80

Реалист

преди 1 месец

Тя и измислената ви държава е нищожна.

79

Анонимен

преди 1 месец

Убава е като Кире Глигоров. Умна и красива.

78

Анонимен

преди 1 месец

Макетата са украинците на Балканите. Създадени от комунистите, и двата района са в сферата на алчност на Австрийската империя, за сметка на българското и руско потекло, подкрепяни от запада но не се знае запада когато си осъзнае грешката да ги подкрепи какво ги чака.

77

СЪРБОМАНИ СКОПСКИ

преди 1 месец

СПОРЕД ТАЗИ НИСИЧКА ЖЕНИЦА-СЪРБОМАНКА, ПРАВАТА НА БЪЛГАРИТЕ СА ГАРАНТИРАНИ ТАМ И НЯМАЛО НУЖДА ДА СЕ ВПИСВАТ В КОНСТИТУЦИЯТА. ЕТО КАК СА ГАРАНТИРАНИ - ПОБОИЩА, ЗАКАНИ, ПОДИГРАВКИ, УВОЛНЕНИЯ, ОБИДИ, ТОРМОЗ, ПРИ СЪДЕБЕН СПОР БЪЛГАРИНА ВИНАГИ Е ВИНОВЕН. ЦЕЛИЯ ЕЛИТ НА СКОПИЕ Е НАСЛЕДНИК НА КЪРВАВИТЕ ТИТОВИСТИ И КАРАДЖОРДЖЕВИЧИ. ЗАТОВА ВСИЧКО БЪЛГАРСКО ИМ ПРЕЧИ. ОСЪЗНАЯТ ЛИ СЕ МАКЕДОНЦИТЕ ЧЕ СА БЪЛГАРИ И ТЕЗИ ТРЯБВА ДА СЕ СПАСЯВАТ В БЕЛГРАД И ДА ТЪРСЯТ ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ ОТ СОБСТВЕНИТЕ МАКЕДОНЦИ.

76

Англосакса

преди 1 месец

вече мастурбира. Още един регионален конфликт.

75

И какжо от това?

преди 1 месец

До Анонимен 75...Дали пък УДБА, или богатството на Силяновска, каквото и да е то ще може да се пребори с една Гърция, която се настъпи по мазола?

74

Анонимен

преди 1 месец

Смешници и комплексари. Следващия президент ще е албанец.

73

Анонимен

преди 1 месец

Това, което направи ТАА много жалка баба, която е и юрист и знае много добре какви ги върши е огромна ПРОВОКАЦИЯ- ами няма да влязат в ЕС сърдете се на своите не на ЕС!

72

Анонимен

преди 1 месец

Докладчика на Е. комисия за РСМ е бг евродепутата Орхан Кючук от ДПС , любимец на бг медии и пак кандидат за евродепутат ?!?

71

Наистина,

преди 1 месец

щом не е произнесла пълният текст на клетвата, значи не се е заклела и не е встъпила в длъжност. Отделно от това президент на (целокупна) Македония и на всички македонци звучи много провокативно. Можеше да каже просто "президент на Република Македония" след като не е съгласна с добавката "Северна", ама това си е направо отправяне на териториални претенции спрямо нас и Гърция. Едва ли ще остане без последици. Ще ядат хурката много скоро.

70

Алекс

преди 1 месец

Изглежда министърът е доста по-умен от новоизбрания президент и усеща гръцкия ураган,който ще се стовари върху Северна Македония.Нещата отиват към ново гръцко вето.

69

Анонимен

преди 1 месец

"Бабичката" е абривиатура на УДБА и е една от най-богатите хора по Вардарско. Навремето на мъжа и дадоха да държи фри-шоповете по времето на ембаргото против Сърбия. После я лансираха във Венецианската комисия по правата. Тя има спечелени дела против България, мисля 3.

68

Анонимен

преди 1 месец

Берат срам пред цял свят горките толкова са зле. Не може хем да са българи хем да са гърци. Македония в древността се е обединила с останалите гръцки области известни тогава като градове държави и така са станали една държава Елада или както е известна отвъд пределите на държавата с името Гърция. РСМ няма никакъв шанс да се нарича Македония.

67

Изправи се.

преди 1 месец

Толкова е дясна таз ***...

66

Аха

преди 1 месец

xaxaxax македонските драми започват голям сеир ще е... И рече Господ да бъдат мадоноидите и след това създаде останалите народи по света

65

Един Българин

преди 1 месец

Нека изолацията да започне ... СЕГА!!! Ей у нас дори Бойко Пеевски не е толкова "***" както сам се нарече. Бабичката ще спечели пари и облаги, които няма да може да ползва за сметка на народа си, който ще се върне 33г назад към култа към Бешград, управляван от един хърватски предател, който се наричаше "мЪршал" :)

64

Анонимен

преди 1 месец

До никизатова няма южна македония...да не забравяме,че 1988 г.гърция преименува северните си части на македония и тракия...в този смисъл гърция няма право!

63

Анонимен

преди 1 месец

ле-ле мале голям проблем казала македония и сега какво...русия вече превзе втория по-големина град в украйна харков,а американците заявиха;не можем вече да помагаме на украйна,тръмп върви с бодри крачки към белия дом,турция открито заплашва гърция,а албанският премиер еди рама крещи пред хиляди албанци в атина срещу лошите гърци и сега ау ужас някой казал македония!!!

62

ники

преди 1 месец

При положение, че 2/3 от Македония се намира в Гърция, тия на какви се правят?

61

Маке

преди 1 месец

После тешка битка во баражот, Македониа патува на светско првенство!!! Да живее Македониа!