месец

Комплексари! Бърз начин да си намери хрисимото дете батко мутра и да го отглежда в Софето!

79

555

преди 1 месец

Нереално -фейкБареков каза че му е излезнало 2000 лв тотал ?!

78

До Българин 74 и до

преди 1 месец

и до 76 - Такива бурни веселби и всевъзможни тоалети има навсякъде по света. Напиши в Гугъл думата "Prom" и ще се увериш. Що се отнася до случая, описан в коментар 76, всеки сам решава колко пари да похарчи за бала на детето си, което е изкласило да стане зрелостник.Всеки родител решава дали да поощрява безделието на съвсем младото си чедо, има работа и в България, и по света.Ако синчето е решило да си полежи на мамина издръжка, това си е за негова сметка.Той пропуска златните години за напредък

77

Анонимен

преди 1 месец

Нито едно от момичетата на снимката не е с неприлична или неприемлива рокля, нито пък приличат на изтървани и пропаднали млади хора. Нормално е в такъв ден, който е единствен в живота, да си в приповдигнато настроение.

76

Анонимен

преди 1 месец

Мдааа, колко прилича на една моя бивша колежка. Тегли огромен кредит, за да направи на сина си бал "като хората", че и кола му купи и сега, няколко години по-късно, той лежи безработен на дивана, колата е на трупчета (че тоя хубавец бързо я съсипа), а мама гледа пенсионерки в Германия, че да връща заема и да плаща пари на безработния красавец. Обаче имаше костюм за не знам си колко хиляди.

75

Тиква

преди 1 месец

Все едно нещо постигнаха, абитуриенти, такива разходи и на сватбата няма.

74

Българин

преди 1 месец

Каква ПРОСТАЩИНА ! Сякаш се омъжват и са се облекли за свадба !?! СРАМ за българския народ !!! Уж сме православен народ, а такава ПУСТА СУЕТА и ГЛУПОСТ ! СРАМ СРАМ СРАМ !!!

73

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 70 Ти не си разбрал аналогията.

72

Нане Вуте

преди 1 месец

Ненужно и безполезно изхвърляне на една комплексирана нация! Да се покажем кой е по-по - най!!

71

Анонимен

преди 1 месец

На никой не му пука какви са ти обувките , всеки гледа себе си . Явно има пари . В тези трудни времена не се дават толкова за обувки . Хубаво е да е отличник детето , но и да не е какво от това . Не всеки е отличник в живота .

70

Анонимен

преди 1 месец

До Аман от злобари! - И какво общо имат хипитата с днешните абитуриенти и скъпарските им изхвърляния? Нищо! Май ти злобееш.

69

До Рендето

преди 1 месец

В грешка си. През следващите няколко години абитуриентските рокли ще бъдат облечени минимум 10-15 пъти, за да послужат като шаферски. Младежите също ще имат не един повод да си облекат официалните костюми. Ти си запомнил времето, когато 3-4 месеца след бала влизаха в казармата и след две години се уволняваха наддали по 10 кг. През лятото костюм не се носи, след 2 години е вече отеснял. Но днес в казарма не се ходи и бъди сигурен, че през следващите 2-3 год доста пъти ще облекат костюмите.

68

Аман от злобари!

преди 1 месец

Същото съскане е било преди повече от 50 г. из всички държави от европейски цивилизационен тип, но не по отношение на абитуриентските балове, а по адрес на хипи движението. 30 години по-късно социологията констатира, че именно тези "шарени рошльовци" са тласнали напред развитието на света, след като са изживяли бунтовните си тийн-години, а после са станали улегнали хора.По цял свят има оцелели хипи-колонии с по една шепа старци, но те са нищожен процент от онова поколение. Който разбрал, разбрал

67

Гост

преди 1 месец

От такива деца нищо свястно няма да излезе!

66

Анонимен

преди 1 месец

Бе и за 6 бона обувките да са все тая.

65

Друг

преди 1 месец

Баловете бяха едно време. Щастлив съм, че живях в двата свята. Няма да казвам кой е по добър. Някой ще ме подкрепят, а за другите съжалявам!

64

Рендето

преди 1 месец

Бала шъ мине и отмине..., след него иде реалноста - кой ще продължи образованието си, кой ще търси работа. След 2-3 години ще гледат на този бал с носталгия по отминалото детство, а роклите и костюмите за няколко хилядарки ще висят ненужни в гардероба, щото с годините растът и килцата...

63

Анонимен

преди 1 месец

A в действителност тези, които наистина заслужават, са онзи малък процент неповлияни от суетата младежи, които или не ходят на бала си, защото имат по-добри идеи как да оползотворят парите, или отиват с някакви нормални бюджетни официални дрехи, колкото да мине и това. Тези стават стойностни хора. За съжаление такива са твърде малко, а всъщност светът се крепи точно на този вид хора.