211

Хмм...

преди 1 седмица

Този Керемедчиев що се прави на наивник и не го каже в прав текст? Помощта се бави, защото Украйна не си обслужва дълга към САЩ! Те не са като нас, само да подаряват, и да си лишат пенсионерите от бонуси в полза на Украйна! Те ясно са заявили на зеления, търпението им се изчерпва, следва да платите нужната вноска, за да е обслужен дълга!

210

Анонимен

преди 1 седмица

Тя вече почти е рухнала. И ако някой си въобразява, че укрите ще спечелят, много се лъже. Язък за толкова много жертви, пари на вятъра и тотално разрушена държава. Това е Америка....Където се намесва, войни, терор, омраза. Ако не бяха подкокоросали укрите да ги въоръжават, всичко щеше да е наред.

209

Син патлажан

преди 1 седмица

от де ги намирате подобни ойлюви?

208

Юлиян

преди 1 седмица

Тия сериозно си мислят,че Украйна може да победи.Майтапчии!

207

Юлиян

преди 1 седмица

Прегледах коментарите от последния до около номер 200.205 и 206 ме развеселиха най-много.Сигурно са на някои четвъртокласници от "бързозагряващото училище".Трогателно наивни и елементарни...Нереални и неизпълними.

206

Анонимен

преди 1 седмица

Ще рухне, Керемидо, ще рухне, с и без социални помощи. А по въпроса за висшия пилотаж на *** и ядрената мощ на Франция си излял една локва умствена ди-a-ри-я. Че англичаните нямат ли ядрени ракети? И длушал ли си Пезков и Путин какво коментираха по повод дивотиите на Макарона и Камерона? Е, все трябва някой кинт да се припечели, нали, та дрънкай си - кой ли те слуша.

205

Анонимен

преди 1 седмица

Пак лъжат за да изпросят някой друг милиард.

204

Анонимен

преди 1 седмица

Жива да не бях! Нали украинците вече са пред портите на Москва и руснаците са на колене, без храна, оръжия, финанси, ресурси и какво беше още....Жалката либерастия се нас ра за пореден път. САЩ вече за да пращат помощи на Украйна, трябва да печатат хартиите си със зелено мастило -- ФАКТ!

203

rambaldievskievich

преди 1 седмица

До Какво следваА русия? Тя, какво?

202

Анонимен

преди 1 седмица

Аман от тези с дървените глави евроатлантици, дето не могат да вдянат, че нацистка Украйна ще бъде победена от Русия. Голям умник, и той, и разните шаламановци, тагареновци, простокирчовци, лорери и разни неадекватници, които не могат да направят един реален коментар за състоянието на фронта. Та, украинският фронт всеки момент ще се разсипе, те ми дрънкат щуротии.

201

Малко за политика

преди 1 седмица

До Коко: Бай Бън ще си отиде от само себе си. След като загуби изборите ще го оставят да си гледа президентската пенсия. Зеленски пук ще се изнесе да си харчи доларите някъде на запад. Ще му дават от време на време думата да говори като президент на Украйна в изгнание. Великобритания има опит с подобни правителства в изгнание. Докато Путин е друго нещо. Още дълги години ще обърква сметките на евроатлантиците.

200

Коко

преди 1 седмица

Най-щастливия ден е когато Зеленски,Байдън и Путин отидат час по-скоро в отвъдното

199

Какво следва

преди 1 седмица

Украйна да рухне? Дано стане по-скоро. На украинският народ ще бъдат спестени много жертви и разрушения. Но естествено САЩ това не ги устройва. На тех им е нужна война до последният украинец.

198

Малко за политика

преди 1 седмица

С войната в Украйна приключиха някои илюзии, с които доста време се залъгваха в САЩ и сателитите им. Едната беше за превъзходството на западното оръжие. Е, видя ги целият свят как добре горят в Украйна и прехвалените Абрамси, и Леопарди и Брадлита и какво ли още не - все такива, които уж щяха да обърнат хода на войната. И втората илюзия, която рухна беше че САЩ могат да сринат със санкции всяка икономика. Оказа се, че Русия и Китай например за миналата година над 200 милиарда долара оборот.

197

Кой какъв е

преди 1 седмица

Русия има повече ядрени заряди от САЩ, Великобритания и Франция взети заедно. Но руската военна доктрина включва използване на ядрено оръжие само ако има заплаха за Русия. А САЩ - за превантивен ядрен удар - т.е. те да започнат първи. Засега единствената държава, която е използвала ядрено оръжие е САЩ.

196

Агент полуинтелигент

преди 1 седмица

Русия воюва с нарисувани войници Самата Русия е само на картата.Като сменят картите и няма Русия.Сега дали ще ми повишат заплатата!Толкова много мислех,за да стигна до тези изводи.

195

Анонимен

преди 1 седмица

Тояе рухнала но,ЕС и сащ се правят *** слепи ,зелето им краде от милиардите )))

194

Дарк

преди 1 седмица

Самоопложда е в преносен смисъл на самодостатъчна и не зави от света,за да съществува.

193

Дарк

преди 1 седмица

Някои са големи оптимисти,но силната в този конфликт,който само за Украйна е война е руската мечка.Все едно по неин образ и подобие японците са измислили Годзила.Като нея се самоопложда и ражда,е не снася яйца,като нея има остри нокти и зъби и като нея може да превърне света в пламъци.Отлагането на мира няма как да доведе до поражението на Русия.Да тестват ИИ и да им начертае възможните сценарии,като му дадат пълните данни за оръжията на Русия и на НАТО.Нали все хвалят ИИ,да видим какво ще каже.

192

Анонимен

преди 1 седмица

До Анонимен 208. Фантасмагориите - в кварталната кръчма.