21

Анонимен

преди 1 месец

Това е безобразие. Случаят трябва да се разследва.

20

Анонимен

преди 1 месец

До 17 Ами да си стои при близките.Какво търси в болницата ?

19

Анонимен

преди 1 месец

Бабето е искала да духне от болницата .

18

Пенсионер

преди 1 месец

Пълни глупости пишат някои.И да са я връзвали ,то е било за нейно добро,за нейната безопасност .Ако се я въртяла много , е имало опасност да падне от леглото и да си изпочупи кокалите .Не обвинявайте Никого от болницата !

17

Fix your mind

преди 1 месец

До анонимен 11 и 16. Манипулация е не самото изнасянето на случая от медията, а фактът, че от болницата отказват да признаят т.нар.фиксиране на пациентката, както и кой го е извършил. Това е косвено признаване на вина. 2, докато хора като вас търсят винаги вината в жертвата -в случая 100 годишна жена!, а не в извършителя на насилие, и не го признават за насилие, страната няма да се оправи. Да, за жалост такъв е националният манталитет.

16

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 11, прав си, че има подобни случаи и дори не само с възрастни хора. При подобни изблици е редно да бъдат информирани близките. Никой няма право да фиксира някого. Ако този някой не е на себе си е иска разрешение от близките!!!!! Първо научете какви са правата на хората и после коментирайте! Човек изпаднал в състояние, в което не може да разсъждава е под опеката на близките си! Не на болницата!

15

Анонимен

преди 1 месец

Не правете излишни драми, това се нарича фиксиране, (а и заглавието търси сензация и смут, жалко), защото извършват неконтролируеми движения, късат абокати, махат катетри и т.н. Не бива да се пишат излишни глупости, в които да се хули по докторите. Но, за жалост такова ни е нивото като нация.

14

Иван

преди 1 месец

Тази баба яко е смучи от държавата. Сигурно 50 години вече пенсия взима.

13

Анонимен

преди 1 месец

Така е в болниците ни. Ако се изненадвате, значи просто до сега сте извадили късмет да не сте попадали в болница и не сте имали болен близък.

12

Анонимен

преди 1 месец

Някоя санитарка се е гаврила с нея.Това лекар не може да го направи.

11

Анонимен

преди 1 месец

Заглавието е силно манипулативно - има много случаи в които възрастни хора които не са наред с акъла, започват да буйстват, махат си системите, стават и искат да ходят на някъде... В такива случаи ги връзват, дори за тяхната безопасност, защото ако бабичката тръгне на някъде и си счупи крака примерно, пак ще изкарате болницата виновна?! Идете се оправете вие с такива, без да ги връзвате, да ви видя

10

Миниващ

преди 1 месец

Колко 104 годишни буйстващи бабки с инсулт е имало в болницата, та не можаха от персонала един да спре да си бърка в носа и да я наблюдава през половин час да й дава вода да пие да не умре от жажда като куче?

9

Анонимен

преди 1 месец

На тази възраст,в други страни им обръщат специално внимание,дори само заради статистиката до колко години може да живее човек и при какви условия.Тук възрастните гледат да ги уморят по-бързо,за да не пречат я на роднини,я на държава.

8

пияница мистик

преди 1 месец

Коpaва бабичка. Даже лекарите не са успели да я уморят :)))

7

Анонимен

преди 1 месец

В болничното заведение са решили,че прекалено дълго е живяла и затова са се опитали да я спасят от мъките веднъж завинаги.

6

Анонимен

преди 1 месец

съвсем нормално за тази симптоматика,тези пациенти са дезориенгирани,не може да се отделят индивидуални сестри да я пазят по 24 часа в денонощието,тези пациенти стават,падат,удрят се ,прекъсват системи, вадят абокати,вземете си я в къщи и отделете 1 човек 24 часа да я пази само с това да се занимава.

5

от БАН

преди 1 месец

Тоя етнос и да върти метлата даже не знае. Нали ги виждам по улиците - след тях същата мизерия, само вдигат пушилка.

4

Анонимен

преди 1 месец

Поради липса на мед.сестри често болните са оставяни на грижите на санитарки.А те са от един определен етнос,който освен да върти метлата,друго не знае.

3

Анонимен

преди 1 месец

Бог я е оставил до 104 години,за да я умори болничен персонал.

2

Анонимен

преди 1 месец

Един мой приятел получи инсулт на 40 и го прати брат му в частна болница. Казах му, че най-много седмица ще изкара. Ще го приспят, да не се заминават. И приятелката му искаше да го посети, но не можело. Такива били правилата. Ето ви. Умре си човеко на 40