10

Дали?

преди 1 месец

"По повод скандалите в България депутат поясни, че отговорност имат специалните служби и прокуратурата." Значи, според ПП/ДБ вина за лъжите на Киро и Кокоро, пуделгейт, Коралгейт с фалшифицираните документи, инфлацията, неработещите държавни служители, некадърните решения и заемите, които ПП/ДБ изтеглиха и откраднаха...имат Прокуратурата и специалните служби??? Да, вярно е, ако работеха лидерите на ПП/ДБ щяха отдавна да са съдени, осъдени и вкарани в затвора, а милионите им конфискувани.

9

Бунгар

преди 1 месец

Разбира се,че всичко си има цена. Щом и Румен Гечев казва,че трябва НОВ ИКОНОМИЧЕСКИ МОДЕЛ за развитие на Европа,може би има в предвид неговия модел приложен при Жан Виденов. Колко бързо искат някой гйонсурати да забравим близкото минало.Няма как...Нахалството и жаждата им за власт са безгранични.Виновни сме ние,които им даваме властта.

8

Анонимен

преди 1 месец

Да се разкарат всички пенсионери от държавните предприятия и институции. Те са основен елемент в корупцията.

7

Анонимен

преди 1 месец

У нас времената са вечно турбулентни. Най-турбулентните на света. В турбулентни времена мъдрите управленци намират изгода-като Унгария и Сърбия-сега като им дадат китайците производства и като текне търговийката мощно, че и от евтината руска газ не се отказаха, цяла Европа ще им диша праха, а ние ще пъшкаме и псуваме по стар български обичай.

6

До 5

преди 1 месец

Ако въобще не влезнем, ще е най-добре, включително и за теб, макар още да не го осъзнаваш! Колкото до Славов, точно него ли трябваше да ни натрапват, един плешо, който заедно с недоразумението Иванов и още няколко видни и не съвсем видни пишман конституционалисти затриха и основният ни закон с щуротията наречена поправи в Конституцията!

5

От 89

преди 1 месец

Другари комунисти други времена познавате ли? Все нещо се случва, все нещо ви пречи да я свършите работата де, както трябва. Що ли? Ами толкова си можете. Резултата е виден. Айде, марш в Евразия, където НИ е мястото. Македонците ще влязат в Шенген преди нас, ако въобще влеземе.

4

Анонимен

преди 1 месец

Ако времената бяха турбулентни ПП отдавна да са ги нанизали на турбото!Вместо да си траят и да се радват,че не са опитали от народната любов, продължават да привличат внимание...

3

Анонимен

преди 1 месец

Пъпешът на Партия Пудел. Гнусно е да му слушаш фъфленето и жабуренето му с думите.

2

Анонимен

преди 1 месец

Спонсорите му ги търси Интерпол. Освен това този не е роден в България има още едно чуждо гражданство, а се написал "министър на правосъдието"? Какви времена като си за затвора господин престъпник и узурпатор?

1

Анонимен

преди 1 месец

Този Индивид,не се ли Срамува вече Изобщо да се показва???-:(! Аз лично го възприемах като Служебен министър и Нищо повече! Аре У Лево вече!