39

за българите

преди 1 месец

До 360 лв. скача нощувката на човек "ол инклузив" през август на моретоА за чужденците до 50% по евтино в разгара на сезона, макар да отказват на българи резервации направени с чужди туроператори - тема премълчавана

38

"/"

преди 1 месец

Ултра ол инклузив в Анталия 5* (н-броя) хранения, супер хотел,вносен алкохол,седем нощувки,прекрасна храна и анимация,чартър самолет от-до.1240 лева на човек.Не стъпвам на нашето черноморие от години.

37

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да те апат много петлите са да идеш в БГ курорт. Ако по някаква причина Гърция не е вариант, то тогава човек може прекрасно и не особенно скъпо да си изкара в Бургас!

36

########

преди 1 месец

Хаха , бедни сме били.....Не сме бедни а сме умни. За тези пари ще получа мнооогооо повече в Турция и Северна Африка. Няма такива неща като паркинг , шезлонг , чадър. Освен това се чувстваш важен и желан турист. Най богатите са най пресметливите. Балъците са на изчезване....

35

Анонимен

преди 1 месец

За 36 ще си помисля, но не съм сигурен че ми харесва.

34

Анонимен

преди 1 месец

НА ГЬОЛ НА ЦЕНА ПОД 3600 НЕ ОТИВАМ...

33

моля ...

преди 1 месец

направете цената 870 лв на ден без ДДС .. :) ...

32

Нашите морски

преди 1 месец

Курорти не да за мизерници.

31

морски

преди 1 месец

Разбира се, че по брега чорбаджиите-изедници са поДСтавени лица на ДС. И като се залага на количеството - качеството пада, разбира се. Важното е да се перат много милиони.

30

Анонимен

преди 1 месец

Дори смотано двузвездно хотелче на морето е напълно заето за лятото ама вие си опявайте как нямало да идвате, няма да идвате защото ви миришат краката , друго е да напълниш една торба на Лидл или Кауфланд и да се качиш на каруцата и да спиш на пътя в Гърция . Не че там няма закони ама ти се правиш на *** и че не разбираш

29

Дедо

преди 1 месец

Вече ставате банални с тия коментари,че няма да идвате на българското черноморие. Разберете ,че хотелиерите и ресторантьорите,отдавна са ви отписали и основните им клиенти са чужденци. Всяка година са на печалба ,колкото и да не ви се вярва.

28

Анонимен

преди 1 месец

То много има кой да работи наемат украинци и сириици.

27

пияница мистик

преди 1 месец

До Олимпий Панов === Ами всъщност да. Прав си за някой неща със самолетите и гостите. Аз като живях една година в Англия и ги разбирам принципно англичаните защо идват в Слънчев бряг. Живеех в източен Лондон, в квартал Стратфорд в началото известен като беден квартал пълен с емигранти. После се махнах де, но си спомням как на първа заплата решихме с приятели да идем на кръчма. Пихме халби с бира и пускахме вътре шотове с уиски (бърбън всъщност) с Джак Даниелс. Не пихме кой знае колко и платихме 500 паунда. За толкова в Сл.бряг ще се наcepeш

26

Анонимен

преди 1 месец

"ултра изхранване"...тия мутри чупят ***.

25

Олимпий Панов

преди 1 месец

"Очаква се силен сезон и много гости от страната и чужбина. На летището нон-стоп вече кацат самолети от Полша, Великобритания, Германия и много други държави, от 1 юни трафикът се засилва"-Самолети кацат с Нато-вска техника!

24

Анонимен

преди 1 месец

Замразяват заплатите и пенсиите и увеличават тока, парното и бензина. ГЕРБ се завръща. Честито, материален!

23

Общ

преди 1 месец

С бюджет 720лв(360евро) на ден за двама, където и да е по Южна Европа от Гърция до Португалия ще си прекарате повече от добре. Със настаняването, през ресторантите и разходките насам-натам. Тия нашите честно, незнам на какво разчитат.

22

Анонимен

преди 1 месец

Брей,печелбарите че правят пачки,а реват че нямат персонал ,е как че има като им плащат минималната или 700 лв чисти ))))

21

Away

преди 1 месец

360лв. лошо няма щом има желаещи да заповядат. Ако ще и на 160лв. да го направят аз нашето море отдавна съм го отписал. За последен път бях 2007г. Оказа се че има къде къде по евтини и прилични места извън България. Това в което превърнаха нашето Черноморие просто не ми харесва и не ми е вече по вкуса. Кой каквото иска да говори, но аз решавам за себе си къде ще изхарча парите си. Точка.

20

Eee

преди 1 месец

Не плувам с кафяви акули, не стъпвам!